reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Cześć

My byliśmy dzisiaj w sklepie żeby kupić Madzi jakieś pantofelki na zmiane. Niestety chyba miała zły dzień bo nie dała sobie włożyć ani jednego na nogę a w końcu rzuciła w ekspedientkę butem. Wstydu się najadłam i z pustymi rękami wróciliśmy do domu :baffled:

niezła jest :laugh2:

ewelinatak, nosiłam kiedyś okulary bo bardzo chciałam i specjalnie źle litery przeczytałam:zawstydzona/y:

następna aparatka :-D

pocieszę Cię, że ja też wstydziłam się dziś za Zosię:zawstydzona/y: mierzę jej spódnicę i pytam: "dobra na Ciebie" a ona "eeee leci z doopy":szok::szok::szok:

hahahaha :-D:-D:-D

no nastepna artystka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
popedalowalam 45 minut i padam
i kompu kompu i spac
a jutro jak mi sie wcisnac uda ide na zabiegi do kosmetyczki
masaz jakas pompa , to chyba cos takiego ja drenaz limfatyczny
i jeszcze regulacje brwi , masaz twarzy
a jak juz tam bede to moze pazurki sobie zrobie
sie zobaczy :)))
nie moge sie doczekac
wychodne od dzieci
perwsze od nie pamietam kiedy :))))))
buziaki

miloku ale ci fajnie :-)

Ja chyba za okna zabiorę się jutro. Tzn. zagonię do tego też męża, część on część ja :tak: Muszę mu to zapowiedzieć dzisiaj, żeby przygotował się psychicznie. Nienawidzę myć okien :baffled: A wieczorkiem idziemy do kina na jakąś komedię. I weekend przeleci :confused2:

reklama
Witam:tak:
u mnie okna będą myte w środę:tak: mama przyjedzie mi pomóc:tak:
młoda mnie obudziła o 6:30:baffled: klepała mnie po ramieniu i mówiła "mama tawaj" a później odkryła mi stopy i założyła kapcie oczywiście prawy na lewy lewy na prawy:-D

dziś idę na usg ale jakiś strasznie się boje:szok:

hej,

a my nie śpimy od 5-tej:szok::szok::szok:
poddałam się i włączyłam TV, żeby się zajął sam, a ja kimałam na kanapie:zawstydzona/y:

Madzik, kobieto kiedy ty to wszystko zrobiłaś, mi normalnie czasu brakuje:eek:, ja cieszyłam się, jak wczoraj umyłam okno balkonowe:sorry:,
ale Zośce kiecka nie pasowała:-D:-D:-D

Roksi, mi mój tez ubiera kapcie na nogi i jeszcze zakłada okulary:laugh2:

Miloku zazdroszczę wypadu do kosmetyczki:zawstydzona/y:

Dzień dobry:) ja dziś w pracy,ale na szczęście weekend wolny :) wiec jutro mycie okien i ogólne porzadki, Ignasia puszczę na podwórko,otworze drzwi i sie bedzie bawił,wczoraj pół dnia kopał piłkę z 5 letnim sąsiadem :) niestety spanie dzienne sie przesunęło i spi prawie do 17! Potem zasypia ok 22! M pada przed nim a wtedy woła: Masia oć,tatuś nie chce obudz :)

dzień dobry
Mój też mi pomaga przy myciu okien ale obydwoje tego nie lubimy :baffled: Firanki i zasłony też planuję uprać bo mam w domu. Ci co nie mają to odpada im żmudna robota.
Ale pogodę mamy super. Jutro ma być 20 st.:tak:

Hej :-). Ale super pogoda :-)

My byliśmy dzisiaj w sklepie żeby kupić Madzi jakieś pantofelki na zmiane. Niestety chyba miała zły dzień bo nie dała sobie włożyć ani jednego na nogę a w końcu rzuciła w ekspedientkę butem. Wstydu się najadłam i z pustymi rękami wróciliśmy do domu :baffled:
Dobreeee :-D

pocieszę Cię, że ja też wstydziłam się dziś za Zosię:zawstydzona/y: mierzę jej spódnicę i pytam: "dobra na Ciebie" a ona "eeee leci z doopy":szok::szok::szok:
:-D:-D:-D. Mój jeździ autkiem i mówi "***** mać, ***** mać" :szok:. Ciekawe kto go nauczył :wściekła/y:

bluefazy na mleko ciąg dalszy?
Tak :tak:

Będzie dobrze :tak:

roksi, nie bój, będzie dobrze :tak:

młoda mnie obudziła o 6:30:baffled: klepała mnie po ramieniu i mówiła "mama tawaj" a później odkryła mi stopy i założyła kapcie oczywiście prawy na lewy lewy na prawy:-D

u nas jest " mama/ tata obudź się!, tań" ależ te nasze dzieci dbają żebyśmy za dużo sie nie wyspali :baffled: ale słodkie to i tak nie? :-D

miloku, powiem wprost zazdroszczę ci i życzę udanego odpoczynku :tak:
hmmm, i tak to jest jak człowiek za dużo umie sam zrobić :-(... chyba się odumiem :-p
Potem zasypia ok 22! M pada przed nim a wtedy woła: Masia oć,tatuś nie chce obudz :)

:-D:-D:-D

Agutek, fajny weekendowy plan :tak:

:-D:-D:-D. Mój jeździ autkiem i mówi "***** mać, ***** mać" :szok:. Ciekawe kto go nauczył :wściekła/y:
:szok::rofl2:
ależ te nasze dzieci pojętne są :sorry: aż strach sie bać co będzie dalej :eek:

wczoraj kupiłam Sz. piłkę i wiedzie jak na nią mówi :baffled: "moja pipa":confused2::szok:

a ja od rana już posprzątałam, upiekłam kokosanki i sernik z adwokatem, i nie mam siły bo mnie głowa zaczyna bolec a dzień sie dopiero zaczyna, potem przyjeżdża koleżanka Sz. do nas a tak w ogóle to mój m ma dzisiaj urodziny a wieczorem pewnie na spacerek skoczymy jeszcze.

Dziewczyny u nas wiosna na całego 12 st w cieniu już jest :tak: tylko po co ja dziecku wiosenne czapki i to dwie kupiłam :evil:

Fredzik ja też dwie kupiłam, myślałam, że okres przejściowy będzie dłużej trwał :rolleyes2: A żeby zabawniej było zamówiłam jej jeszcze na allegro taką zrobioną szydełkiem, ciekawe ile razy zdążę jej ubrać :-D

jeju spać mi się chce.....

reklama
dziewczyny mój termometr w cieniu pokazuje 17 stopni:szok: bylyśmy na spacerze ja z rękawem 3/4 a Natala w rajstopkach i bluzeczce na którą miała cienką kurtkę

sen u nas znów powrócił do łask:tak: drugi dzień młoda spi po 2 godziny:tak:

Do góry