reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej, ale dziś pięknie było. Rano poszliśmy na zakupy,kupiliśmy akcesoria do piasku i następne 2h w piaskownicy :) potem Igna spał a my umyliśmy okna,zmieniliśmy pościel,wypraliśmy firanki i teraz w domu tak fajnie pachnie :) lody też były,z maszyny,mniam :-p nie ma to jak zachcianki
Miłego wieczorku,ja padam z nóg!

Witam porannie:)

roksi
super , że wszystko ok! Ciekawe czy bedzie chłopak czy baba:)
fredzik :zdecydowaliście się już na jakiś fotelik?

U nas też pięknie wczoraj było.. A dzisiaj zapowiada się to samo.
RAno byłam z młodymi na dłuuuuugim spacerku po parku. Ja idę szybkim krokiem z Michałem a Wojtek nas goni ( albo nie :baffled:). Coraz lepiej nam takie spacerki wychodzą. Jeszcze miesiąc temu nie byliśmy w stanie ujść więcej niż jakieś 100 m na godzinę, bo patyczek, krzaczek, kamyczek itp itd.

Zaczynam go przyzwyczajać do bardziej zdecydowanego tempa, bo chcemy w Wojtkiem i Michałem zacząć w gory jeździć trochę. Nie żeby się wspinać no ale żeby trochę pochodzic. Zobaczymy jak pójdzie.

No a potem przyszli goście i już szaleństwo do wieczora na ogródku było:) KOCHAM WIOSNĘ!!!.

ja się witam jako pierwsza bo moje dziecię sie obudziło o 6:30 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale słonko już powoli wychodzi więc zapowiada się ładny dzionek znowu :-D:-D:-D
uciekam po kawkę....

Sandi nie powiedziałaś nam gdzie tak pobalowałaś;-);-)

Witam
kupiliśmy narożnik:tak: podobno jakiś materiał pokryty teflonem i nie pije wody:tak: zobaczymy jak będzie;-) przyjedzie we wtorek:tak:
dziś handlowa niedziela idę jakieś butki na płaskim kupić bo u mnie w szafie same obcasy:baffled: po wczorajszym chodzeniu do dziś mnie bolą nogi:baffled::baffled:

hej

Kaska - nie pisalam bo wczoraj wczesnie w piora poszlam ;-)a bylismy u znajomych :tak:i sobie z kolezanka pozwolilam za duzo :zawstydzona/y:;-)

hej :tak:
u nas lato na całego :tak::-)
wg mojego dziecka ptaki robią kra - kra a nie ćwir ćwir:-D
kaskada, Fotelik rowerowy ODCHYLANY super bezpieczny WA-WA (591930569) - Aukcje internetowe Allegro
taki wybraliśmy bo dla naszego kaskadera muszą być pasy pięciopunktowe:baffled:

roksi, my mamy sofę pokrytą teflonem, na początku zrobiłam test i wylałam wino i nie wsiąkło tylko czyszcząc należy pamiętać żeby przykładać chusteczkę a nie trzeć, chusteczka ma wchłonąć wilgoć. I jak mają w sklepie to kup specjalne produkty do czyszczenia tego materiału, naprawdę są lepsze niż woda z mydłem.
A no i teflon trzyma swoje właściwości do pierwszego prania tak na prawdę, tak jak kurtka impregnowana.
Tak czy inaczej ja drugi raz na pewno kupię też z tego materiału :tak:

reklama
hej,
wróciliśmy:-),

mały wybiegany i zmęczony:-D, wolał iść się kapać, niż oglądać kubusia puchatka:szok:,

mam nadzieję, że dzis ładnie pośpi, bo ja tez zmęczona:-D,
Sandi, jak zdrówko:-D, bo ja mam dzis to samo co ty:eek:, ach te weekendowe wypady:zawstydzona/y:

miłego ;-)wieczorku

Do góry