reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
na ten humor najchetniej wypilaby sobie martini z lemonka i lodemale coz...
zjedz sobie czekoladę:-)
ja byłam zachwycona bidonami Tomme Tippe, ale jak widzę, że nie można ich domyć i syfią się w zakamarkach to już sama nie wiem
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Madzik musimy sie postarać i dużo pisac, żeby dziewczyny miały, co czytac po wakacjach
Bogda, a co powiesz na czerwone winko, myslę że kieliszek ci nie zaszkodzi;-);-)
Bogda, a co powiesz na czerwone winko, myslę że kieliszek ci nie zaszkodzi;-);-)
Lajla83
Fanka BB :)
głodnemu chleb na myśliRoksi, jedna literka a tyle radości dziewczynom sprawiła :-)
dzięki Bogda jesteś kochana jutro wpadnęRoksi, jeszcze na jutro mam ogorkowa, zostawie Ci w miseczce.
a propos alkoholu wybieram sie z koleżankami w przyszłą sobotę na rajd po dyskotekach:-) dodam że bez mężów:-)na ten humor najchetniej wypilaby sobie martini z lemonka i lodemale coz...
bogda
Mamusia Lutowo-Marcowa
zjedz sobie czekoladę:-)
jasne, a potem dosyc, ze brzuch bedzie wielki to jeszcze z dupskiem sie nigdzie nie zmieszcze!!!;-)
madzikm
Mamy lutowe'07
jasne, a potem dosyc, ze brzuch bedzie wielki to jeszcze z dupskiem sie nigdzie nie zmieszcze!!!;-)
taaa po jednej czekoladzie to Ci przybędzie 10 kilo;-)
pooka
Mama marcowa 2007
dzien dobry Mamusiom
biore laptopa słuzbowego na urlop to coś może czasem skrobnę
ja też zła od rana jestem, m powiedziałam zeby lepiej ze mna nie zadzierał od rana, Mik od piątej nie śpi, tak go pociachały komary, antykomarowy spray (że nie wspomne o dupoultradźwiękach) nie pomógł tak wygłodzone były skurczybyki
mam dzisiaj ostatni dzien w pracy :-):-):-)
a jutro kosmetyczka, shopping i w drogę!
biore laptopa słuzbowego na urlop to coś może czasem skrobnę
ja też zła od rana jestem, m powiedziałam zeby lepiej ze mna nie zadzierał od rana, Mik od piątej nie śpi, tak go pociachały komary, antykomarowy spray (że nie wspomne o dupoultradźwiękach) nie pomógł tak wygłodzone były skurczybyki
mam dzisiaj ostatni dzien w pracy :-):-):-)
a jutro kosmetyczka, shopping i w drogę!
reklama
A
Agutek
Gość
hejka :-)
pooka widzę, że mamy bardzo podobne plany
Mi zostało jeszcze 6h50min w pracy
pooka widzę, że mamy bardzo podobne plany
Mi zostało jeszcze 6h50min w pracy