reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blueberry - super kolacja :-D Piotruś nadal na butli :sorry2:

I dalej nic nie mówi :-p Chociaż coś tam nowego jest - tatuś z nim liczy - raz, dwa - a Piotruś: ci (trzy) :-D:rofl2: Ile jest ciastek? - ci :-D Butów? - ci :-D Zawsze mu jakoś to ci wychodzi :-D:rofl2:

reklama
Agutek - ja też przeważnie jedno danie gotowałam, ale jak teściowa zaczęła coś tam dla Piotrusia dogotowywać ("i tak pięknie zjadł") to zaczęłam przygotowywać dwa dania :sorry2:

Agutek - ja też przeważnie jedno danie gotowałam, ale jak teściowa zaczęła coś tam dla Piotrusia dogotowywać ("i tak pięknie zjadł") to zaczęłam przygotowywać dwa dania :sorry2:

podziwiam :tak:
mnie się najzwyczajniej w świecie nie chce :zawstydzona/y:
w tygodniu bardzo rzadko gotujemy, bo jakoś tak nie ma czasu, nie chce nam się po pracy :sorry2:

a u nas jenen - jeden :-D
dziś wrzucała do koszyka smoczka, żeby poszedł "spać" i ma dwa smoczki, wrzuciła, zagląda do środka i mówi "o jenen didi" :-D

czyli wspólnie nasze dzieci liczą do trzech :-D

blueberry - super kolacja :-D Piotruś nadal na butli :sorry2:

I dalej nic nie mówi :-p Chociaż coś tam nowego jest - tatuś z nim liczy - raz, dwa - a Piotruś: ci (trzy) :-D:rofl2: Ile jest ciastek? - ci :-D Butów? - ci :-D Zawsze mu jakoś to ci wychodzi :-D:rofl2:
u nas jest ile masz lat?? a córcia "ci" ja mówie nie dwa a ona "ci" i się kłóci:szok:

a u nas jenen - jeden :-D
dziś wrzucała do koszyka smoczka, żeby poszedł "spać" i ma dwa smoczki, wrzuciła, zagląda do środka i mówi "o jenen didi" :-D

czyli wspólnie nasze dzieci liczą do trzech :-D
Agutku to może jak już Tolcia kładzie spać didi do koszyka to może w nocy też mogłyby spać w koszyku:tak:

powiem Wam że mój sukces to właśnie smoczek bez problemowo zabrany jak córcia miała 10 miesięcy:tak:
porażka jak na razie nocnik:crazy:

roksi na razie to nie wchodzi w rachubę :no:
dyduś to jej wielki przyjaciel i do spania musi być :dry:
najlepszy kumpel:-D

właśnie ciśnienie mi się podniosło:angry: mój w przewrócił jedwab w płynie który ja postawiłam na komodzie:sorry2: no ale nieważne rozlał się pod książki:angry: masakra :angry: dobrze że chłopa w domu nie było bo bym zabiła:growl:

reklama
Do góry