reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dokładnie to samo pomyślałam, można zwrócić, wymienić, a warto się przekonać, bo faktycznie stanik z obwodem 75 nie za bardzo dobrze trzyma mi biust, z czasem się rozciąga, więc ich teza nawet jakoś do mnie przemawia :tak:

ja znalazłam w swoim rozmiarze jakiś za 85zł więc też nie jest źle ;-)

ja mojego nie pokażę bo to z zeszłej kolekcji
roksi ta wstążka nie przeszkadza?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja w triumphie ostatnio po namowach pani, która doradzała mi ponad pół godziny kupiłam 80 D i chyba jest niezły ale wolałabym troszku luźniejszy ale podobno tak ma być
ale przyznam, ze pani fachowo mi doradzała, mierzyła itp.

Hej :-) a ja dzisiaj zaszalalam :-) pospalam do 8:50 :tak::-D:-) bylam z Niunka na zakupach i kupilam sobie spodnie lee :-) i Niunce sweterko-tuniczke tez przesliczna :-) wiec jestem happy :-)

a z triumpha stanika zadnego nie mialam jeszcze :zawstydzona/y::no: moze tez sie skusze ;-) jak szalec to do konca ;-):-p

kurcze a moja jeszcze dzisiaj nie spala :dry:
fakt, rano spalismy do 7.30 wiec dla niej to dlugo, no ale bez przesady, bez dziennej drzemki :baffled:

do tego albo sie czyms zatrulismy albo dopadl nas kibelkowy wirus :angry:
a mial byc taki piekny weekend i popoludniowy spacer z wyglupami w sniegu :-D

jesli chodzi o sklepy z biustonoszami to chyba raczej strasznie ciezko trafic na kompetentna sprzedawczynie, ktora zna sie na rzeczy...kiedys jakis program w tvn ogladalam, ze jest taki jeden sklep w Warszawie gdzie pani mierzy wzdluz i wszerz i dopasowuje biustonosz i kolejki do niej sa...

kurcze a moja jeszcze dzisiaj nie spala :dry:
fakt, rano spalismy do 7.30 wiec dla niej to dlugo, no ale bez przesady, bez dziennej drzemki :baffled:

do tego albo sie czyms zatrulismy albo dopadl nas kibelkowy wirus :angry:
a mial byc taki piekny weekend i popoludniowy spacer z wyglupami w sniegu :-D

.

Mojej dość często zdarzają się takie dni bez drzemki dziennej i wtedy nocki też są nie za ciekawe :no:
Dzisiaj całe szczęście pospała 2 godzinki. :tak:
A ten wirus niech wam szybko odpuści :tak:
Roksi stanik bardzo ładny

moja poszła już spać na noc, nawet jej nie wykąpałam

a nam chyba już przeszło...coś nam w takim razie musiało zaszkodzić tylko za cholerę nie możemy dojść co?

reklama
Do góry