reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

miloku, dzięki ;-)
madzik, coś tam napichciła? :-)
agutek, masaż to i mnie by się przydał ...
a mój dzieć ma katar :crazy: i mędzi nieziemsko dzisiaj, oby na katarze się skończyło

reklama
ja mam w domu taki malutki, kupiliśmy na wczasy w zeszłym roku jak Sz był na ścisłej diecie i sprawował się ok
moja mama kupiła tefala i chwilę miałam go u siebie ale nie przemówiło to urządzenie do mnie :baffled: jak dla mnie żadna rewelacja, szczególnie mięso z tego kiepsko smakuje no i jak dla mnie spory minus - rozmiary tego ustrojstwa.

Masażysta??
jaki masażysta:confused::confused::-p:-p
Macie mężoof, oni Was nie pomasują:confused:;-)
co ja mam powiedzieć. Też bym chciała żeby mnie ktoś zrobił masaż...:zawstydzona/y::tak:
Madzik nadal sie nie pochwaliłaś coś upiekła :-p
Miloku dobrze że nie przesadzasz z dietą. Ja też uważam że jeszcze za wcześnie. Jeszcze nie doszłaś do siebie po porodzie. A wieczorkami zamiast do kuchni może na spacer ... nie wiem :confused: rób coś co sprawi że nie pomyślisz o łakociach:baffled:

reklama
witajcie,
nareszcie moge cos skrobac!
Miloku, daj sobie spokoj z dieta!jeszcze za wczesnie!a karmisz cycem?to samo zejdzie predzej czy pozniej!
Roksi, ja mam tefala-fajna rzecz tylko nie mam teraz na to czasu!ale polecam!

Szymik moj jest kochany bo ciagle je i spi!no i kupiska robi!
Hania przyjela Jego bardzo fajnie-jak ruszajaca sie lale!ale co chwila teraz podchodzi, przytula sie glowka do jego glowki i mowi"czesc dzidziu"-jakos Szymek nie moze powiedziec choc mowila wczesniej pred porodem.Podaje mi pieluszki dla malego, i jest bardzo pomocna-staramy sie ja angazowac zeby nie czula sie odrzucona!narazie jest super dobrze, oby tak dalej...

co do pokoiku to ja tez stane wkrotce przed dylematem urzadzania!ale juz mam pomysla na sciany-kupie chyba tez na allegro naklejki(farme lub safari)nie chce ksiazniczek lub tym podobne!troche kosztuja ale co tam...nie wiem tylko jak je rozmiescic!plastycznie to jestem do kitu!a Wy co robicie w pokoikach?
aha, no i jak sie przeprowadzimy do nowej chalupy(moze na maj) to mala juz bedzie chyba u siebie!ale nie wiem jak ja do tego przekonac i nauczyc ze teraz juz nie bedzie spala obok nas a czasem i z nami!

Do góry