ja tez olewam świąteczne przygotowania, bo jedziemy i do jednych rodziców i do drugich wiec wałówki przywioze. okna mam umyte, dzisiaj tylko zrobiłam 3 prania i koniec tego...i musze sobie kupic zmywarkę, bo nienawidze zmywać a dzisiaj pół dnia spędziłam przy zlewie, tylko mój m mi powiedział że jak bedziemy miec swoje mieszkanko to wtedy mi kupi zmyware, no i koniec gadki ....
reklama
A
Agutek
Gość
ja tez nie lubie myc naczynia
dlatego mam zmywarke
tylko teraz nie lubimy z mezem ladowania i wyladowywania zmywarki
zawsze musi zostac cos do nienawidzenia
mi sie jeszcze marzy wiecie co?
jakas maszyna do prasowania ciuchow...wkladam do pralki, piora sie, potem susza, a na koniec jeszcze prasuja :-)
dlatego mam zmywarke
tylko teraz nie lubimy z mezem ladowania i wyladowywania zmywarki
zawsze musi zostac cos do nienawidzenia
mi sie jeszcze marzy wiecie co?
jakas maszyna do prasowania ciuchow...wkladam do pralki, piora sie, potem susza, a na koniec jeszcze prasuja :-)
madzikm
Mamy lutowe'07
witam!
czujecie ten zapach ciasteczek z mojej kuchni?kruchutkie, ochrzechowe, zaraz przełożę marmoladką
ale Wam dobrze - pani do sprzątania, prasowania - też sobie pomarzę
a ze sprzątaniem to jak u Agutka - nie cierpię a bajzel mnie wkurzajednak codziennie jakoś ogarniam bo by się przejść nie dało. A porządki przed Świętami wpęzają mnie w stres , że wszyscy mają czysto a ja nie
czujecie ten zapach ciasteczek z mojej kuchni?kruchutkie, ochrzechowe, zaraz przełożę marmoladką
ale Wam dobrze - pani do sprzątania, prasowania - też sobie pomarzę
a ze sprzątaniem to jak u Agutka - nie cierpię a bajzel mnie wkurzajednak codziennie jakoś ogarniam bo by się przejść nie dało. A porządki przed Świętami wpęzają mnie w stres , że wszyscy mają czysto a ja nie
A
Agutek
Gość
dziewczyny macie kategoryczny zakaz chwalenia sie porzadkami, bo wpedzacie biedna madzikm w stres ;-) nie szkoda wam dziewczyny? ani mi sie wazcie pisac o tym, co juz zrobilyscie w domu
madzikm wyslij mi pare ciasteczek...mniam mniam
a ja sie zdrzemnelam, cora dala mi troche pospac i sama tez drzemala 1,5h
madzikm wyslij mi pare ciasteczek...mniam mniam
a ja sie zdrzemnelam, cora dala mi troche pospac i sama tez drzemala 1,5h
malaga
Fanka BB :)
Też się zdrzemnęłam ;-) Spałam ponad godzinę Ale mam wrażenie, że jak ja usypiałam, to Piotruś się obudził i siedział biedny tak długo sam w łóżeczkua ja sie zdrzemnelam, cora dala mi troche pospac i sama tez drzemala 1,5h
bogda
Mamusia Lutowo-Marcowa
Sluchajcie, poradzcie bo nie wiem czy kupic czy nie:chodzik!
wiem,ze pediatrzy nie zalecaja, ale troche mi szkoda mojej misi jak froteruje podlogi i siedzi na zimnym albo ciagle na rekach!a tak moze szybciej sie nauczy chodzic?wiem tez, ze na chodzenie i tak przyjdzie pora!wiec sama juz nie wiem!
wiem,ze pediatrzy nie zalecaja, ale troche mi szkoda mojej misi jak froteruje podlogi i siedzi na zimnym albo ciagle na rekach!a tak moze szybciej sie nauczy chodzic?wiem tez, ze na chodzenie i tak przyjdzie pora!wiec sama juz nie wiem!
reklama
ewa0381
Fanka BB :)
CHODZIKOM MÓWIMY NIE!!! :-)Sluchajcie, poradzcie bo nie wiem czy kupic czy nie:chodzik!
A tak przy okazji to się witam:-) Praca mnie wkurza!