reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej Babiszonki moje kochane :-) alllle sie za Wami stesknilam :-(ehhh dorwalam sie do neta ;-)wkoncu ;-):-D u nas spoko malenkiej rosna zabki jak szalone :tak: ma juz wszystkie 4 :tak: i 2 trojki :tak: bylismy nad morzem w Sopocie :tak:bylo extraaa (!):tak: foty wstawie jak juz wroce na dobre ;-) pojechalismy w ciemno ,ale wszystko jakos dobrze sie zlozylo z noclegiem :-)

pozdrawiam Was i do nastepnego popisania :-):happy2:

reklama
Sandi wracaj szybko bo jakoś pusto bez Ciebie:-(
Ewo kurcze z tymi plamkami:szok: nigdy nie słyszałam o plamkach od ząbkowania:no:
Agutek spoko jeszcze córcia się od uczy smoka:tak: możecie znów spróbować za kilka tygodni:tak:
Bogda ale narobiłaś mi chęci na ogórkową:-p

Sandi wracaj do nas, bo nie mam z kim pisać po północy:-D
Roksi to znów zapalenie jamy ustnej, ten babsztyl jak zwykle sie nie poznał:wściekła/y::wściekła/y: A po szczepieniu znów organizm jest osłabiony i dlatego tak to teraz wylazło:wściekła/y::wściekła/y: Rączka nadal spuchnięta, nie mogę niczym obłożyć, bo jest ryk.

Ja czytałam tu na innych miesiącach, że dzieciaki po tej ostatniej szczepionce właśnie dużo mocniej cierpią i mają obrzęki duże w miejscu szczepienia.

roksi na razie podchodzę do tego spokojnie, ma jeszcze młoda sporo czasu, choć nie ukrywam, że wolałabym jak najszybciej ;-) robiłam wywiad ze znajomymi i im wszystkim dość spokojnie udawało się pozbyć smoka po 2 latkach, kiedy najzwyczajniej w świecie tłumaczyli im, że trzeba go wyrzucić i udawało się bez ekscesów. Także wyluzowałam z deka.
Najgorsza z tego wszystkiego była konfrontacja z dziadkami...nie sama reakcja małej. Dziadkowie wprowadzili taką niemiłą atmosferę, że miałam wczoraj wszystkiego dość.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No teściowa z tych nadopiekuńczych i dla niej to "nienormalne" że dziecko płacze i trzeba zrobić wszystko by nie płakało. Była gotowa iść kupić smoczek.

Ale spoko...sytuacja już opanowana, dzisiaj wszyscy szczęśliwi ;-)
Też tak myślę, że to po prostu nie był jeszcze ten czas :-p

To co blueberry od soboty laba? :-p
Ja jutro ostatni dzień do pracy!!!
W piątek mechanik (pedał gazu coś mi skrzypi i ma mi nasmarować), potem pazurki i w sobotę w drogę! :-)

Witam popołudniowo

Widzę, że czesć ma juz ostatnie szczepienie za sobą. M mial isc wczoraj ale nie poszedl bo kolezanka , która szczepila córę w tym samym dniu co ja M dzwoniła do przychodni i jej powiedziano, ze musi upłynąc 5 miesiecy od ostatniej szczepionki, czyli w naszym przypadku po 18 sierpnia. A w zeszlym tyg. dzwonilam do przychodni i mi kobieta kazala przyjsc wlasnie wczoraj.... Ciekawa jestem czy gdybym poszla wczoraj czy ktos by sie zorientowal, że to za wczesnie niemal o 3 tyg. No i czy takie za szybkie szczepienie mogloby miec jakies skutki.... Tak, że tez się powkurzałam na służbę zdrowia i brak kompetencji:angry:

Agutek ciekawe jaka bedziesz miec pogode w Łebie. Jak obserwuje pogodynkę to widze, ze nad morzem lipiec wyjątkowo słoneczny!! Pewnie do czasu jak ja pojade (po 20 latach niebycia) to się pogoda skaszani....:wściekła/y:

Blueberry też Ci zazdroszczę tej chaty na wsi... Jeszcze wczoraj (przed losowaniem totka :-D) miałam plan wybudowania chaty w górach no ale po losowaniu sie okazało, że nie tym razem :-p

Sandi Ty to musisz być wyposzczona netu :-)

Roksi, jedna literka a tyle radości dziewczynom sprawiła :-p:-)

Witam!

Dzionek udany, ale teraz Zosia odstawiłą takie cyrki, że nie wiem jak się nazywam:errr:

to od soboty labuje blueberry, pooka i agutek?? toż to forum zaniknie:szok::-D

My się szczepimy końćem sierpnia bo teraz miejsc nie ma. Jak narazie żadna szczepionka nie była groźna, zobaczymy co teraz:confused:

ewa to niezłe pory spania ma Wiki:-) więcej! bardzo , bardzo słuszne:tak:

bogda czemu piszesz cały czas z wykrzyknikami? trochę źle się to czyta;-)
mogłabyś podesłąć mi linka do tych paneli z fugami, tak bym z ciekawości zerknęła.

agutek też bym odpuściła smoka do spania:tak:
wczoraj na placu zabaw widziałam taką agentkę - 2 latka, bez pieluchy, wypiękniona jak mama i oggromny smoczek w buzi:confused:
ale do spania bym dała. Może się okazać, że spróbujesz za miesiąc i pójdzie gładko. To tak jakbyśy teraz odpieluszały na siłę i tylko nerwy dla wszystkich by były;-)
a ryk teściowej do słuchawki to sobie wyobrażam:baffled:

reklama
bogda czemu piszesz cały czas z wykrzyknikami? trochę źle się to czyta;-)
mogłabyś podesłąć mi linka do tych paneli z fugami, tak bym z ciekawości zerknęła.
juz tak mam!

Ewa, jeszcze czekam na fotki.Mialam odebrac w sklepie, w Szczecinie, ale moj maz nie mial czasu tego zrobic, wiec poprosilam o przeslanie do domu.Na dniach beda, dostalam taka info dzisiaj.

Roksi, jeszcze na jutro mam ogorkowa, zostawie Ci w miseczce. :)

Mam jakis fatalny humor caly dzien-co z tym mozna zrobic?

To jak z tymi bidonkami?ktore sa najlepsze?pod wzgledem wytrzymalosci i uzytkowania?

Do góry