reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a moze któraś chce obchlapać tez moje okna?? może mojego m namówie skoro juz siedzi w domku to może bedzie z niego jakis pożytek

Mój m ma jutro wolne ale żeby sam umył okna to się nie doczekam :baffled:

Ja już kolejny dzień chodzę jak potrącona. Niby się wysypiam a cały czas mi się chce spać. :-( Kawy na mnie nie działają :baffled:

reklama
hej!

co za dzień:eek: rano do pracy, potem pogrzeb 100 km (wspominałam w podziemiach, że wujek jest w hospicjum:-(), potem kontrola z Zosią (już zdrowa:-)), potem do parku na spacer, do babci, na huśtawkę koło domu i jeszcze cały wypoczynek wyczyściłam:eek:
jutro za to do pracy i zaraz potem relaks u koleżanki (z Zosią rzecz jasna)

milokutylko drobny szczegół, gdzie nas tak zapraszasz?:-D

nasze plany wakacyjne znacie to nie będę się powtarzać;-)

roksiz tego co wiem to te nadgarstkowe nie są zbyt dokładne, zmierz sobie tradycyjnym:tak:

Witam po pracy:tak:
poczekam z tym ciśnieniem w piątek idę do lekarza:tak: zobaczymy co powie i pewnie najwiarygodniejszy pomiar będzie ciśnieniomierzem doktorowym;-)
ale było u nas ciepło dzisiaj:szok: młoda z tatą śmigali dzisiaj po parku:tak:
my jutro idziemy na zakupy;-)

Ja to powinnam się wstydzić, ależ się opuściłam, nie próbuję nawet nadrobić bo nie ma takiej możliwości. Młoda ma już dwa lata, młody pół roku i ech ale ten czas leci, poza tym u nas w porządku raczej...

roksi, zazdroszczę ci z tymi zakupami, tez bym chciała:baffled:
elahar, ja też kopnięta jestem jakaś od paru dni a do tego ciągle mam jakiś mętlik w głowie, za dużo chcę na raz spraw poukładać :eek:
ale przynajmniej słonko mnie pozytywnie nastraja a i okna przestały na mnie się drzeć i świat widać, ciekawe co następne wymyślę :sorry: ... mam parę typów;-)
o madzik też miała powera dzisiaj

hej :-) ja po kilku dniach pracy wkoncu dzis mam dzien (noc;-)) wolne :-)bylam na zakupkach i jestem mega happy :tak::-) tym razem siebie obkupilam troszke (bo ostatnio to sie rzadko zdarza:baffled:ide cos sobie kupic ,a wracam z czyms dla Niuni:nerd:) udalo mi sie "wyrwac" stroj "nike" za 4funciaki :szok::-) w promocji :tak::-) do tego spodenki jeszcze sobie kupilam i torebeczke :-) taka letnia - materialowa - sportowa tez tej firmy za przystepna cene wiec zadowolona chodze :-)

dzień dobry:-)
u nas jak to przy katarze - nocka do bani, młody zasypia tak naprawdę dopiero nad ranem ok 3 i wtedy już śpi spokojnie:-( a wcześniej się budzi co chwilkę, bo mu " kankar" przeszkadza:wściekła/y: w ciągu dnia jest nieco lepiej, teraz ogląda bajki na "1". Wczoraj kupiłam biaron, może to go wzmocni po tej zimie i chorobach:eek:
Sandi nie ma to jak wiosenne zakupy:-D
Madzikm a starczyło Tobie dnia na to wszystko?;-)
My nad morze wybieramy się w maju na mały weekendzik, myślę że dłużej też by nam się nudziło:laugh2:

Cześć :-)

Fajna ta wiosna :tak:. Chociaż u nas trzeba było szybki rano skrobać :baffled:.

Młody mega marudny ostatnio, zwłaszcza wieczorami. Nic mu nie pasuje, ciągle miauczy i smoka znów pokochał (Tajojek płacze, cycusia cieba).

Zakupy by się przydały, oj tak...

Za to mam nowy kolorek na włosach :-)

reklama
hej
ja rano poszłam na badania:tak: brrryy zero stopni na dworze o 7:baffled: ale już jest co raz cieplej i mega słonecznie:tak: także po 10 śmigamy z małą na spacer:tak:

blu musisz koniecznie pochwalić się nowym kolorkiem:tak:
sandi nie kłam dopiero co botki kupiłaś:-p też myślę o jakiejś kolorowej torebce takiej pasującej do wszystkiego:tak:

mój ciśnieniomierz to złom:baffled: wymieniłam baterię i od razu ciśnienie mi sie poprawiło:-D

Do góry