no ładnie ładnie....to gdzieś tak pobalowała??hej
a ja mam kaca
reklama
Hej, ale dziś pięknie było. Rano poszliśmy na zakupy,kupiliśmy akcesoria do piasku i następne 2h w piaskownicy potem Igna spał a my umyliśmy okna,zmieniliśmy pościel,wypraliśmy firanki i teraz w domu tak fajnie pachnie lody też były,z maszyny,mniam nie ma to jak zachcianki
Miłego wieczorku,ja padam z nóg!
Miłego wieczorku,ja padam z nóg!
S
szalona mama
Gość
jutro czeka nas wyprawa do ZOO chociaż jedną małpę mam w domu (mój m)
miłej wyprawy :-)
my dziś cały dzień na dworze
kaskada
Marcowa mama 2007
Witam porannie
roksi super , że wszystko ok! Ciekawe czy bedzie chłopak czy baba
fredzik :zdecydowaliście się już na jakiś fotelik?
U nas też pięknie wczoraj było.. A dzisiaj zapowiada się to samo.
RAno byłam z młodymi na dłuuuuugim spacerku po parku. Ja idę szybkim krokiem z Michałem a Wojtek nas goni ( albo nie ). Coraz lepiej nam takie spacerki wychodzą. Jeszcze miesiąc temu nie byliśmy w stanie ujść więcej niż jakieś 100 m na godzinę, bo patyczek, krzaczek, kamyczek itp itd.
Zaczynam go przyzwyczajać do bardziej zdecydowanego tempa, bo chcemy w Wojtkiem i Michałem zacząć w gory jeździć trochę. Nie żeby się wspinać no ale żeby trochę pochodzic. Zobaczymy jak pójdzie.
No a potem przyszli goście i już szaleństwo do wieczora na ogródku było KOCHAM WIOSNĘ!!!.
roksi super , że wszystko ok! Ciekawe czy bedzie chłopak czy baba
fredzik :zdecydowaliście się już na jakiś fotelik?
U nas też pięknie wczoraj było.. A dzisiaj zapowiada się to samo.
RAno byłam z młodymi na dłuuuuugim spacerku po parku. Ja idę szybkim krokiem z Michałem a Wojtek nas goni ( albo nie ). Coraz lepiej nam takie spacerki wychodzą. Jeszcze miesiąc temu nie byliśmy w stanie ujść więcej niż jakieś 100 m na godzinę, bo patyczek, krzaczek, kamyczek itp itd.
Zaczynam go przyzwyczajać do bardziej zdecydowanego tempa, bo chcemy w Wojtkiem i Michałem zacząć w gory jeździć trochę. Nie żeby się wspinać no ale żeby trochę pochodzic. Zobaczymy jak pójdzie.
No a potem przyszli goście i już szaleństwo do wieczora na ogródku było KOCHAM WIOSNĘ!!!.
A
Agutek
Gość
dzień dobry :-)
Lajla83
Fanka BB :)
Witam
kupiliśmy narożnik podobno jakiś materiał pokryty teflonem i nie pije wody zobaczymy jak będzie;-) przyjedzie we wtorek
dziś handlowa niedziela idę jakieś butki na płaskim kupić bo u mnie w szafie same obcasy po wczorajszym chodzeniu do dziś mnie bolą nogi
kupiliśmy narożnik podobno jakiś materiał pokryty teflonem i nie pije wody zobaczymy jak będzie;-) przyjedzie we wtorek
dziś handlowa niedziela idę jakieś butki na płaskim kupić bo u mnie w szafie same obcasy po wczorajszym chodzeniu do dziś mnie bolą nogi
S
szalona mama
Gość
hej
u nas lato na całego :-)
wg mojego dziecka ptaki robią kra - kra a nie ćwir ćwir
kaskada, Fotelik rowerowy ODCHYLANY super bezpieczny WA-WA (591930569) - Aukcje internetowe Allegro
taki wybraliśmy bo dla naszego kaskadera muszą być pasy pięciopunktowe
roksi, my mamy sofę pokrytą teflonem, na początku zrobiłam test i wylałam wino i nie wsiąkło tylko czyszcząc należy pamiętać żeby przykładać chusteczkę a nie trzeć, chusteczka ma wchłonąć wilgoć. I jak mają w sklepie to kup specjalne produkty do czyszczenia tego materiału, naprawdę są lepsze niż woda z mydłem.
A no i teflon trzyma swoje właściwości do pierwszego prania tak na prawdę, tak jak kurtka impregnowana.
Tak czy inaczej ja drugi raz na pewno kupię też z tego materiału
u nas lato na całego :-)
wg mojego dziecka ptaki robią kra - kra a nie ćwir ćwir
kaskada, Fotelik rowerowy ODCHYLANY super bezpieczny WA-WA (591930569) - Aukcje internetowe Allegro
taki wybraliśmy bo dla naszego kaskadera muszą być pasy pięciopunktowe
roksi, my mamy sofę pokrytą teflonem, na początku zrobiłam test i wylałam wino i nie wsiąkło tylko czyszcząc należy pamiętać żeby przykładać chusteczkę a nie trzeć, chusteczka ma wchłonąć wilgoć. I jak mają w sklepie to kup specjalne produkty do czyszczenia tego materiału, naprawdę są lepsze niż woda z mydłem.
A no i teflon trzyma swoje właściwości do pierwszego prania tak na prawdę, tak jak kurtka impregnowana.
Tak czy inaczej ja drugi raz na pewno kupię też z tego materiału
reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
hej,
wróciliśmy:-),
mały wybiegany i zmęczony, wolał iść się kapać, niż oglądać kubusia puchatka,
mam nadzieję, że dzis ładnie pośpi, bo ja tez zmęczona,
Sandi, jak zdrówko, bo ja mam dzis to samo co ty, ach te weekendowe wypady
miłego ;-)wieczorku
wróciliśmy:-),
mały wybiegany i zmęczony, wolał iść się kapać, niż oglądać kubusia puchatka,