reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ja też dzień dobry:) chociaż to sie jeszcze okaże bo wczoraj to mi dali w robocie popalic! Same reklamacje i pretensje do mnie ze internet słabo chodzi a pani przez tel mowila ze bedzie 7,2! A wiecie ze w telefonie na karte mozna zrobic saldo -180zl! Sa takie genialne dzieci:) gry ściągają kolegom!
Ignaś też liczy do 3, brzmi to mnie wiecej tak: wa,ci :)a jak kupujemy to zawsze ci,ci buła siem:)

reklama
Kurcze post mi sie skończył:) a chcialam jeszcze zapytać czy ubieracie teraz jak jest zimno kombinezon czy kurtkę? Bo my z braku kurtki zakładamy kombinezon,ale on jest śliski i sie młody zsuwa w wózku! Chyba uszyje cos na przykrycie nóg i kupimy kurtkę.
W auchan mam 5-10-15, ale tam to ponad 100zl! Ktos wie czy w tesco są jakies?

na codzień - kurtka
jak poszliśmy biegać po śniegu - kombinezon

wózka nie używamy więc, nie mamy problemu żadnego ze zjeżdżaniem
nawet zeszłoroczny kombinezon jest jeszcze na styk i mogę jej ubrać - taki jednoczęściowy
mamy też spodnie osobno i kurtkę, ale jeszcze nie ubierałam jej

w tesco widziałam kombinezony ale takie małe, jednoczęściowe

Hej :-)

W auchan mam 5-10-15, ale tam to ponad 100zl! Ktos wie czy w tesco są jakies?
My kupiliśmy w Tesco za 47 zł kurtkę taką brązową, widać na zdjęciach. Młody ma oprócz tego puchówkę i kombinezon 2-częściowy Tchibo, ale jakoś nie lubi tej kurtki od kombinezonu - dlatego kupiliśmy tą w Tesco. Za to spodnie od kombinezonu nam się bardzo przydają na śnieg :tak:

Witam:tak:
a my prawie nie chodzimy w spodniach od kombinezonu:no: no chyba że spadnie dużo sniegu lub zrobi się trzaskający mróz:baffled:

nie mamy kablówki od 3 dni :baffled: jakaś awaria:baffled: moje dziecko ogląda nasze wesele:confused2:

reklama
hej,

my do biegania zakładamy kurtke, a gdy siedzi w wózku, to kozuszek:tak:

spacer juz zaliczony, mały spi, a sie biorę za prasowanie:eek:

Roksi, niezła impreza z waszego wesela musiała byc:-D:-D:-D

Do góry