reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry:-) Sandi sto lat!!!!!!!!!
Roksi, w szpilkach z porodówki???:-D:-D:-D ja wychodziłam w spodniach ciążowych, bo mój M nie znalazł nic innego mimo moich wskazówek:confused:
Debiutantko czasem sklepy mają duże marże a czasem też mozna się przejechać na allegro, jak jakiś poważniejszy zakup to ja sprawdzam 2-3 sklepy + allegro:tak:
a na mikołaja my już mamy prezent:-) ostatnio byliśmy w sklepie i Ignac zakochał się w drewnianej kolejce brio:tak: facet miał rozłożony taki jeden zestaw do zabawy i razem z M spędzili tam pół godziny a ja w tym czasie z Miśką buszowałam po rossmanie:-p niestety cena tragiczna, ale od 12 listopada w biedronce mają być zabawki i będzie podobna kolejka za 50 zł :tak:niestety nie brio, ale zobaczymy jakie wykonanie
Blue, mój siostrzeniec też tak mrużył oczy i teraz ma okulary, ale te do bliży, bo on mrużył jak coś z bliska oglądał i ta wada ponoć się może wyrównać, nie zaszkodzi sprawdzić
Z tymi bajkami to tak jak ze sroczką co "łeb urwała i poleciała" :szok: ja zawsze śpiewam że tamtemu nic nie dała i frrrr poleciała:tak: a Ignaś ostatnio porzucił traktora Toma na rzecz " małych einsteinów" super bajka, bo "przemyca" wiedzę o muzyce, sztuce, przyrodzie. Ignaś jest zachwycony i nawet nuci już Vivaldiego:-D:-D:-D:-D
W świątecznym nastroju cz. 1
tu jest ta kolejka z biedry

reklama
Hello :-)

Jednak będzie drugi facecik! :-D

Dzięki za odpowiedzi w sprawie oczek, przejdziemy się do okulisty w nowym roku :tak:

Soppana, my mamy podobną kolejkę z Tchibo, są też w Ikei, w Tesco. I podobno elementy różnych firm pasują do siebie.

Witam
u nas rano była położna:tak: nagadała się i poszła przychodzić będzie przez 6 tyg.:szok: a myślałam że przy drugim dziecku odpuści sobie to chodzenie:baffled:

Soppana nie strasz prezentami;-) pewnie w marketach już święta:tak:

Sandi sto lat, sto lat!!!!!!!!!!

blue super!! Fajnie mieć dwóch facetów w domku hahahahahaha....
roksi to strasznie długo... do mnie przychodziła chyba tylko tydz a dokładniej była na 3 wizytach...

sandi 100 latek :))))))))))))

blu gratuluje chlopaczka :)))))))))))))))))))))))

ja mam dzisiaj 2 egzaminy i prezentacje ,a dzieciki nie daly soac w nocy . trzymajcie kciuki,zebym ten dzien przetrwala

BLUE, gratulacje! Hehe to bedziesz mieć trzech facetów w domu ;-) a koty jakiej są płci? ;-) ROKSI,u mnie położna była tylko raz, pogadała i zostawiła nr telefonu do gabinetu w razie czego :-)

reklama
Sandi 100 lat
Radości w każdej sekundzie,
Uśmiechu w każdej minucie,
Pogody w każdej godzinie,
Szczęścia przez całe życie.

Dużo uśmiechu, radości, miłości, mało złości,
ryby bez ości, poznej starości, udanej imprezki
i wspaniałych gości.

Do góry