reklama
elahar
mama Madzi
dzień dobry
Nam ortopeda kazał przyjść jak Madzia będzie sama pewnie chodzić. W końcu jeszcze nie poszłam ale wybiorę się bo widzę, że też trochę stopy stawia do środka. Ciekawe czy też zaleci zakładanie butów na odwrót.
U nas nadciągnęły czarne chmury, zaraz pewnie będzie lało a miałyśmy iść na dwór
Nam ortopeda kazał przyjść jak Madzia będzie sama pewnie chodzić. W końcu jeszcze nie poszłam ale wybiorę się bo widzę, że też trochę stopy stawia do środka. Ciekawe czy też zaleci zakładanie butów na odwrót.
U nas nadciągnęły czarne chmury, zaraz pewnie będzie lało a miałyśmy iść na dwór
A
Agutek
Gość
hej, u nas też tak jakoś szaro i pochmurno, ale na spacer idziemy, bo wręcz musimy iść
a, widzę, że druga górna jedynka już też się pcha, widzę ją pod dziąsłem pewnie niebawem ukaże się ;-)
a, widzę, że druga górna jedynka już też się pcha, widzę ją pod dziąsłem pewnie niebawem ukaże się ;-)
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
dzień dobry:-)
elahar
mama Madzi
No to teraz juz będzie odliczanie kolejnych ząbków
Idziemy i my na spacerek
Lajla83
Fanka BB :)
Sandi Natalka leży na wznak nóżka jedna wyprostowana a druga zgięta w kolanie stopa przyklejona do podłoża tą wyprostowaną przytrzymuje żeby ją nie odrywała a zgiętą odchylam na bok do podłoża 4 razy dziennie po 8 razy na każdą nóżkę ja robię dwa razy dziennie po 16 razy
Witajcie !! My znów o 6 mieliśmy pobudkę wczoraj Ewunia znów miła kolki. Mały teraz demoluje nam zegarek. Dorwał się do "tik - taka" Chodzi z nim i Tik - tak a później - bum
Wczoraj pierwszy raz sama jechałam autobusem z dzieciaczkami do Mojej Siostry. Maka musi sobie dawać radę.
Dziś Malutki rano przyniósł mi spodenki podniósł nóżkę i powiedział "papa". A My dopiero później idziemy.
Wczoraj pierwszy raz sama jechałam autobusem z dzieciaczkami do Mojej Siostry. Maka musi sobie dawać radę.
Dziś Malutki rano przyniósł mi spodenki podniósł nóżkę i powiedział "papa". A My dopiero później idziemy.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Arewena, masz podwójny wózek?
reklama