reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam
madzikm pracowita mróweczko;-)

Sandi daj znać jakie wieści od siostry:confused:

Fredzik masochistko:-D ja wczoraj oparzyłam palucha ekspresem do kawy:crazy:

reklama
wracając do przytoczonej to teorii to spodziewałam się wyjątków:tak:ja uważam ją za prawdziwą biorąc ogromną poprawkę na indywidualny rozwój kazdego dziecka.
Najbardziej w niej przekonuje mnie stwierdzenie, o naturalnym podejmowaniu ról społecznych przez dziewczynki.

aguteka z kolei Twoja teoria u nas pali na panewce, bo Zosia chodziła na 9 miesięcy i gada dużo:happy:
jeszcze takie techniczne pytanko - jak odbierasz Tolę od babci to rozsiadujesz się tam czy tak w dzwiach się zbieracie? bo ja nigdy nie wiem jakby było najlepiej:sorry2:

Ostatnia edycja:
madzik, piekłam z ciast pleśniaka a poza tym chleby, bułeczki a teraz w piekarniku siedzi chlebek z ziarnami (wszytko z tego bloga)

ja to zamierzam zrobić za dwa tygodnie :
Gooey chocolate stack
Sernik Tiramisu

a o pierniku tym myślałam:
Piernik litewski z bakaliami
ten chyba można pożerać od razu
a no i nie opuszcza mnie myśl o magdalenkach i strudlu z jabłkami :baffled:

madzik a tak w ogóle to idźże się uczyć a nie smaka mi tu robisz :-p

Ewela, mój poszedł spać o 21.30 i obudził się o 2 i mielił się w łóżeczku do 4, dałam mleczko i pospał do 7 :dry: Ja już nie mam teorii i ręce mi opadają.

a moje dziecko nie wiem, w której teorii się mieści, szybko zaczął chodzić i gadać w sumie też tyle, ze z grubsza nie po naszemu ale jak już pisałam coraz lepiej mu i po naszemu idzie :-D

roksi, łączę się z tobą w bólu paluchowym :tak:

a moja popszła znowu na drzemkę dopiero grubo po 13 i teraz śpi, a mamy ją odebrać :dry:
pojedziemy najpierw na zakupy, ale te drzemki zupełnie nam nie pasują, bo i wieczorem potem śpiąca nie jest, a rano o 6 trzeba wstać :baffled: a jak przyjeżdżamy po nią to śpi :dry:

Hejka :-):-)

siostra urodzila o 24:01 :-) 3640 i 56cm :tak: kochana mala kruszynka tak sie wzruszylam ,ze szkoda gadac :sorry2:

wczesniej nie moglam napisac bo dopiero niedawno wstalam :sorry2:dobrze ,ze to ostatnia nocka byla :-p

co do tych teorii to moja zaczela chodzic jak miala 10msc :tak:a teraz bardzo ladnie mowi i laczy wyrazy :tak: np. "nie ma" ,"tata spi " ," tato kociam cie" :-D czyt. kocham cie :-D

aa i dziekuje w imieniu siostry za kciukaski :tak: chyba pomogly bo urodzila naprawde szybko :tak::szok:o godz 20tej z nia rozmawialam to miala rozwarcie na 4cm i bole do zniesienia (tak bynajmiej mowila:-D) a juz 4godziny pozniej szczescie pojawilo sie na swiecie :-) ...ehh znow placze ...

Sandi gratulacje dla siostry:tak: wymiary prawie takie jak u Natalki:-)

pytam się mojej córki gdzie idziesz? a ona "zaraz przyjdę":szok::szok::szok: niedługo będą nasze dzieci nam mówić ''jak wrócę to będę:-D:-D"

Agutku no to problem bo wcześnie wstajecie przydało by się by mała tak o 12 najpóźniej zasnęła:tak:

reklama
Do góry