reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Roksi, a co to robisz za przeróbki w salonie?
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Ewelina to będzie niezla impreza mleko będzie się lało strumieniami
na pewno
Właśnie wywaliłam pół kilo czereśni. Robale w nich były
to czeresnie tez moga byc robaczywe
a ja muszę kupic bidon, bo Piotrus nauczył się pić przez słomkę, podpatrzył od mamy, jak piła piwo przez słomkę
A
Agutek
Gość
ja też muszę dokupić bidon
dziś robimy dziurę w ścianie dość dużą i moja mama zabiera Natalkę na długi spacer darłaby się jak szalona gdyby była w domu panicznie boi się wiercenia
U nas na szczęście przechodzi wiercenie przy małej.
Co tam robicie w salonie? :-)
madzikm przestraszyłam się jak poczytałam tu na forum o chłopcu, który też późno dostał ząbki, nadal ma tylko kilka a już je próchnica dopadła W kilka miesięcy od wyjścia.
A i wiecie co? zaczęło się Byliśmy wczoraj w sklepie zabawkowym i mała oczywiście nie usiedziała już w wózku jak kiedyś, tylko rwała się do zabawek, po czym upatrzyła sobie wielkie auto i zaczęła do niego siadać. Mąż uznał, że mam ją wyciągnąć, bo nie wolno No i się zaczął ryk Wyrywanie, krzyk, itp. W końcu musieliśmy ją wsadzić do takiego auta za pieniądze co się buja, gra muzykę itp. Przyjemność kosztowała 2zł, skończyła się a mała znowu w ryk, że już koniec i ona chce jeszcze Dotarliśmy do kolejnego etapu - miejsca z zabawkami trzeba od teraz omijać szerokim łukiem
ja pracuje od 9 do 18, ale mam strasznie daleko do pracy na razie wiec sporo czasu zajmuja mi dojazdy:--(
a my bidony nie mamy, Wika nawet nie nauczyła sie pić z niekapka, tzn, troche czasmi jej poleci, wiec nam zostaje butla na razie...
a wiecie ze ja zapomniałam że w czeresniach są robale?????? teraz u nas na tapecie są truskawki (4-5 szt) i arbuz, bo Wice te owoce najbardziej smakują, wiec ja tez wcinam te.
a my bidony nie mamy, Wika nawet nie nauczyła sie pić z niekapka, tzn, troche czasmi jej poleci, wiec nam zostaje butla na razie...
a wiecie ze ja zapomniałam że w czeresniach są robale?????? teraz u nas na tapecie są truskawki (4-5 szt) i arbuz, bo Wice te owoce najbardziej smakują, wiec ja tez wcinam te.
Ostatnia edycja:
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
No niestety. I są w nich wyjątkowo obrzydliwe, tłuste robaki . Kiedyś się strasznie zraziłam do czereśni, bo zjadłam sporo zanim się zorientowałam. Potem zaczęłam sprawdzać i w każdej był robal .to czeresnie tez moga byc robaczywe
Ta próchnica butelkowa to chyba głównie jest u dzieci, które zasypiają przy butli. Często też widzę na spacerkach dzieci ok 2-letnie, które cały czas trzymają w buzi butelkę z sokiem. Nie piją, tylko tak się nią bawią.madzikm przestraszyłam się jak poczytałam tu na forum o chłopcu, który też późno dostał ząbki, nadal ma tylko kilka a już je próchnica dopadła W kilka miesięcy od wyjścia.
Nie na rower. Taki kubek z rurką.bidon?
taki co na rower się bierze i jedzie???
specjalne są dla dziećków małych?
Karol załapał picie z bidonu, ale się złości, bo z przyzwyczajenia podnosi go do góry i wtedy mu nie leci. Na razie odstawiłam.
Co do zabawek, to u nas w aptece jest taki kącik dla dzieci z różnymi zabawkami. Z jednej strony jest to fajne, bo można spokojnie zrobić zakupy, a dzieć się bawi. Ale z drugiej strony ciężko potem dziecia wyciągnąć z apteki .
elahar
mama Madzi
Moja jeszcze z bidonu nie chce pić ale muszę nad tym popracować bo za dużo tego smoka
Agutek moja w każdym sklepie coś ciekawego dla siebie znajdzie i ciężko ją odciągnąć. Oczywiście niezadowolenie też głośno wyraża a ja się muszę dwoić żeby ją pilnować i zapłacić za zakupy.
Teraz smacznie spi więc i ja się zdrzemnę bo upał u nas straszny.
Agutek moja w każdym sklepie coś ciekawego dla siebie znajdzie i ciężko ją odciągnąć. Oczywiście niezadowolenie też głośno wyraża a ja się muszę dwoić żeby ją pilnować i zapłacić za zakupy.
Teraz smacznie spi więc i ja się zdrzemnę bo upał u nas straszny.
elahar
mama Madzi
No niestety. I są w nich wyjątkowo obrzydliwe, tłuste robaki . Kiedyś się strasznie zraziłam do czereśni, bo zjadłam sporo zanim się zorientowałam. Potem zaczęłam sprawdzać i w każdej był robal .
.
Ja jem bardzo dużo czereśni i nigdy nie sprawdzałam czy są robaki Nawet mnie nie straszcie
reklama
moja wczoraj jak była ze mną w naszym osiedlowym sklepiku to zagladała pod lady chłodnicze wszyscy się z niej śmiali a ta na czterech chodziła i podgladała co tam pod spodem jest- a w zabawkowym nawet nie mam z nia problemów, jak juz mam zamiar wyjsc to szybko biore ją na ręce i zajmuje czymś innym i na razie sie udawało