reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dziewczyny korzystajcie z tych czulosci bo dzieciaki tak szybko rosną , za chwile bedzie brakowalo nam tego wiszenia :-D:-D
dziewczyny jaka jestem na siebie zla
zaczelam dietke od poniedzialku i tak ladnie mi idzie w dzien a przychodza wieczory a ja nie moge przestac jesc
i efektem diety jest to ze przytylam kilogram :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
chce mis ie wszystkiego : mleka miesa owocow warzyw soli
i jeszcze nie moge zmusic sie do cwiczen
tak bardzo mi sie nie chce :wściekła/y::wściekła/y:
dajcie kopa zebym sie zawziela

Hej,ale pogoda ,pada i pada:tak::-(
No Julka ma duze oczka :tak:
Miloku ja tez zaczełam diete,jem salateczki ,zero słodyczy ,duzo wody pije,gotuje wszystko na parze.Musze sie pilnowac ,aby byl efekt:tak::-D

Witam

milokuja Ci nie dam żadnego kopa bo uważam, że teraz za dużo się u Was dzieje i tuz po porodzie jesteś;:tak: jak się uspokoi troszkę to będziesz mieć więcej siły i wtedy kopa dostaniesz;-)

Dziewczyny to będziemy zbiorowo pokoje urządzać - fajnie, więcej pomysłów:-)

skończyłam piec ciasta, nie wiem jak się nazywam:confused2: i drugi raz się tak ambitnie nie porywam:no:

Hej,ale pogoda ,pada i pada:tak::-(
No Julka ma duze oczka :tak:
Miloku ja tez zaczełam diete,jem salateczki ,zero słodyczy ,duzo wody pije,gotuje wszystko na parze.Musze sie pilnowac ,aby byl efekt:tak::-D
duze i sliczne wegielki :)
ja tez wcinam salatki i wszystko na parze albo na grilu robie

miloku, to masz kochana kopa ode mnie a ja poproszę zwrotnego kopa:-D
uff to mój śpi u siebie :tak:
moj tez spi u siebie
fredzik kopniak zwrotny , niech zadziala:tak:

Witam

milokuja Ci nie dam żadnego kopa bo uważam, że teraz za dużo się u Was dzieje i tuz po porodzie jesteś;:tak: jak się uspokoi troszkę to będziesz mieć więcej siły i wtedy kopa dostaniesz;-)

Dziewczyny to będziemy zbiorowo pokoje urządzać - fajnie, więcej pomysłów:-)

skończyłam piec ciasta, nie wiem jak się nazywam:confused2: i drugi raz się tak ambitnie nie porywam:no:
madzikim pewnie masz troche racji , bo jakas oslabiona ostatnio jestem , wieczne bole glowy i takie tam
ale nie chce z dieta przesadzac 1500 kcal zeby miec sile na ganianie za chlopakami . tylko nie jesc wieczorami , a to mi cos kiepsko wychodzi :confused2::sorry:

a tak wogule to co tam pysznego pieczesz i mi smaka robisz?

elo

ale jestem zmęczona...cały dzień poza domem...bleee

roksi ja cię mogę pogłaskać, ale w zamian oczekują masażu :-p

reklama
Agutku Natalii chrzestny jest masażystą:-p dawaj namiary podjedzie:-D:-D

Mam pytanie czy któraś z Was ma taki sprzęt do gotowania na parze np. Tefala:confused:

Do góry