reklama
pooka
Mama marcowa 2007
Witajcie :-)
No to teraz głupia cierpię
nie mów tak brzydko na moja koleżanke Malagę, nie jest głupia tylko zdeterminowana :-)
A
Agutek
Gość
malaga do 4 rano wysyłałaś zdjęcia?
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hello :-)
A ja właśnie postanowiłam, że nie biorę!biore laptopa słuzbowego na urlop to coś może czasem skrobnę
A ja sobie robię fotoksiążkę. Na razie ją projektuję :-).A to wszystko przez to, że chciałam zamówić zdjęcia w fotojokerze
malaga
Fanka BB :)
malaga do 4 rano wysyłałaś zdjęcia?
Przebierałam i przycinałam i jakoś tak zeszło
malaga
O właśnie, bardzo zdeterminowananie mów tak brzydko na moja koleżanke Malagę, nie jest głupia tylko zdeterminowana :-)
ewa0381
A ja siedziałam do 1ej i zapełniałam albumy, teraz trzeba tylko to podpisać.
Na jakim papierze wywolujecie zdjęcia? Na matowym czy błyszczącym? Zawsze brałam na matowym i tym razem w FJ też i jestem baaardzo niezadowolona, jakość tragiczna. Oddałam do wywołania kilkadziesiąt zdjęć do Rosmanna (do dziś jest promocja, od 80 zdjęć - 25gr odbitka), nigdy tam nie robiłam odbitek. Wzięłam błyszczące i okazuje się, że są 100x ładniejsze od matowych z FJ. Niby to jedna i ta sama firma CEWE.
Na jakim papierze wywolujecie zdjęcia? Na matowym czy błyszczącym? Zawsze brałam na matowym i tym razem w FJ też i jestem baaardzo niezadowolona, jakość tragiczna. Oddałam do wywołania kilkadziesiąt zdjęć do Rosmanna (do dziś jest promocja, od 80 zdjęć - 25gr odbitka), nigdy tam nie robiłam odbitek. Wzięłam błyszczące i okazuje się, że są 100x ładniejsze od matowych z FJ. Niby to jedna i ta sama firma CEWE.
Lajla83
hej
moja mała dostałam gorączkę po szczepieniu :-( 37,8 podałam Naurofen i spadała teraz jest wszystko ok nie spałam od 2-4:30
Malaguś a jakim programem przycinasz fotki
ale wam dziewczyny zazdroszczę urlopu;-) jakbym zrealizowała plan pierwotny to też bym jechała w tym czasie może to dobrze że urlopujemy się we wrześniu bo już wiem że sprawozdania miesięcznego w pracy nie zrobiłabym na czas:-( bo jakąś aktualizację wymyslili
grzeję wodę dla Natalci na balkonie dobrze że mieszkam na parterze wiec tylko przechylę basenik
moja mała dostałam gorączkę po szczepieniu :-( 37,8 podałam Naurofen i spadała teraz jest wszystko ok nie spałam od 2-4:30
Malaguś a jakim programem przycinasz fotki
ale wam dziewczyny zazdroszczę urlopu;-) jakbym zrealizowała plan pierwotny to też bym jechała w tym czasie może to dobrze że urlopujemy się we wrześniu bo już wiem że sprawozdania miesięcznego w pracy nie zrobiłabym na czas:-( bo jakąś aktualizację wymyslili
grzeję wodę dla Natalci na balkonie dobrze że mieszkam na parterze wiec tylko przechylę basenik
reklama
pooka
Mama marcowa 2007
dobrze że mieszkam na parterze wiec tylko przechylę basenik
... i chlup na sąsiada przechadzającego się z pieskiem