reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A u nas niestety pogoda beznadziejna. Dopiero przestało padać i jest zimno. :no:
Wybrałam się dzisiaj do apteki po zestaw witamin wzmacniających bo stwierdziłam, że chyba jest coś nie tak ze mną skoro po 3 kawach śpię :baffled:

soppana fajnie Ignaś nazywa biedronkę :-D

Ja od kilku dni uganiam się z Madzią po domu za królikiem. Zrobiłam jej kiedyś na ścianie jako cień i teraz ona go szuka i mi każe sprawdzać za łóżkiem, pod dywanem :-D

reklama
u nas piękna pogoda się zrobiła:-) a że gorączki nie ma, to odważyliśmy się na wyjście na podwórko:-) wyczyściłam wózek a Ignaś grzebał w ziemi, znaleźliśmy nawet biedronkę, Ignaś mówił na nią " biegunka" :-D

hehe:) świetne.Ale to przynajmniej coś w pobliżu biedronki. Wojtek ma taki rozrzut, że niektóre słowa kompletnie nie przypominają pierwowzoru. Zastanawiam się skąd mu się te slowa biorą np teletubisie- odzidzi, kołderka- etotoń, mydełko-bibebo itp

U nas paskudnie, ale zaliczyliśmy spacerek.

ewelina: zdrówka dla Piotrusia.

hej!

ale tu optymistycznie z rana było:confused:;-)

agutekno i jak tam po przerwie?

elahardobrze, że wyluzowałaś i że pogadałaś z nianią:tak:

soppanaile lat miała biegunka?:-D

zdrówka dla Piotrusia!

Zosi najbardziej dziwaczne słowo to oko - huśtawka, reszta powiązana składniowo z pierwowzorem:-D
ostatnio mnie rozbawia okotol - doktor:-D

oczywiście byłam w przychodni:zawstydzona/y:, ale musiałam, nie darowałabym sobie, gdyby cos sie zaczęło dziać:-(,
na szczęście to objawy przyjmowania szczepionki, nic złego się nie dzieje, mamy przyjść gdyby zaczął gorączkować:tak:, pan doktor był jak zwykle miły, grzeczny i nie skomentował mojej cotygodniowej wizyty:zawstydzona/y:, powiedział że po to on tu jest:tak:

po wizycie w przychodni ruszylismysy na spacerek:tak:

i bardzo dziękuje za zyczenia zdrówka dla Piotrusia, na pewno pomogły:tak::tak::tak:

Soppana Ignasiowa "biegunka" mnie rozbroiła:-D:-D

no Roksi, to będzie 6 m-cy:szok:, pewnie będą przystanki na trasie:tak:

a gdzie sie wybieracie?
Ewelina właśnie nie wiem gdzie bo ostatnio nad morzem byłam w 6 klasie podstawówki w Kołobrzegu:-D nie mam pojęcia gdzie pojedziemy pewnie już będę na l4 m może zamknąć firmę na parę dni więc jak wyczaję fajną pogodę i będę maiła zgodę lekarza pakujemy się i jedziemy:tak:

hej
soppana, Ignasiowa "biegunka" fantastyczna :-D
kaskada, madzik u nas z dziwnych słów to pej = krem i motuć = pomóc
Ewela, zazdroszczę takiego pediatry, fajnie, że możesz kicnąć jak tylko potrzebujesz :tak:, ja chyba też z tych co wolą się upewnić czy wszytko ok.
Dobrze, że to tylko reakcja na szczepionkę
roksi, czy możecie mnie tymi wakacjami nie denerwować :confused: bo ja od trzech dni chodzę i mędzę, że chcę na wczasy :sorry2:
elahar, jak królik? złapany? :-p

reklama
Do góry