reklama
A
Agutek
Gość
mloda spi juz prawie 3godz z jedna pobudka ,wstala poszla do lazienki splukac wode zakrecila sie po pokoju i poszla znow sie polozyc do tatusia i spi do teraz
Hehe Moja dzisiaj spała 3 h10 min :-)
elahar podziw dla ciebie, że tak dużo razy z małą na spacer chodzisz. Nam np. dzisiaj już się nie chce i nie wychodzimy
My dziś obiad w mieście jedliśmy, bo zapomnieliśmy rozmrozić rybę.
Jakoś śpiąca jestem i nic mi się nie chce
A! No i zrobiłam kolejną próbę z wyciągnięciem szczebelków w łóżeczku i nie uwierzycie, mała umie wchodzić i wychodzić Zmieniła taktykę. Już nie podnosi nogi bokiem tylko właśnie podnosi prosto do góry, więc się mieści
bogda
Mamusia Lutowo-Marcowa
hejka,
no chyba mialyscie racje to chyba beda 4rki, a nie 6tki!udalo sie dluzej otworzyc buziala i policzylam-wyszlo na 4rki,ale tak do konca pewna nie jestem!
u nas wlasnie sie skonczyla burza!burzysko straszne a teraz sliczny zachod slonca sie ppojawil!
ok, lece zrobic sobie pazurki u nog!juz pora!papa
milej nocki!
no chyba mialyscie racje to chyba beda 4rki, a nie 6tki!udalo sie dluzej otworzyc buziala i policzylam-wyszlo na 4rki,ale tak do konca pewna nie jestem!
u nas wlasnie sie skonczyla burza!burzysko straszne a teraz sliczny zachod slonca sie ppojawil!
ok, lece zrobic sobie pazurki u nog!juz pora!papa
milej nocki!
madzikm
Mamy lutowe'07
Witam wieczorkiem:-)
dopiero wróciłyśy z wojaży:-)
Duchota przez cały dzień straszna, tylko cień nas ratował
ale mają spanie Wasze dziecimoja spała 30 minut przez cały dzień i teraz już 3 razy wychodziła z łóżeczkanie podoba mi się to
agutek - powiem Ci, że potwornie męczące jest takie ciągłe spacerowaniemy czasem cały dzień jesteśmy na polu a ja marzę by zamknąć Zosię w jakiejś ograniczonej przestrzeni
kaskada - zdrówka dla Wojtulka:-(
A o której Madzia/Tola zasypiają na te 3 h???może jak ja położę Zosie o tej godzinie to też tak będzie
dopiero wróciłyśy z wojaży:-)
Duchota przez cały dzień straszna, tylko cień nas ratował
ale mają spanie Wasze dziecimoja spała 30 minut przez cały dzień i teraz już 3 razy wychodziła z łóżeczkanie podoba mi się to
agutek - powiem Ci, że potwornie męczące jest takie ciągłe spacerowaniemy czasem cały dzień jesteśmy na polu a ja marzę by zamknąć Zosię w jakiejś ograniczonej przestrzeni
kaskada - zdrówka dla Wojtulka:-(
A o której Madzia/Tola zasypiają na te 3 h???może jak ja położę Zosie o tej godzinie to też tak będzie
Lajla83
Fanka BB :)
Witam kochane
my cały dzień u babci młoda popluskała się w basenie ja posmażyłam się na słońcu chyba jutro też się wybierzemy bo pogoda ma być super
my cały dzień u babci młoda popluskała się w basenie ja posmażyłam się na słońcu chyba jutro też się wybierzemy bo pogoda ma być super
u mnie upał straszny troszkę się chmurzyło popołudniu ale nie padałoU was upały?
U mnie pochmurno i lało już raz
zdrówka jeśli ciężka do zbicia to trzydnówka bo u nas zaczęło się wysoka temperaturą a skończyło się na wysypceA Wojtek ma gorączke 38,70. A z czego to, pojęcia nie mam.
U nas parnie i gorąca. Zaraz się rozpuszczę.
T
tigger
Gość
Dobry wieczor:-)
my dzisiaj dzien spedzilismy w Ikeikupilam wreszcie malej kolderke i poduszke, bo dotad spala bez poduchy i tylko z kocykami, zobaczymy jak jej sie teraz spodoba
a z tym spaniem to wlasnie zauwazylam ostatnio, ze jak Olivcia nie spi w dzien to o wiele lepiej zasypia wieczoremzdarza jej sie coraz czesciej, ze jak ma drzemke w ciagu dnia, to potem nie bardzo chce jej sie klasc wieczorem o stalej porze
ale to chyba jeszcze za wczesnie na likwidacje dziennej drzemki, co?
Sandi, o ile dobrze pamietam pisalas gdzies, ze nie mozesz pic kawy
ja tez nie moge, wali mi potem serce jak oszalale, mam zawroty glowy i jest mi niedobrze, ale do dzisiaj nie wiem dlaczegowiec kawe pije rzadko bardzo slabiutka
a ty dlaczego nie mozesz pic?
my dzisiaj dzien spedzilismy w Ikeikupilam wreszcie malej kolderke i poduszke, bo dotad spala bez poduchy i tylko z kocykami, zobaczymy jak jej sie teraz spodoba
a z tym spaniem to wlasnie zauwazylam ostatnio, ze jak Olivcia nie spi w dzien to o wiele lepiej zasypia wieczoremzdarza jej sie coraz czesciej, ze jak ma drzemke w ciagu dnia, to potem nie bardzo chce jej sie klasc wieczorem o stalej porze
ale to chyba jeszcze za wczesnie na likwidacje dziennej drzemki, co?
Sandi, o ile dobrze pamietam pisalas gdzies, ze nie mozesz pic kawy
ja tez nie moge, wali mi potem serce jak oszalale, mam zawroty glowy i jest mi niedobrze, ale do dzisiaj nie wiem dlaczegowiec kawe pije rzadko bardzo slabiutka
a ty dlaczego nie mozesz pic?
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Karol śpi w dużym łóżku. Nie dał się przenieść do swojego .
My też całe dnie spędzamy na polu jak jest ładnie. Nawet w tygodniu wychodzę z małym wieczorem po pracy na godzinkę.
My też całe dnie spędzamy na polu jak jest ładnie. Nawet w tygodniu wychodzę z małym wieczorem po pracy na godzinkę.