reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Fredzik zobaczymy jak się sprawdzi w użytkowaniu:tak: nam akurat idealnie spasował ten narożnik bo mamy 270cm na 270cm miejsca:tak: kolor w sumie też chodź chciałam inny materiał:baffled: ale pojechaliśmy stał taki sobie idealnie pasujący do nas:sorry: nawet strona lewa z prawą sie zgadza:tak: chciałam w skórze ale nie robią tylko eko:baffled: takwygląda tylko że będzie w tkaninie:tak:
HF Helvetia Furniture - Usiądziesz z wrażenia

moja tez dzisiaj się wybiegała:tak: rano poszliśmy pospacerować na jarmark z wójkiem do parku który uwielbia robić fotky wiec liczę na fajne zdjęcia do ramki:tak: tym bardziej że sprzęt za kosmiczną cene:szok::szok::szok:
później wycieczka do lasu i jeszcze raz na jarmark:tak: zaraz idę młoda wykąpać i połozyć spać:tak:

reklama
Ewela - ja juz dzisiaj dobrze :-D

a my wybralismy sie dzis do oceanarium :tak:wiec Niunia zachwycona :tak:i mama zadowolona :tak::-D wieczorkiem odwiedzili nas znajomi z coreczka o miesiac starsza wiec Niunia tez uradowana:tak::-Dmoze jutro wkleje jakies foty ;-)

Cześć dziewczyny :-)

roksi bardzo ładny narożnik :-) jako kolorek wybrałaś?

My wczoraj byliśmy w kinie, bo w sobotę nie wypaliło. Byliśmy na "Dzielny Despero", bajka. Masakra. Nastawiliśmy się, że idziemy na bajkę, żeby się pośmiać, żeby było łatwo i przyjemnie...a bajka bardzo poważna, ciężka, absolutnie nie dla dzieci, a sala pełna dzieci była :baffled: Rany jak ja się wymęczyłam w tym kinie :baffled: Zawiedziona wyszłam i humor mi popsuła ta bajka.

Dzień dobry:) Ja dziś w pracy,ale miło nastawiona bo 8 godz :) zdążymy jeszcze pograć w piłkę na podwórku. Ignaś od wczoraj stał sie fanem kopania piłki :) potem zasnal na bajce. Nawet mleka nie wypił! Roksi, właśnie, jaki kolor? Nie wiem czemu ale czerwony mi jakos do ciebie nie pasuje ;) bardziej pastele,kolory ziemi:)

Witam
tak się zastanawiam że jestem od piątku na zwolnieniu:tak: dziś idę do pracy zanieść zwolnienie i tak sie zastanawiam czy muszę się tłumaczyć dlaczego to zwolnienie:confused: wiadomo ciąża ale czy dokładnie dlaczego:confused:

Agutku, Soppana właśnie zamówiłam brązowy:tak: ten czerwony jest piękny na żywo ale nie pasuje mi kompletnie do mieszkania bo tak jak pisze Soppana mam w domu takie pastele, kolory ziemi:tak:

hej,

Sandi, ale atrakcyjny dzień mieliscie, fajnie:-)

Roksi, jaki musisz mieć duzy salon, żeby się taki narożnik zmieścił:szok:

Agutek, ja miałam takie same odczucia po obejrzeniu bajki Tupot małych stóp:eek:, taka przygnębiająca i smutna, dobrze że obejrzeliśmy sami z M, przed pokazaniem małemu:sorry:

a my dzis na bilans pójdziemy:tak:

hej,Roksi, jaki musisz mieć duzy salon, żeby się taki narożnik zmieścił:szok:
a my dzis na bilans pójdziemy:tak:
Ewelina jak na bloki to duży 25metrów kwadratowych:tak: w sumie całe moje mieszkanie ma 80 metrów jak na budownictwo sprzed 30 lat to duży metraż:tak: blok ten był budowany na zasadzie dzisiejszych apartamentowców czyli ogrodzony z dużą ilością zieleni, w klatce po dwóch lokatorów na piętrze:tak: teraz spółdzielnia modernizuje budynek wymienili okna na klatkach, zrobili elewacje, windę nową:tak:

my na bilans idziemy w środę:tak:

Hello :-)

Ale wczoraj była piękna pogoda :-). Młody się wyszalał na huśtawkach, zjeżdżał sam na zjeżdżalni, a ja mam zakwasy :-D.

Roksi, ogromny ten narożnik :szok:. Zazdroszczę, że macie tyle miejsca.

Agutku, chodzicie do kina na bajki? :-D

Ale tutaj dzisiaj cisza :eek::-p

Agutku, chodzicie do kina na bajki? :-D

No pewnie, wy nie?:-p
Teraz czekamy na najnowszą część Harrego Pottera z takich "bajkowych" ekranizacji:-)

roksi jak szefostwo zareagowało na L4? w ogóle chciałam jakiś czas pytać jak sprawy w pracy, bo kiedyś coś pisałaś o pewnym zakupie.

Jak tak patrzę na wyniki waszych dzieci wzrostowe to tylko moja taka niziutka :sorry: Po mamusi ;-)

Szukam dla młodej jakiegoś niedrogiego wózka dla lalek, bo swój już podarła wchodząc do niego, ale nic nie mogę znaleźć fajnego.

reklama
Do góry