reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

bogda fajnie, że wam sie dobrze układa:tak:

co do pokoju dziecięcego, to u nas nie będzie radykalnych zmian:no:, tylko zamiana łózeczka na łózko i zamiana dużej kanapy na mniejszą sofę, bo muszę mieć dodatkowe miejsce do spania,
też myślę o naklejkach na ściany i meble z Aut, bo Piotruś kocha Zygzaka:tak:

roksi nie wyspałaś się:confused:, dlaczego?

JMM jak tój półpasiec, nie masz wiekszych dolegliwości:confused:?

reklama
hej
ja jak zwykle w tyle jeżeli chodzi o pisanie:zawstydzona/y: ale sama jestem sobie winna bo wymyślam zajęcia, które pochłaniają dużo czasu a potem wieczorem idę spać zaraz po Ignasiu:baffled: w środę np robiłam pierogi:confused: ale co zrobić jak się chce koniecznie pierogi z kaszą gryczaną i twarogiem - a takich nie kupi się w paczce:-D do tego Ignac nagle stwierdził że nie lubi kaszy gryczanej i wypluł na dywan wszystko co miał w buzi i rozdeptał:angry:
Dziś byłam u gina i dopiero mam założoną kartę a to już 12 tydzień, więc gdyby nie to że zaszłam w ciąże jeszcze w grudniu, to bym becikowego nie dostała:szok: co za idiotyczny przepis, chyba bym im zaniosła fotkę z usg:-)
Muszę się wziąć za PIT-y bo mój M zawsze zwala to na mnie a potem ja humanistka muszę się głowić nad tymi cyferkami:nerd: czekam aż Ignaś zaśnie;-)

JMM ja też miałam półpaśca jak Ignac miał 5 miesięcy i złapał ode mnie ospę, ale bardzo lekką. Pamiętam że okropnie swędziało i nawet bolało, brałam lek przeciwirusowy i smarowałam pudrodermem

Cześć

Ja dzisiaj w domku, bo babcię mamy chorą.

Bogda, ja myślałam wcześniej o naklejkach, ale zrezygnowałam z tego, bo mi się zdaje że za dużo by tego było. Poza tym Karol zdrapuje wszystkie naklejki :baffled:. Najwyżej kiedyś dokupię. W tym sklepie są fajne: naklejki-aplikacje i bordery.

Ja planuję kupić białe meble i kolorowe dodatki w Ikei. Podoba mi się taki prosty styl.

Cześć

Ja dzisiaj w domku, bo babcię mamy chorą.

Bogda, ja myślałam wcześniej o naklejkach, ale zrezygnowałam z tego, bo mi się zdaje że za dużo by tego było. Poza tym Karol zdrapuje wszystkie naklejki :baffled:. Najwyżej kiedyś dokupię. W tym sklepie są fajne: naklejki-aplikacje i bordery.

Ja planuję kupić białe meble i kolorowe dodatki w Ikei. Podoba mi się taki prosty styl.

oo też o bialym mebelkach myślałam, które konkretnie?:-)

agneswybacz, że zapomniałam:zawstydzona/y: córa cud miód! a oczy do uwodzenia:-)

Miloku kochana wiem że mało masz czasu na czytanie forum;-) pisałam w podziemiach;-) idę za tydzień w piątek pooglądać moje małe cudo;-)

reklama
Roksi, widzę, że wstawiłaś suwaczek :-)

Madzik, planuję coś takiego: biały regał EXPEDIT 5x5 połączony z biurkiem (jak wejdziesz sobie na pokój nastolatków na aranżacje, to to jest pokazane w trzecim pokoju) i 2 komody:

71926_PE187558_S3.jpg

jedna taka jak na zdjęciu, a druga węższa. Niestety pokoik jest malutki, więc mamy ograniczone możliwości. Nie wiem czy będziemy już teraz zmieniać łóżko, ale planuję kupić to, które kiedyś pokazywałam. Ściany będą pomalowane na jakiś żywy kolor, prawdopodobnie żółty. Do tego stolik i krzesełka z serii MAMMUT, jakiś dywanik kolorowy, zasłonki, wiszące pojemniki na zabawki itp. I oczywiście półki na ścianach, w tym jedna z serii TROFAST z pudełkami.

Ostatnia edycja:
Do góry