reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

u nas masakrycznie ślisko:szok: normalnie szklanka:szok: byliśmy w Auchan obczaić zabawki:tak: wyprałam wypoczynek a mój m dywan:tak: ale coś nasz dywan nie bardzo się doprał:baffled: trzeba będzie pana piorącego zmówić:baffled:

moja dopiero poszła spać:baffled: a ja oglądam mam talent:tak:

reklama
Dzień dobry :-)

U nas też cholernie ślisko, byłabym się przejechała na tyłku podczas poranego spaceru z pieskiem :baffled:

Nie muszę chyba mówić, że zimno jest?? :sorry2::-D A ja ciągle w półbucikach i "lekkiej" kurtce :sorry2: Chyba czas się przestawić :-p

dzień dobry
Pospałyśmy do 8.30 :tak:
Za oknem super biało ale wieje bardzo :-( A wczoraj wieczorem jak wracałam ze sklepu to dosłownie sunęłam nogami bo tak było ślisko :baffled:

Malaga ciepła z ciebie kobieta że tak długo w cienkich rzeczach chodzisz. Ja juz od jakiegoś czasu w czapie i w grubej kurtce:tak:

dzien dobry :-)
u nas tez snieg ,slisko i wieje :tak:
Angole panikuja :-D:-D:-D:-D:-D

roksi jaka seksi bielizna :tak::-)

pooka jak zdroweczko??

elahar chyab Ty sie pytalas czemu do szpitala ide
a wiec kochana to samo co w pierwszej ciazy mi sie zaczelo
zatrucie ciazowe tylo tym razem duzo wczesniej , chcieli mnie zatrzymac w szpitalu ,ale ugadalam sie znimi ze jestem pod telefonem i co drugi dzien ,albo nawet codziennie jesli trzeba bede dojezdzac ,ale zostac nei moge . i tak latam we czwartek wyniki byly troche gorsze i musial zostac na noc . aby do 36 tygodnie wytrzymac , potem juz nei bede sie martwila:tak:

elahar chyab Ty sie pytalas czemu do szpitala ide
a wiec kochana to samo co w pierwszej ciazy mi sie zaczelo
zatrucie ciazowe tylo tym razem duzo wczesniej , chcieli mnie zatrzymac w szpitalu ,ale ugadalam sie znimi ze jestem pod telefonem i co drugi dzien ,albo nawet codziennie jesli trzeba bede dojezdzac ,ale zostac nei moge . i tak latam we czwartek wyniki byly troche gorsze i musial zostac na noc . aby do 36 tygodnie wytrzymac , potem juz nei bede sie martwila:tak:

No to trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Trochę ci będzie ciężko tak cały czas dojeżdżać ale dobrze, że jesteś pod kontrolą.

reklama
Do góry