reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Sandi - gratulacje :-)

Agutek - u nas było podobnie.. wracałam z pracy przed 17 a Piotruś jeszcze spał, bo np. usnął koło 15 :baffled: Prosiłam babcię, żeby starała sie go wcześniej położyć, a jak się nie uda, to żeby spał maksymalnie do 15, nawet gdyby go miała budzić po półgodzinnej drzemce :sorry2: Bo potem był naprawdę duży problem, żeby go uśpić, siedział z nami nieraz do 23... :sorry2:

hej

wróciłam z masażu :happy:
padał znowu deszcz ze śniegiem ale już nic nie ma :sorry2:

Sandi gratulacje cioteczko :-D
malaga przyjechaliśmy z zakupów i młoda jeszcze spała, budziłam ją...jakoś tak coraz mniej śpiąca jest, tzn. coraz później :baffled: tyle, że nie ma żadnej reguły, bo 3 dni idzie spać przed 11 a nagle któregoś dnia dopiero po 13 :sorry2:

właśnie dostałam maila z kreatywki, że odwołują jutrzejsze zajęcia, bo instruktorka chora, a mała dzisiaj już biegała i wołała dzidzi jak jej powiedziałam, że idziemy...i babka jeszcze ludzi w mailu pyta czy będą uczęszczać :dry:tzn., że zaczyna się problem...jedna babka odpisała do wszystkich na liście mailowej, że rezygnuje, także za chwilę okaże się, że nie ma chętnych :baffled: wiedziałam, że tak będzie, ta umowa odstrasza ludzi :-(

a ja mam dzisiaj odwołane zajęcia z tańca arabskiego:baffled: porozciągam się wieczorkiem sama:tak:
u nas na razie śniegu nie ma:no: pada tylko deszcz:baffled: m dostał zamówione nowe opony od razu założył:tak: pojechaliśmy na zakupy i teraz odpalam kompa a tu na onecie info że jutro opady śniegu w całym kraju:-p kiedyś tak długo czekaliśmy z wymianą a później było ciężko dostac się do wulkanizacji:szok:

u nas prószyć zaczyna powoli, ciekawe jak jutro będzie ?

kombinezon szykuj:-D

myśmy dopiero wczoraj kupili bo postraszyło zimą - 83 zł, prdukt krajowy, lekki i ciepły, fajerwerków nie oczekiwałam bo to do szaleństw koło domu;-)
te chińskie co są na allegro za 49 - porażka, sztywne, twarde i dziecko się w tym poci:confused:

agutekoby się Wam grupa nie rozpadła!!!ja drżę o to samo:-(w razie czego będziemy chodzić do starszej...

gratulacje dla cioci Sandi:-)

i już analizuję pychotkowe propozycje Fredzika...

reklama
Do góry