reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A u nas niestety pogoda beznadziejna. Dopiero przestało padać i jest zimno. :no:
Wybrałam się dzisiaj do apteki po zestaw witamin wzmacniających bo stwierdziłam, że chyba jest coś nie tak ze mną skoro po 3 kawach śpię :baffled:

soppana fajnie Ignaś nazywa biedronkę :-D

Ja od kilku dni uganiam się z Madzią po domu za królikiem. Zrobiłam jej kiedyś na ścianie jako cień i teraz ona go szuka i mi każe sprawdzać za łóżkiem, pod dywanem :-D

reklama
u nas piękna pogoda się zrobiła:-) a że gorączki nie ma, to odważyliśmy się na wyjście na podwórko:-) wyczyściłam wózek a Ignaś grzebał w ziemi, znaleźliśmy nawet biedronkę, Ignaś mówił na nią " biegunka" :-D

hehe:) świetne.Ale to przynajmniej coś w pobliżu biedronki. Wojtek ma taki rozrzut, że niektóre słowa kompletnie nie przypominają pierwowzoru. Zastanawiam się skąd mu się te slowa biorą np teletubisie- odzidzi, kołderka- etotoń, mydełko-bibebo itp

U nas paskudnie, ale zaliczyliśmy spacerek.

ewelina: zdrówka dla Piotrusia.

hej!

ale tu optymistycznie z rana było:confused:;-)

agutekno i jak tam po przerwie?

elahardobrze, że wyluzowałaś i że pogadałaś z nianią:tak:

soppanaile lat miała biegunka?:-D

zdrówka dla Piotrusia!

Zosi najbardziej dziwaczne słowo to oko - huśtawka, reszta powiązana składniowo z pierwowzorem:-D
ostatnio mnie rozbawia okotol - doktor:-D

oczywiście byłam w przychodni:zawstydzona/y:, ale musiałam, nie darowałabym sobie, gdyby cos sie zaczęło dziać:-(,
na szczęście to objawy przyjmowania szczepionki, nic złego się nie dzieje, mamy przyjść gdyby zaczął gorączkować:tak:, pan doktor był jak zwykle miły, grzeczny i nie skomentował mojej cotygodniowej wizyty:zawstydzona/y:, powiedział że po to on tu jest:tak:

po wizycie w przychodni ruszylismysy na spacerek:tak:

i bardzo dziękuje za zyczenia zdrówka dla Piotrusia, na pewno pomogły:tak::tak::tak:

Soppana Ignasiowa "biegunka" mnie rozbroiła:-D:-D

no Roksi, to będzie 6 m-cy:szok:, pewnie będą przystanki na trasie:tak:

a gdzie sie wybieracie?
Ewelina właśnie nie wiem gdzie bo ostatnio nad morzem byłam w 6 klasie podstawówki w Kołobrzegu:-D nie mam pojęcia gdzie pojedziemy pewnie już będę na l4 m może zamknąć firmę na parę dni więc jak wyczaję fajną pogodę i będę maiła zgodę lekarza pakujemy się i jedziemy:tak:

hej
soppana, Ignasiowa "biegunka" fantastyczna :-D
kaskada, madzik u nas z dziwnych słów to pej = krem i motuć = pomóc
Ewela, zazdroszczę takiego pediatry, fajnie, że możesz kicnąć jak tylko potrzebujesz :tak:, ja chyba też z tych co wolą się upewnić czy wszytko ok.
Dobrze, że to tylko reakcja na szczepionkę
roksi, czy możecie mnie tymi wakacjami nie denerwować :confused: bo ja od trzech dni chodzę i mędzę, że chcę na wczasy :sorry2:
elahar, jak królik? złapany? :-p

reklama
Do góry