Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
jak jesteśmy u babci to ogląda tam Cbebes, czy jakos tak i tam jest bajka cyfry, tez jej nie lubi, bo boi się tego złośliwego chochlika, który się dzieciom psoci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas tak samo. pokazuje dwa paluszki ale mówi "mam tszi"blu ja pytam się młodej ile ma lat a ona mówi "tci" a ja mówię nie masz dwa latka a ona kłóci się i odpowiada mi "nie tcii"
nie mogę z tych naszych MarcowiątekMój też mówi zawsze, że ci . W ogóle zawsze jak jest pytanie ile, to odpowiada ci. Ale jak buduje wieżę i sobie liczy, to jest "jaz, ci, ba, sieś, siedem, osiem"
u nas też księżniczka the best, niedźwiedź w dużym niebieskim domu, Clifford (ale chyba sie już jej nudzi) i reklamy: bobovity, kinder i w ogóle wszystkie , w których występują dzieciu nas na topie "świat małej księżniczki" i "poko"
ja za to nie moge patrzeć na te zwierzaki typu niedźwiedź w niebieskim.,.. czy Globtoter Glover (czy jakoś tak)nie wiem na nerwy mi działają a L je uwielbiajmm u nas niedźwiedź też by na topie ale się znudził clifford ale w tej wersji jak jest mały
u nas też by tak było ale ja chodze po domu i wyłączam TV a jak to nie działa wyłączam z wtyczkiMoja też uwielbia mini mini. Teraz są jakieś nowe bajki: o Małgosi i bucikach i balerinie. Nawet śpiewa już piosenki z tych bajek ale to jest niestety efekt tego, że obecna niania nie wyłancza telewizora nawet przez pół dnia.
To sie kobieto ciesz!!!!Ale Wam zazdroszczę. Wojtek wogóle TV nie chcę ogladać.
a moze i masz racje ;-)ja wczesniej tez sobie nie wyobrazalam myslalam ,ze usne w pracy ale jakos daje rade musze...sandiTwój organizm już się przyzwyczaiła do tego fiki miki dla mnie to niewyobrażalne tak funkcjonować
.