reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Czesc dziewczynki,
Sluchajcie, mam pytanko:czy Wy macie jakis fajny i prosty sposob segregowania zdjec w kompie?bo musze KONIECZNIE zrobic porzadek z moimi fotkami, a moj maz nie ma czasu mi pomoc!i ciagle to odkladam i odkladam!moze jest jakis program albo cos takiego dla amatora-idioty jak ja!
pozdarwiam Was zyczac milej nocki!

reklama
dzień dobry

ja wszystkie zdjęcia zgrywam na bieżąco i wrzucam do folderów z rokiem i miesiącem, w którym były robione

Dzień dobry:) bo nocka była taka sobie, Ignaś wołał tatusia, mamusi nie chciał! A m. jest bardzo trudno obudzić w nocy nawet jak cos tam mówi to i tak rano nie pamięta:)
Agnes a w jakiej branży chcesz pracować,to moze popytam wśród znajomych, klientów:)
U nas dziś wieje,wiec jest zimno, nawet bardziej niż jak były mrozy. Miłego dnia życzę:) jak nie bedzie ruchu to zajrze potem:)

soppana wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!!

debiutantko madzikm załaczala wczoraj link do "niebieskich migdalow", producenta mebli dzieciecych, to o nich pisalam :-)

hejka.

ja tez korzystam z picasy:-) ma dojscie do neta itp. do tego mam jeszcze program , ktory byl dolaczony do drukarki hp.

dzień dobry:-)

Soppana STO LAT STO LAT:-D:tak::-D:tak::-D

u nas wszystko dobrze, spacerki sobie jeszcze odpuszczamy, bo wieje strasznie i ziąb okrony:crazy:

Agnes, ale się przestraszyłaś, współczuje, dobrze że nic sie nie stało:tak:

Madzik, może z racji choroby małego przegapiłam troche postów i nie wiem, czy pisałas o waszym sylwku, a ciekawi mnie jak było, bo my chcemy w przyszłym roku udac sie w góry na świeta:tak:

Glowa mi peka dzisiaj i nadal z brzucholkiem chodze
polozna kazala sie seksic ,a mi sie nei chce :baffled::baffled:
nie spalam pol nocy wiec teraz ide sie walnac
miolego dnai dziewczyny

Witka:-)

milokujuż naprawdę końcówka, może ją prześpij;-):tak::rofl2:

ewelinapraktycznie nic tu nie pisałam o Sylwestrze więc czytasz uważnie:) zajrzyj wiadomo gdzie;)

Segreguję zdjęcia na piechotę, czyli tworzę sobie foldery, tytułuję i umieszczam w nich odpowiednie foty, robię to na bieżąco:tak:
osobny katalog mam "do wywołania" i 200 fotek czeka:confused:, ale to od wiosny 2008 więc nie trzaskamy jakoś bardzo dużo.

reklama
SOPPANA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)

Witam:tak:
moja córcia dziś wstała o 6:30:szok: i oczywiście już śpi:baffled:

miloku kochana ostatnio urodziłaś przed czasem więc teraz w nagrodę urodzisz po czasie:-p:-D oczywiście żartuje:-p
Debiutantko ale dostałaś lenia z pisaniem:crazy: u nas przysypało ostro:szok: szczególnie w środę:tak: jak na razie to nie zapowiada się odwilż chodź już niektóre ulice są czarne:tak:

Do góry