reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

mój młody dopiero sie budzi, szok....
agatulka zdroweczka, kochana!!
dziękuje
mój synek o 6 rano sam wstał i poprosił bym mu bajeczkę właczyła przed "pećkolem"
oswajamy sie i coraz wcześniej wstajemy ale ten poszalał bo dopiero o 5 pazdziernika musimy wstawać o 6 wiec pewnei nie będzie problemu
w ogóle to on aż wbiega do żłobka tak mu się juz podoba woła ciocia juz idę
w weekendy mówi że chce iść więc hcyba ten rok żłobkowy będzie dobry

reklama
witajcie
ja na 2 sekudny
zameldowac ,ze choroba gabriela okazala sie jedynka na dole
noc nieprzespana ,dzien leci nam na ciaglym wyciu
juz mi glowa peka
bidulek strasznie si emeczy
syropki ,zele o kant tylka
mokra ,zimna pieluch atez nie pomaga
koszmar
dobrze ,ze tristano jest grzeczny
zmykam bo mlody nadrabia spanka a ja mam w domu sajgon i sama nie lepiej wygladam
milego dnia

Witajcie :)

miloku, agatulka - współczuję choróbsk.. Zdrówka życzę :)

U nas nie lepiej.. dopiero się pochwaliłam, a dziś Piotruś wstał z kaszlem i lejącym katarem, marudzący strasznie.. W przedszkolu też kaszlał, więc pojechaliśmy do lekarza.. Na razie nic strasznego i bez antybiotyku, ale do przedszkola jutro i w piątek nie pójdzie.. Ja mam opiekę na te dwa dni - jedyny plus ;) W końcu się może wyśpię.. Te pobudki o 5 rano mnie dobijają.. mimo, że kładę się razem z Piotrusiem między 20.30 a 21.30..
Mam nadzieję, że Eurespal i witaminki pomogą.. Jak nie, to trzeba będzie antybiotyk zaaplikować..

reklama
malaga zdrówka dla małego. I Ty uważaj na siebie.
magda, agatulka. Wam też zdrówka. Sezon chorób chyba na dobre rozpoczęty:-(
miloku Michał też strasznie ciężko przechodził jedynkę. Była gorączka, brzydkie kupki, i mega marudność. Okazało się , że naraz szło chyba z 6 zębów. Wszystkie jedynki i na dodatek górne dwójki. Masakra.Współczuje. TRzymaj się .

Wojtek nagle i niespodziewanie ozdrowiał ( jeszcze nie do końca ale najważniejsze , że gorączka zeszła). Wczoraj jeszcze ponad 39 w ciągu dnia a dzisiaj od rana 36.6. Ta straszna gorączka to od gardła była. Wczoraj dałam nurofen i zadziałał rewelacyjne. Paracetamol nie był w stanie gorączki zbić.

A poza tym kupiłam Wojtkowi na zimię kombinezon Tchibo ten co w zeszłym roku tylko rozmiar większy bo się sprawdził. Michał akurat wejdzie w zeszłoroczny Wojtka:) To się nazywa logistyka:))) Jeszcze tylko buty dla chłopaków i jesteśmy gotowi na zimę!

Do góry