reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry:-)

Elahar, my mamy to samo, spacer codziennnie musi byc, inaczej wyje pod drzwiami:baffled:,wczoraj juz byliśmy na spacerku;-),

a co do staników, to zawsze kupuje triumpha, ale nie te z najnowszych kolekcji, tylko poprzednie i one są zawsze tańsze:tak:, no i mam swój ulubiony butik, bo nie wszędzie lubię kupować, własnie ze względu na obsługę:crazy:

Ewo, a twoja córcia musi w końcu przystopować z rozwojem, bo w wieku 10lat pójdZie spokojnie na studia:tak:, mieliscie w rodzinie przypadki geniuszy:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Elahar, my mamy to samo, spacer codziennnie musi byc, inaczej wyje pod drzwiami:baffled:,wczoraj juz byliśmy na spacerku;-),

:confused:

Ja muszę teraz zawsze pamiętać żeby przekręcić zamek w drzwiach bo moja dostaje już do klamki i sama sobie drzwi otwiera. A mieszkamy na 4 piętrze więc musimy na nią bardzo uważać bo sama by się wybrała na spacer :baffled::no:

dzień dobry

my już też po spacerku...biegałyśmy w śniegu, sypało pięknie :-)
tylko szybko musiałyśmy wrócić bo młoda cała mokra była, a nie ubrałam jej spodni od kombinezonu...i rękawiczki ciągle jej spadały :dry: zgubiliśmy gdzieś mniejsze a teraz nie było w sklepie rozmiaru i ma za duże :angry:

A mnie się nie chce wychodzić... :sorry2: Takie zimno... :sorry2: Może choć na balkon Piotrusia wypuszczę, niech pooddycha trochę mroźnym powietrzem :crazy:

Dzień dobry.

Czy mogłaby się już ta zima skończyć?

Moje dziecko nie chce wychodzić na pole. A jak już mi się udało go jakoś namówić, to zaraz tego pożałowałam :-D.

Ja sobie ostatnio kupiłam biustonosz firmy Kinga i bardzo mi przypasował. Trochę się bałam, bo puszapy z reguły są dla mnie za płytkie, a tu miła niespodzianka - nic mi się górą nie wylewa ;-). Tak wygląda:

470701402

Poza tym kosztował tylko 45 zł :-)

A macie jakieś sprawdzone modele Triumpha?

blueberry ona się jeszcze nawet dobrze nie zaczęła :-D

a ja poczytałam ten wątek co pokazywałaś i może się następnym razem skuszę do tego co tam napisane, wydaje mi się, że może faktycznie mają rację :tak:

a ja poczytałam ten wątek co pokazywałaś i może się następnym razem skuszę do tego co tam napisane, wydaje mi się, że może faktycznie mają rację :tak:
Ja może też spróbuję, zawsze można zwrócić ;-). Tam polecały firmę Curvy Kate (fajna nazwa ;-)) i widzę, że są ceny od 77 zł, więc chyba da się przeżyć.

reklama
Do góry