reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Malaga, pasem go i pala!co za typ!az mnie wkurzyl!!!

Roksi, a my tez jutro do Ikeii po lozeczko dla malej!!!!!!!!!!!:-Djakie kupujecie?my to za 4 stowki, rozsuwane-rosnace z dzieckiem!ale zbieg, co?tylko my do Gdanska, a Wy pewnie na poludniu gdzies?

Mój m też chciał się dziś ulotnić, nic nie mówiąc oczywiście i zostawiając mnie samą z dzieckiem :-p No i nie poszedł :sorry2:

Co ja zrobię jak on się nie odezwie?? :-( Wszystko wskazuje na to, że tak będzie...
malaga przejdzie mu i w końcu się odezwie:tak: Mój mnie dziś chodził i wkurzał, nie wiem o co mu chodziło, może przez te upały tak się facetom przestawia we łbach:sorry2:
Nie wiem co Ci poradzić, Ty najlepiej znasz m i wiesz czego możesz się po nim spodziewać i jak to rozwiązać. Ja, albo się nie odzywam albo robię awanturę i oczyszczam atmosferę;-)
malaga w każdym małżeństwie pojawiają się problemy, nawet jak z boku wszystko wygląda ładnie. Całe życie ludzie sie docierają.

BTW dopiero teraz rozumiem dlaczego niektórzy po ślubie zaraz się rozwodzą.

malaga przejdzie mu i w końcu się odezwie:tak: Mój mnie dziś chodził i wkurzał, nie wiem o co mu chodziło, może przez te upały tak się facetom przestawia we łbach:sorry2:
Nie wiem co Ci poradzić, Ty najlepiej znasz m i wiesz czego możesz się po nim spodziewać i jak to rozwiązać. Ja, albo się nie odzywam albo robię awanturę i oczyszczam atmosferę;-)
malaga w każdym małżeństwie pojawiają się problemy, nawet jak z boku wszystko wygląda ładnie. Całe życie ludzie sie docierają.

BTW dopiero teraz rozumiem dlaczego niektórzy po ślubie zaraz się rozwodzą.
Ja nawet nie mogę awantury zrobić, bo mój m. mnie ucisza wtedy i mówi, że nie będzie ze mną rozmawiał, jak będę się do niego takim tonem zwracać :-p:-D Obłęd, masakra i już nie wiem, jak to nazwać :sorry2:

Zawsze to ja po kilku godzinach milczenia (bo tylko tyle wytrzymywałam) zaczynałam rozmowę :sorry2: A on łaskawie mi odpowiadał, ale nigdy nie okazał skruchy, nie przeprosił..

Więc nie wiem, jak będzie teraz..

Hej dziewczynki!;-)mam coreczke Julke ,ktora urodzila sie 6 marca 2007 roku.Mieszkamy w Bydgoszczy,bardzo bym chciala do Was dolaczyc:tak:chyba nie jest na to za pozno:-)obiecuje ,ze poczytam o czym piszecie i nadrobie zaleglosci pozdrawiam Was goraco:cool2:

reklama
a co Wy spicie juz?no dobra to ja tez lece spac!
dobrych snow!

a moze macie jakies porady co do podlog?bedzie ogrzewanie podlogowe i ponoc lepiej cieplo przewodza kafelki niz panele!deska sie wogole nie nadaje-a tak mi sie marzyla barlinecka!ale nie wyobrazam sobie salonu bez paneli tylko kafle!i tak siedze i szukam!mam straszne schizy podlogowe i szlag mnie trafia jak widze te zlaczenia pomiedzy panelami!wiec wymyslilam sobie ze poloze panele, tzw. v-fuga!tam sa szparki,ale tak ma byc i jak mi je rowno poloza to bedzie fajny efekt!tak sobie mysle!tylko,ze w te szparki szybciej brud i kurz wchodzi, dlatego mam tez kolejny koncept zeby zrobic jednak-bo nie bylam przekonana-odkurzacz centralny!zawsze to szybciej go wydobyc z ukrycia i pozmiatac niz walczyc z ciezkim odkurzaczem i potem z mopem!
poradzicie co?
papa
moze mi sie co przysni!dopiero fundamenty nam beda wylewac a ja juz mam w myslach caly plan wykonczenia!
haha:-D

Do góry