reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Bogda- wielkie gratulacje....twój m to powinien do naszej reprezentacji startowac na piłkarza- chociaz byśmy wygrali

:-D:-D:-Dpewnie tak

witam,

sluchajcie jakie prezenty teraz sie kupuje na 18te urodziny?ja mam blizniaki,tzn, brata dzieci i zupelnie nie wiem co kupic!chcialabym cos madrego a nie jakies tam zegarki czy malowidla!to dziewczyna i chlopak!

reklama
Bogda, mojej siostrzenicy kupiłam na osiemnastkę aparat fotogr
a rodzice jej zafundowali skok spadochronem (bez kursu z opiekunem)
dostała też laptopa i biżuterię
myślałam też o wycieczce jakieś 2- 3 dniowej do FR

to zależy ile chcesz kasy przeznaczyć na to :confused:

no ja nie jestem chrzestna wiec moze nie tak drogo!ale dzieki za podpowiedz:)poradzcie jeszcze cos

Z tego co ja pamiętam to dostałam złoty pierścionek od rodziców i babci.
A poza tym to nie pamiętam...kasę chyba.

Nie wiem co się teraz daje.

bylismy ostatnio na kilku osiemnastkach i rózne prezenty robilismy, jednej z bratanic M dalismy kase, bo tak chciała, innej bizuterie z Yes'a, maja taką fajna młodziezową kolekcję,

hej!

Właśnie wróciłyśmy z zakupów i nabyłam budyń dla leniwych matek:-Dprzestudiowałam też skład kilku serków/deserów i dochodzę do wniosku, że najzdrowsze są kogurty naturalne a cała reszta bardzo podobna do siebie:confused:różnią się chyba ilością cukru i to wszystko:confused:
bajer! zwłaszcza, że Zosia się wypina na jn i muszę robić mieszanki:eek:

pooka - odgapiłam od Ciebie pomysł na spokojne mycie naczyń:-D ale drogie prezenty proponujesz:szok:ja dostałam od rodziców srebrny łańcuszek i pieniądze.

Hm... ja w ogóle nie pamiętam żebym dostała coś szczególnego. Ale to był ciężki okres dla nas, bo moja mama była ciężko chora. A poza tym teraz są inne czasy niestety. Biżuteria wydaje mi się fajnym pomysłem dla dziewczyny. A dla chłopca? Nie mam pojęcia :no:. W ogóle ciężko doradzić jak się nie wie, jakie mają zainteresowania, sytuację materialną itp.

Ja dostałam zestaw: długopis i pióro (mam je do dziś), przepiękną encyklopedie (doceniłam ją troszkę później) złoty pierścionek, łańcuszek i pieniądze

milego dnia elahar :-)

Dzięki. Jak na razie jest miły bo mi córcia ładnie zjadła obiadek + fasolkę na deser. :tak:

Wróciłyśmy z placu zabaw bo zrobiło się tak gorąco, że ciężko wytrzymać a w domu chłodniej.
Co do prezentów osiemnastkowych to można też podpytać rodziców czego nie mają albo o jakieś zainteresowania.

reklama
no ja tez nie pamiętam co ja dostałam
chyba nic specjalnego bo to były ostatnie podrygi komuny...

no moze drogie te prezenty... 5 lat składałam do skarpety ;-)
chrzestną jestem, następna taka okazja to już wesele i długo długo nic
no i na aparat zlozyłam się z moją mamą

o! przypomniałam sobie jakie życzenie jeszcze miala siostrzenica, chiała jakąś kolekcję plyt HEJ i Kasi Nosowskiej, tylko tu trzeba wiedzieć co dzieciaki sluchają

Madzik, no to się cieszę że mogłam coś podsunąć pomocnego :-)

Do góry