reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej ,hej :-)Moje dziecko jeszcze spi ,obudzila sie o 9 zaczela ogladac bajki no i zasnela:tak:
soppana zdrowka,miłości,wszystkiego NAJ NAJ:-) no i duzo uśmiechu:tak::-D
Miloku bidulku nasz ,spij i odpoczywaj:tak::-)
Soppana myslalam o sklepie ,butiku bo ja mam srednie wyksztalcenie ogolne.
Lece bo ksiezniczka sie m oja wstala papa

reklama
Witka:-)

milokujuż naprawdę końcówka, może ją prześpij;-):tak::rofl2:

ewelinapraktycznie nic tu nie pisałam o Sylwestrze więc czytasz uważnie:) zajrzyj wiadomo gdzie;)

Segreguję zdjęcia na piechotę, czyli tworzę sobie foldery, tytułuję i umieszczam w nich odpowiednie foty, robię to na bieżąco:tak:
osobny katalog mam "do wywołania" i 200 fotek czeka:confused:, ale to od wiosny 2008 więc nie trzaskamy jakoś bardzo dużo.
oj chialabym bo wiecznie spaiaca jestem i na rzesach chodze ,ale mlody nei daje :-( i tak dobrze jak pozwoli mamie zmruzyc oko na jakos godzinke , kiedy bawi sie klockami . jak mu za dlugo to mnie budzi :-D

SOPPANA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)

Witam:tak:
moja córcia dziś wstała o 6:30:szok: i oczywiście już śpi:baffled:

miloku kochana ostatnio urodziłaś przed czasem więc teraz w nagrodę urodzisz po czasie:-p:-D oczywiście żartuje:-p
Debiutantko ale dostałaś lenia z pisaniem:crazy: u nas przysypało ostro:szok: szczególnie w środę:tak: jak na razie to nie zapowiada się odwilż chodź już niektóre ulice są czarne:tak:
nio ja mysle
bo bym chyba zjadla wszystkich z nerwow:-D

100 lat dla soppany:-):-):-)
100 lat 100 lat

Agutku jakie zabiegi:confused: bo chyba coś nie doczytalam:baffled: związane z plecami:confused:

u nas dzisiaj dzień gotowania:tak: mój m upiekł chleb irlandzki, ja pleśniaka i jeszcze zrobiłam sałatkę z uszek:tak:
dziś mnie odwiedził pan z pzu i oczywiście nieźle przewietrzył portfel:baffled:

soppana sto latek :tak:!
hi, zmęczona jestem :confused: i zraziłam się czytaniem :tak:, znalazłam pożyczoną od mamy książkę "Dziewczyna komendanta" Pam Jenoff i wciungła mnie na maksa. Polecam!

miloku, trzymaj się, już pewnie nie długo :tak:

u nas tez idzie ocieplenie, trochę śniegiem sypnęło.... ale rano byliśmy po zakupy z małym w wózku i makabrycznie zimno było a Szymek nie lubi już w wózku jeździć, drze się :crazy:

ahoj :blink:

wogole to mamy jakiegos pecha od wczoraj :baffled:(mam nadzieje ,ze juz nie wroci) pierw ten lakier do wlosow ,wczesniej kupka nie ciekawa ,a jak wrocilam z pracy po 4 nad ranem to corcia nie spala :no::szok: chyba czekala na mamusie kochane moje sloneczko ,wiec jak sie ogarnelam i poszlysmy luli kolo 5! :szok:to Niunia obudzila sie dzis o 11:30 :szok:

reklama
Do góry