reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja tez olewam świąteczne przygotowania, bo jedziemy i do jednych rodziców i do drugich wiec wałówki przywioze. okna mam umyte, dzisiaj tylko zrobiłam 3 prania i koniec tego...i musze sobie kupic zmywarkę, bo nienawidze zmywać a dzisiaj pół dnia spędziłam przy zlewie, tylko mój m mi powiedział że jak bedziemy miec swoje mieszkanko to wtedy mi kupi zmyware, no i koniec gadki ....

reklama
a mnie się popsuła zmywarka:angry: i przed świętami nie będzie naprawiona:crazy: i w ogóle nie wiadomo czy da się naprawic:szok: człowiek do dobrego sie przyzwyczaja bardzo szybko:rolleyes:

ja tez nie lubie myc naczynia :no:
dlatego mam zmywarke :-p

tylko teraz nie lubimy z mezem ladowania i wyladowywania zmywarki :-D
zawsze musi zostac cos do nienawidzenia :-p

mi sie jeszcze marzy wiecie co?
jakas maszyna do prasowania ciuchow...wkladam do pralki, piora sie, potem susza, a na koniec jeszcze prasuja :-)

witam!

czujecie ten zapach ciasteczek z mojej kuchni?:-pkruchutkie, ochrzechowe, zaraz przełożę marmoladką:rolleyes:

ale Wam dobrze - pani do sprzątania, prasowania - też sobie pomarzę:sorry:

a ze sprzątaniem to jak u Agutka - nie cierpię a bajzel mnie wkurza:no:jednak codziennie jakoś ogarniam bo by się przejść nie dało. A porządki przed Świętami wpęzają mnie w stres , że wszyscy mają czysto a ja nie:crazy:

dziewczyny macie kategoryczny zakaz chwalenia sie porzadkami, bo wpedzacie biedna madzikm w stres ;-) :-D nie szkoda wam dziewczyny? ani mi sie wazcie pisac o tym, co juz zrobilyscie w domu :-D

madzikm wyslij mi pare ciasteczek...mniam mniam :-p

a ja sie zdrzemnelam, cora dala mi troche pospac i sama tez drzemala 1,5h

madzikm ja też, ja też poproszę pare ciasteczek, bo ja to mam lewe rece do pieczenia .....ale mi smaka narobiłaś na coś słodkiego...

Sluchajcie, poradzcie bo nie wiem czy kupic czy nie:chodzik!
wiem,ze pediatrzy nie zalecaja, ale troche mi szkoda mojej misi jak froteruje podlogi i siedzi na zimnym albo ciagle na rekach!a tak moze szybciej sie nauczy chodzic?wiem tez, ze na chodzenie i tak przyjdzie pora!wiec sama juz nie wiem!

reklama
Sluchajcie, poradzcie bo nie wiem czy kupic czy nie:chodzik!
wiem,ze pediatrzy nie zalecaja, ale troche mi szkoda mojej misi jak froteruje podlogi i siedzi na zimnym albo ciagle na rekach!a tak moze szybciej sie nauczy chodzic?wiem tez, ze na chodzenie i tak przyjdzie pora!wiec sama juz nie wiem!
CHODZIKOM MÓWIMY NIE!!! :-)

A tak przy okazji to się witam:-) Praca mnie wkurza!

Do góry