blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Może wyrzuć go do mamy i powiedz, żeby wrócił jak przemyśli swoje zachowanieCo ja zrobię jak on się nie odezwie?? :-( Wszystko wskazuje na to, że tak będzie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może wyrzuć go do mamy i powiedz, żeby wrócił jak przemyśli swoje zachowanieCo ja zrobię jak on się nie odezwie?? :-( Wszystko wskazuje na to, że tak będzie...
Bogda my do Katowic kupuje to IKEA * LOZKO * LOZECZKO ROZSUWANE Z WIEKIEM (400799518) - Aukcje internetowe AllegroMalaga, pasem go i pala!co za typ!az mnie wkurzyl!!!
Roksi, a my tez jutro do Ikeii po lozeczko dla malej!!!!!!!!!!!jakie kupujecie?my to za 4 stowki, rozsuwane-rosnace z dzieckiem!ale zbieg, co?tylko my do Gdanska, a Wy pewnie na poludniu gdzies?
Żeby to było takie proste.. Ale dzięki bogda ;-)Malaga, pasem go i pala!co za typ!az mnie wkurzyl!!!
malaga przejdzie mu i w końcu się odezwie Mój mnie dziś chodził i wkurzał, nie wiem o co mu chodziło, może przez te upały tak się facetom przestawia we łbachMój m też chciał się dziś ulotnić, nic nie mówiąc oczywiście i zostawiając mnie samą z dzieckiem No i nie poszedł
Co ja zrobię jak on się nie odezwie?? :-( Wszystko wskazuje na to, że tak będzie...
Ja nawet nie mogę awantury zrobić, bo mój m. mnie ucisza wtedy i mówi, że nie będzie ze mną rozmawiał, jak będę się do niego takim tonem zwracać Obłęd, masakra i już nie wiem, jak to nazwaćmalaga przejdzie mu i w końcu się odezwie Mój mnie dziś chodził i wkurzał, nie wiem o co mu chodziło, może przez te upały tak się facetom przestawia we łbach
Nie wiem co Ci poradzić, Ty najlepiej znasz m i wiesz czego możesz się po nim spodziewać i jak to rozwiązać. Ja, albo się nie odzywam albo robię awanturę i oczyszczam atmosferę;-)
malaga w każdym małżeństwie pojawiają się problemy, nawet jak z boku wszystko wygląda ładnie. Całe życie ludzie sie docierają.
BTW dopiero teraz rozumiem dlaczego niektórzy po ślubie zaraz się rozwodzą.