reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam
ja dziś wybieram się do Agaty w Katowicach no w końcu muszę zmienić wypoczynek za nim zapiorę się na śmierć:baffled:
idę zupę ugotować:tak: i jeszcze z młodą wyjść na spacerek przed wyjazdem:tak:

roksi, gratuluję, odsapnęłaś?
Fredzik chyba tak ale ale i tak nie jestem spokojna jak przy Natalce:baffled: przy pierwszej ciązy nawet przez myśl mi nie przeszło że coś może być nie tak:no: a teraz non stop głupie myśli mam:wściekła/y:

Debiutantko ale Synuś Twój fajnie mówi:tak: nie mogę się doczekać jak moja będzie takimi tekstami walić:-D Natalka mówi to co trzeba ale mogę się pochwalić że ładnie wymawia:tak: mówi wyraźnie np. chcę a nie chcie:tak:

reklama
witam sie i ja.....u nas superowa pogoda a ja mam wreszcie wolną sobotę.....uciekamy zaraz z małą na bilans a później są pokazy motocykli w manufakturze a że moje dziecko zachorowało ostatnio na motor (dzieki mojemu koledze z pracy...) to idziemy żeby Tusia się przejechała i może nad mamą jakiś kolega też się zlituje......

a ponieważ od tygodnia mam z m ciche dni więc się czuję jak singileka

miłej sobótki wam życzę

Witam
ja dziś wybieram się do Agaty w Katowicach no w końcu muszę zmienić wypoczynek za nim zapiorę się na śmierć:baffled:
idę zupę ugotować:tak: i jeszcze z młodą wyjść na spacerek przed wyjazdem:tak:

Fredzik chyba tak ale ale i tak nie jestem spokojna jak przy Natalce:baffled: przy pierwszej ciązy nawet przez myśl mi nie przeszło że coś może być nie tak:no: a teraz non stop głupie myśli mam:wściekła/y:

Debiutantko ale Synuś Twój fajnie mówi:tak: nie mogę się doczekać jak moja będzie takimi tekstami walić:-D Natalka mówi to co trzeba ale mogę się pochwalić że ładnie wymawia:tak: mówi wyraźnie np. chcę a nie chcie:tak:

moj z tym wymawianiem to ma roznie
ostatnio zaczyna laczyc polski z angielskim i wogule nie moge go zrozumiec
nie iwem o co mu chodzi
tristan co chwile wali tekstami ,a ja zla jestem bo nie moge ich spamietac
:-:)wściekła/y:

o cos mi sie przypomnialo
tristan siedzi dzisiaj rano na kibelku i mowi mamo gdzie sa moje kapielowki , ide sie kapac nad jeziorko
albo mowi do gabrysia
gabrys nie drzyj sie , przeciez cie slysze
a wczoraj rysowalismy kreda po tablicy a on dal garbysiowi krede do reki i mowi : gabrys narysuj slonia :-D:-D
albo mowi tez do gabrysia
ja jestem igłanodon a ty karnotaur - GONISZ !!! i ucieka:-D:-D:-D
duzo by opowiadac
trudniej wszystko zapamietac

debiutantko naprawde dyktafon by sie przydal...
dzień dobry:-)

debiutantko, jak po degustacji:-D

a mnie mój skarb chce wykończyć:crazy:, buzi się cały czas po kilka razy w nocy:-:)baffled:, ma jakieś koszmary, ostatnio uciekał z łóżeczka, pokazywał palcem na kołderkę i wołał "ko ko":szok:, dziś się lampki nocnej wystraszył, bo zrobił się cień na ścianie:szok: i płacz straszny:-(

nie musze mówić , że nieprzytomna jestem:baffled:
ewelina moj jakis rok temu tez tak wszystkiego sie bal i lekarz przepisal mi syropek na uspokojenie
ale nie pamietam nazwy
dostawal go na noc
i pojekim czasie mu przeszlo

dziewczyny czy wasze dzieci interesuja sie juz czyms inym niz tomki , boby , fifi i te najmlodsze bajeczki ?
tristana pokoj wyglada jak zwierzyniec
albo raczej park jurajski
on interesuje sie pajakami , robalami , muchami , dinosaurami
budowlami, wynalazkami
kaze sobei codzinie po kilka razy czytac
to chyb azasluga tych encyklopedi
mowi ostatnio do mnie :
ze koala mieszka w australii i je eukaliptusa
szokuje mnie ten maluch

Dzień dobry :-)

byłam na usg i mój maluszek za pozował do góry nogami:-D ma prawie 31,2mm:tak: wszytko ok dostałam zwolnienie:tak:

super :happy:

Ta o opryszczce?

Nie ta o hemoroidach z wystajacym tyłkiem :baffled: :baffled: Doopa hydraulika :sorry::sorry2:

U nas dziś prześlicznie. Od rana umyłam okno w kuchni i w dużym pokoju, sypialnia i pokój młodej czeka na męża :-p Posprzątałam, wstawiłam pranie, wyszłyśmy do piaskownicy, pożyteczny dzień :-D Oczywiście na dworze musiałam młodą rozbierać, bo kurtka okazała się niepotrzebna i czapka praktycznie też. Tylko namawiałam ją na noszenie żeby przed słońcem chronić. Na szczęście zeszłoroczna czapka z daszkiem okazała się dobra, bo ma rozmiar 48 - tyle co teraz młoda ma- ale ma z tyłu regulację i w zeszłym roku miała mocniej zaciśniętą. A już myślałam, że to był dużo mniejszy rozmiar i w tym roku kupowanie nas czeka :sorry:

Po pobycie w piaskownicy młoda padła na drzemkę momentalnie. Błoga cisza i spokój mam nadzieję przez kolejne 3h ;-)

Roksi no to super że maluszek tak ładnie rośnie;-);-)

Ewelina udanej wyprawy

Moja padła na 3 h po powrocie z manufakturki a teraz znowu z m poszła na spacer....ja mam chociaż wolne:-)
przez ta pogodę że taka ładna to coraz częściej myślę żeby zaległy urlop wreszcie wybrać ale kiero jakoś nie chce dać:-:)-(jutro czeka nas wyprawa do ZOO chociaż jedną małpę mam w domu (mój m) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry