reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej
dopiero położyłam małą spać nawet nie wykąpana:zawstydzona/y: zasypiała przy jedzeniu;-)
wyszłam z pracy i pojechaliśmy do Leroy Merlin bo zaplanowałam małe zmiany w salonie:tak: odwiozłam m na drugi koniec miasta do kolegi na mecz:tak: a m przyjechałyśmy do domu:tak: Natalka już zasypiała po drodze:baffled:

ja młodą kremuje kremikiem zawsze:tak: oliwki nigdy nie używałam:no:

ja już nie oliwkuję:zawstydzona/y:sporadycznie jak zauważę suchą skórę;-), krem do pupy tylko po kąpieli.
Ja też nie używam oliwki, od bardzo dawna. Lekarka ostatnio mnie pytała czy czegoś używam, bo córcia ma taką super skórę, a ja nawet balsamu nie używam. Chyba już nie trzeba.

Witam porannie:)
My też już od bardzo dawna nie oliwkujemy. Sporadycznie jak się nam przypomni smarujemy Emolium czy emoliatum ( nigdy tej nazwy nie pamiętam). LEkarka powiedziała, żeby niczym nie smarować jak skórka jest ok, bo najlepiej jest jak sobie radzi sama. No i tak robimy.

A wczoraj byliśmy na koncercie The Police!!! Rewelacja!! Młodemu w brzuchu też się podobało bo kopał od czasu do czasu do rytmu.
Ledwo się dzisiaj zwlekłam z łóżka. Wszystko mnie boli , chociaż jakoś specjalnie nie szalałam.

Witam:tak:
moja mała wstała o 6:30:crazy: a myślałam że po wczorajszych wojażach pośpi dłużej:baffled:

kaskada koncert super co:-) niestety nie byłam:no:

reklama
Witam z rana:) Ignaś spał dziś do 7,ledwo zdążyliśmy do żłobka. A tak w ogóle to my zawsze jeździmy autobusami a ostatnio jak kupiliśmy lekki wózek to nawet tramwajem (dzyń dzyń) Od 1 mam tydzień wolnego wiec postaram sie udzielać więcej:) Ja od kwietnia zamiast vit d3 daje tran i nawet małemu smakuje a to przecież samo zdrowie:)

Do góry