reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Niunia nie pogardziła mamy krupnikiem :tak::tak: Zjadła sporą porcję :tak:
Zbieramy się na kolejny spacer a raczej bieganie :tak:

reklama
mloda spi juz prawie 3godz :szok::tak::-D z jedna pobudka ,wstala poszla do lazienki splukac wode:-D zakrecila sie po pokoju i poszla znow sie polozyc do tatusia :tak::szok::-D:-D i spi do teraz :tak:

Hehe :-D Moja dzisiaj spała 3 h10 min :-)

elahar podziw dla ciebie, że tak dużo razy z małą na spacer chodzisz. Nam np. dzisiaj już się nie chce i nie wychodzimy :zawstydzona/y:

My dziś obiad w mieście jedliśmy, bo zapomnieliśmy rozmrozić rybę.
Jakoś śpiąca jestem i nic mi się nie chce :no:

A! No i zrobiłam kolejną próbę z wyciągnięciem szczebelków w łóżeczku i nie uwierzycie, mała umie wchodzić i wychodzić :-D Zmieniła taktykę. Już nie podnosi nogi bokiem tylko właśnie podnosi prosto do góry, więc się mieści :-p

hejka,
no chyba mialyscie racje to chyba beda 4rki, a nie 6tki!udalo sie dluzej otworzyc buziala i policzylam-wyszlo na 4rki,ale tak do konca pewna nie jestem!

u nas wlasnie sie skonczyla burza!burzysko straszne a teraz sliczny zachod slonca sie ppojawil!
ok, lece zrobic sobie pazurki u nog!juz pora!papa

milej nocki!

A Wojtek ma gorączke 38,70. A z czego to, pojęcia nie mam.

U nas parnie i gorąca. Zaraz się rozpuszczę.

Witam wieczorkiem:-)

dopiero wróciłyśy z wojaży:-)

Duchota przez cały dzień straszna, tylko cień nas ratował:tak:

ale mają spanie Wasze dzieci:szok:moja spała 30 minut przez cały dzień i teraz już 3 razy wychodziła z łóżeczka:eek:nie podoba mi się to:no:

agutek - powiem Ci, że potwornie męczące jest takie ciągłe spacerowanie:confused:my czasem cały dzień jesteśmy na polu a ja marzę by zamknąć Zosię w jakiejś ograniczonej przestrzeni:sorry:

kaskada - zdrówka dla Wojtulka:-(

A o której Madzia/Tola zasypiają na te 3 h???może jak ja położę Zosie o tej godzinie to też tak będzie:blink:

Witam kochane
my cały dzień u babci:tak: młoda popluskała się w basenie ja posmażyłam się na słońcu:tak: chyba jutro też się wybierzemy bo pogoda ma być super:tak:
U was upały?
U mnie pochmurno i lało już raz :angry:
u mnie upał straszny:tak: troszkę się chmurzyło popołudniu ale nie padało

A Wojtek ma gorączke 38,70. A z czego to, pojęcia nie mam.

U nas parnie i gorąca. Zaraz się rozpuszczę.
zdrówka:tak: jeśli ciężka do zbicia to trzydnówka:tak: bo u nas zaczęło się wysoka temperaturą a skończyło się na wysypce:tak:

Dobry wieczor:-)
my dzisiaj dzien spedzilismy w Ikei:zawstydzona/y:kupilam wreszcie malej kolderke i poduszke, bo dotad spala bez poduchy i tylko z kocykami, zobaczymy jak jej sie teraz spodoba

a z tym spaniem to wlasnie zauwazylam ostatnio, ze jak Olivcia nie spi w dzien to o wiele lepiej zasypia wieczorem:tak:zdarza jej sie coraz czesciej, ze jak ma drzemke w ciagu dnia, to potem nie bardzo chce jej sie klasc wieczorem o stalej porze
ale to chyba jeszcze za wczesnie na likwidacje dziennej drzemki, co?

Sandi, o ile dobrze pamietam pisalas gdzies, ze nie mozesz pic kawy:dry:
ja tez nie moge, wali mi potem serce jak oszalale, mam zawroty glowy i jest mi niedobrze, ale do dzisiaj nie wiem dlaczego:no:wiec kawe pije rzadko bardzo slabiutka
a ty dlaczego nie mozesz pic?

reklama
Do góry