reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej

Agatulka super że wam humorki dopisują:-D

Roksi wysypiaj sie kochana, a jak możesz to na zapas;-)
dzięki za kciuki(chyba będą mi bardziej potrzebne niz małemu:szok::zawstydzona/y:)

Blu, takie wydatki to zawsze bolą, ale autko potrzebne sprawne:tak:

byłam w pracy na rozeznaniu, wszyscy mili, nawet szef:szok::-D, dostałam skierowanie na badania i jutro znowu pojdę na troszkę i tak do końca tygodnia;-), a potem - to juz normalka:confused2::sorry::cool:

reklama
hej

Agatulka super że wam humorki dopisują:-D

Roksi wysypiaj sie kochana, a jak możesz to na zapas;-)
dzięki za kciuki(chyba będą mi bardziej potrzebne niz małemu:szok::zawstydzona/y:)

Blu, takie wydatki to zawsze bolą, ale autko potrzebne sprawne:tak:

byłam w pracy na rozeznaniu, wszyscy mili, nawet szef:szok::-D, dostałam skierowanie na badania i jutro znowu pojdę na troszkę i tak do końca tygodnia;-), a potem - to juz normalka:confused2::sorry::cool:
ja od poniedziałku startuje w nowej pracy na ful etat :)
powodzenia życzę i oby atmosfera była tam dobra

hej :-)

ehhh ...tak atmosfera w pracy to chyba rzecz najwarzniejsza :tak: ..u mnie niestety kiepsko :-:)unsure:..i czesto sie stresuje przez to :-:)baffled:

reklama
fallen gratulacje :)))

Tristan od dzisiaj zaczal przedszkole tzn przed szkole .Preschool (chyba tak to sie pisze) i bedzie chodzil caly tydzien ,procz srod bo zamkniete hmmmm:sorry::confused2:
odebieralismy go to plakal ,ale babka mowila ,ze plakal bo musieli juz sprzatac zabawki ,aon chcial jeszcze sie bawic . w kazdym razie mowiel ,ze jest fajnie i po objedzie znowu chce tam isc . obawiam sie tylko o sikanei
czy bedzi ewolala. dzisiaj wrucil suchy wiec zobaczymy ci bedziedalej .
uciekam kobitki bo padnieta jestem
gabisiowi nadal zabki daja w kosc ,a tym samim calej rodzinie .

Do góry