reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
kaskada własnie też myślałam o półwyspie helskim:tak:

mam pytanie czy któraś z was miała podwyższone ciśnienie w ciąży:confused: bo mój ciśnieniomierz domowy pokazuje mi powyżej 140 a dolne 80:baffled: nie wiem czy dobrze działa bo to taki nadgarstkowy elektroniczny:baffled:

no i widzisz, sama sobie ciśnienie tym Marokiem podniosłaś :-p;-)
a tak na poważnie to ja mam nadgarstkowy tyle że bardzo czuły bo ja mam 90/80 na 60 a mało który ciśnieniomierz z tych domowych mierzy poniżej 90 :angry:
może idź do pierwszej lepszej przychodni i niech ci zmierzą, jak myślisz?

o widzę, ze dziewczyny ci już to samo podpowiedziały

no nic, my tu gadu gadu a mnie okna wołają :baffled:, mówią, że chcą być umyte :sorry:bo piękne słońce świeci i nawet ciepło się robi powoli

Ewela, no gdzie? :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a ja wiem gdzie Ewelina się wybiera:-) pewnie w okolice zakopanego;-):-D
u nas kataru ciąg dalszy, wczoraj wysłałam m po krople do nosa, pani w aptece dała otrivin:baffled: nigdy tego nie mieliśmy, ale gdzieś tak do 1 w nocy był spokój:eek:
my byliśmy na morzem zanim urodził się Ignaś, w Stegnie, domki praktycznie w samym lesie, blisko morza,ale plaża z kąpieliskiem ok 30 min drogi - nam to odpowiadało:-) ostatnio miałam klienta, który ma pensjonat w Mielenku, z tego co mówił to też cisza i spokój a rozrywkowe Mielno rzut beretem:-)
Fredzik moje okna też tak wołają:-D a ja im mówię: " nie teraz":zawstydzona/y:

brawo Soppana, strzał w dziesiatkę:-D:tak::-D

a z kropelkami uważaj:szok:, ja stosowałam wg zaleceń lekarza od 3 do 5 dni i nie dłużej i tylko na noc:tak:

moje okna tez coś wspominały:confused2:, ale ja na razie olałam:laugh2:
ale w słoneczne dni to masakra, kiedy krzyczą do mnie:szok::szok::szok:

hej dziewczyny
wy tu tak o oknach i spojrzalam na moje ,a one w krzyk , wiec zaslonilam hehhehehe
i niech cicho siedza hehehhe

co do wakacji to zapraszam do mnie nad jeziorko bede od lipca do polowy sierpnia jakos :)))
zapraszam
a moze zorganizujemy jakis weekendowe spotkanie mamus :)???
co wy na to ?
co prawda spania jest dla jakos 8 osob ,ale namioty mozna porozkladac i bedzie dobrze :)
pomyslcie
ja zapraszam :)

a moze któraś chce obchlapać tez moje okna?? może mojego m namówie skoro juz siedzi w domku to może bedzie z niego jakis pożytek

czesc Soppana i reszta mamusiek :) ja jestem z nad morza (koszalin) i powiem ci szczerze, ze nie polecam Mielenka na wakacje: male, nie ma co robic do plazy trzeba kawalek isc a Mielno znowu dla rodzicow z dziecmi to istne pieklo bo to mlodziezowe miasteczko, jesli tak to mozna nazwac, dyskoteki do 6 rano, mnostwo pijanej i glosnej mlodziezy
jesli chcesz rodzinnej malej miejscowosci z piekna plaza to polecam Sarbinowo ktore jest jakies 15 min autem do Mielna, 30 min do Kolobrzegu, czysta wioseczka idealna dla rodziny z dziecmi, cicho i spokojnie
pewnie sie dziwicie dlaczego polecam Sarbinowo a to dlatego, ze w sumie tam sie wychowalam, mam cala rodzine ktora ciagle tam mieszka i osrodek z domkami do wynajecia, jesli ktos ciekawy to zapraszam na strone www.ukaspra.afr2.pl

Hej :happy:

A ja byłam w Sarbinowie w 2006 na jeden dzień i zdążyłam się wynudzić :-D Może dlatego, że byłam w ciąży i się średnio czułam? :-D

My w wakacje chyba na tydzień nad jezioro do zakładowego ośrodka (jeśli uda się nam załapać), a potem do znajomych w odwiedziny jeśli wszystko uda się zgrać. Czyli wersja bardzo oszczędna :baffled:

reklama
z 2 dzieci to jak z karuzela:)czasem fajnie sie na niej pokrecic, a czasem to mozna sie "zapiukac" po kolana!moeje wlasnie posnely!jedno przy cycu a drugie u dziadka na kolanach!pomylam podlogi bo juz koty lataly, a teraz pije herbatke i jem ciako(jak to moje starsze mowi)i oddaje sie przyjemnosci internetowej!caluski dla Was!
ja tez jestem znad morza i Mielna nie polecam, beee...lepiej w jakis ustronny zakatek-choc teraz takich coraz mniej nad morzem, dlatego my jezdzimy w gorki!teraz w lipcu jedziemy do zakopca!moj m kocha gory i bedzie zaliczal jeszcze niezaliczone szlaki-choc ich juz niewiele zostalo-a ja z dzieciakami na spacerki,haha...:szok:

Do góry