reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej hej!

Dołączam do grona - u nas wszystkiego jest ciii albo osiem:-Dtak wyraźnie mówi "osiem", że co chwilę ją pytam ile ma lat by usłyszeć "osiem":-Dcudownie to brzmi w jej ustach:sorry2:

Zosia dwa dania zjadła ze 3 razy w życiu więc mam za małą motywację:-Dale ostatnio odgapiła od Karolka apetyt i buha co popadnie:szok:ze skrajności w skrajność:confused:

milokuja pytałam czemu do szpitala idziesz. Gestoza poważna sprawa także dbaj o siebie:tak:

malagaja też staram się nie obarczać teściowej gotowaniem:no:ale jak sama z siebie przynosi to nie odmawiam:-p

aguteku nas też wszystkie ciocie są najwspanialsze, klei się do nich i pół dnia przeżywa i opowiada:tak:

fredzik rbbię na sobotę to boskie tiramisu co pokazałaś:tak:wygląda niesamowicie:happy:
goście się nam wprosili na Andrzejki i muszę w kuchni zaparkować:confused:a to moja pierwsza wolna sobota w tym miesiącu:confused:

uwaga! negatywne skutki gadulstwa:-D hasełka: "Nie chcę tu być", "Tato idź stąd" w najmniej odpowiednich miejscach czyli np. w kościele:sorry2:jeśli chłodzi o głośność to ile fabryka dała:sorry2:

reklama
Witam, ostatnio tylko w pracy mam czas zeby was poczytać i cos tam napisać, w domu nie da rady albo m okupuje kompa albo Ignaś chce sie bawić w taką zabawę ze ja jestem traktorem a on świnką i musze wozić świnkę:) a ostatnio kupilam cymbałki,wyciągnęłam grzechotki i gramy sobie. No nie ma czasu na nic! A tu zimno i wychodzić sie nie chce a Ignaś odkąd zobaczył snieg to od rana marudzi ze śnik siem

madzikim w takim razie dziekuje za zainteresowanie :-):-)
wiem wlasnie ze to paskudztwo niebezpieczne , ale powiem tobie ze wyczytalam gdzies w internecie ze jest na to dietka wysokobilakowa i niskosolowa wiec ja sobie stosuje i chociaz lekarze powiedzieli , ze ostartnia rzecza ktora moze mi pomoc jest wlasnie dieta to jednak wyniki stanowczo sie poprawily:-):-) bialko w moczu jest ale w ciagu 2 tygodni spadlo o jeden plusik , cisnienie tez jest juz ladne bo 135/85 aby tak dalej:-):-)

pusto tu...
ja dopiero niedawno wróciłam z zakupów z moją mamą, babcia uznała, że jednak kuchnię sprezentuje wnusi i ją kupiła :tak:
jeszcze muszę wymyślić prezent dla córy od mojego brata, bo się dopytuje co, a mi głowa pęka od wymyślania :-D

Hejo :-) jestem i ja Wasza "cora" marnotrawna ;-):-p

Nauczyłam młodego mówić "ja". Teraz jak go pytamy "kto ty jesteś?", to mówi "ja!" :-D.

mojej jak zapytam "kto Ty jestes?" to odpowiada "Niunia!!" :-D:-D:-D:rofl2:

a ja uważam że trzymanie w pampersie nie uczy dziecka wołania:no: pampers wchłania mocz i dziecko nie czuje dyskomfortu:no: a w rajstopki w pupkę ziębią i jest dziecku nieprzyjemnie
jestem podobnego zdania :tak::tak::tak:
roksi na razie to nie wchodzi w rachubę :no:
dyduś to jej wielki przyjaciel i do spania musi być :dry:
u nas to samo :sorry2:

mam dzis wolne :-)wiec troszke poleniu****e :rofl2: a jutro postaram sie wiecej zmobilizowac do produkcji z Wami :-D;-):-D

reklama
Do góry