reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a moze któraś chce obchlapać tez moje okna?? może mojego m namówie skoro juz siedzi w domku to może bedzie z niego jakis pożytek

Mój m ma jutro wolne ale żeby sam umył okna to się nie doczekam :baffled:

Ja już kolejny dzień chodzę jak potrącona. Niby się wysypiam a cały czas mi się chce spać. :-( Kawy na mnie nie działają :baffled:

reklama
hej!

co za dzień:eek: rano do pracy, potem pogrzeb 100 km (wspominałam w podziemiach, że wujek jest w hospicjum:-(), potem kontrola z Zosią (już zdrowa:-)), potem do parku na spacer, do babci, na huśtawkę koło domu i jeszcze cały wypoczynek wyczyściłam:eek:
jutro za to do pracy i zaraz potem relaks u koleżanki (z Zosią rzecz jasna)

milokutylko drobny szczegół, gdzie nas tak zapraszasz?:-D

nasze plany wakacyjne znacie to nie będę się powtarzać;-)

roksiz tego co wiem to te nadgarstkowe nie są zbyt dokładne, zmierz sobie tradycyjnym:tak:

Witam po pracy:tak:
poczekam z tym ciśnieniem w piątek idę do lekarza:tak: zobaczymy co powie i pewnie najwiarygodniejszy pomiar będzie ciśnieniomierzem doktorowym;-)
ale było u nas ciepło dzisiaj:szok: młoda z tatą śmigali dzisiaj po parku:tak:
my jutro idziemy na zakupy;-)

Ja to powinnam się wstydzić, ależ się opuściłam, nie próbuję nawet nadrobić bo nie ma takiej możliwości. Młoda ma już dwa lata, młody pół roku i ech ale ten czas leci, poza tym u nas w porządku raczej...

roksi, zazdroszczę ci z tymi zakupami, tez bym chciała:baffled:
elahar, ja też kopnięta jestem jakaś od paru dni a do tego ciągle mam jakiś mętlik w głowie, za dużo chcę na raz spraw poukładać :eek:
ale przynajmniej słonko mnie pozytywnie nastraja a i okna przestały na mnie się drzeć i świat widać, ciekawe co następne wymyślę :sorry: ... mam parę typów;-)
o madzik też miała powera dzisiaj

hej :-) ja po kilku dniach pracy wkoncu dzis mam dzien (noc;-)) wolne :-)bylam na zakupkach i jestem mega happy :tak::-) tym razem siebie obkupilam troszke (bo ostatnio to sie rzadko zdarza:baffled:ide cos sobie kupic ,a wracam z czyms dla Niuni:nerd:) udalo mi sie "wyrwac" stroj "nike" za 4funciaki :szok::-) w promocji :tak::-) do tego spodenki jeszcze sobie kupilam i torebeczke :-) taka letnia - materialowa - sportowa tez tej firmy za przystepna cene wiec zadowolona chodze :-)

dzień dobry:-)
u nas jak to przy katarze - nocka do bani, młody zasypia tak naprawdę dopiero nad ranem ok 3 i wtedy już śpi spokojnie:-( a wcześniej się budzi co chwilkę, bo mu " kankar" przeszkadza:wściekła/y: w ciągu dnia jest nieco lepiej, teraz ogląda bajki na "1". Wczoraj kupiłam biaron, może to go wzmocni po tej zimie i chorobach:eek:
Sandi nie ma to jak wiosenne zakupy:-D
Madzikm a starczyło Tobie dnia na to wszystko?;-)
My nad morze wybieramy się w maju na mały weekendzik, myślę że dłużej też by nam się nudziło:laugh2:

Cześć :-)

Fajna ta wiosna :tak:. Chociaż u nas trzeba było szybki rano skrobać :baffled:.

Młody mega marudny ostatnio, zwłaszcza wieczorami. Nic mu nie pasuje, ciągle miauczy i smoka znów pokochał (Tajojek płacze, cycusia cieba).

Zakupy by się przydały, oj tak...

Za to mam nowy kolorek na włosach :-)

reklama
hej
ja rano poszłam na badania:tak: brrryy zero stopni na dworze o 7:baffled: ale już jest co raz cieplej i mega słonecznie:tak: także po 10 śmigamy z małą na spacer:tak:

blu musisz koniecznie pochwalić się nowym kolorkiem:tak:
sandi nie kłam dopiero co botki kupiłaś:-p też myślę o jakiejś kolorowej torebce takiej pasującej do wszystkiego:tak:

mój ciśnieniomierz to złom:baffled: wymieniłam baterię i od razu ciśnienie mi sie poprawiło:-D

Do góry