reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
i kto wygrał "walkę"?:-D

ja zastosowałam tą metodę już dawno temu:sorry:i nie powiem....zadziałała, teraz po przebudzeniu Zosi mam jeszcze z godzinkę spokoju:tak:

ja tez ja od dawna stosuje ;-)
wygralam ja - zasnela :-D

za to po przebudzeniu dala czadu...co chwila histeria o cos a ja nawet nie wiem o co :eek: na szczescie poszla juz spac :sorry:

nie dosc, ze sama z nia jestem..maz dopiero wrocil, to jeszcze od wczoraj mam @ i dzisiaj mnie brzuch pobolewa..a do tego ciezki dzien w pracy mialam...no ale co tam, jutro bedzie lepiej ;-)

ja tez ja od dawna stosuje ;-)
wygralam ja - zasnela :-D

za to po przebudzeniu dala czadu...co chwila histeria o cos a ja nawet nie wiem o co :eek: na szczescie poszla juz spac :sorry:

nie dosc, ze sama z nia jestem..maz dopiero wrocil, to jeszcze od wczoraj mam @ i dzisiaj mnie brzuch pobolewa..a do tego ciezki dzien w pracy mialam...no ale co tam, jutro bedzie lepiej ;-)

podstawa to optymizm!:happy:

Witam po pracy:-)
ufff jutro wolne:tak: a dzisiaj był zapierdzial:crazy: pacjent za pacjentem:crazy:
mała śpi jak zabita:tak: a ja idę do wanny:happy:

mój Piotrek tez w ciągu dnia marudził strasznie:no:, połozyłam go nawet na dodatkową drzemkę po południu, bo był nie do wytrzymania:szok:, to chyba przez tę pogodę:wściekła/y:,
a podobno nie ma być nic lepiej, na świeta przepowiadaja nawet mróz nocą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,
gdzie ta wiosna, jak tu być optymistą:eek::confused2:

mimo pogody kolorowych snów:tak:

hej dzien dobry
a ja mimo wszystko licze, ze dzisiaj bedzie lepszy dzien :-D
jak nie ja to kto mnie optymistycznie nastawi? :-p
takze na razie poki nikt mi nie zepsul humoru jestem pozytywnie nastawiona, bo przeciez w koncu musi byc lepiej, a te marudzenie malej bede sobie tlumaczyc tym, ze moze wreszcie jej cos w dziaslach sie dzieje ;-) :-D

u nas dzis mrozno, ale przynajmniej slonecznie...nie sypie snieg i nie jest szaro, a to juz plus :tak:
i licze, ze w pracy dzisiaj spokojniej bedzie, a co! :-p

dzień dobry:-D
ja dzis mam wolne oczywiście, wiec porobie porządki świateczne
pogoda nawet ok, bo nie sypie sniego, zaczyna wychodzić słoneczko, tylko tego błota mogłoby nie być:-(
Wika jeszcze spi więc ja moge polatać po necie troche, no i wczoraj przywiozłam od teściów pozyczony chodzik, więc wpakuje dzisiaj w niego Wike i bede miała troche spokoju, wczoraj już w nim siedziała i nawet jej sie podobało:tak::tak::tak:

Witam się i ja :tak:
U nas ostatnio wszedł zwyczaj, że Madzia budzi się około 6 i czeka - marudzi aż ją zabiorę do nas do łózka i jeszcze godzinkę śpimy. Oczywiście ja ją tak przyzwyczaiłam ale z drugiej strony dobrze, że jeszcze da nam pospać. :tak:

Pada u nas śnieg i nawet nie ma jak iść na spacer.

reklama
witamy się:tak:

u nas tez słoneczko, może spacerek sie dzisiaj uda:-D

noc w miare spokojna, tylko z jedną pobudką:tak::tak::tak::tak:

chyba dzisiaj zrobimy swiąteczne zakupy, bo jeszcze nie mam prezentów, a troszkę czas nagli:szok::-D:szok::-D

Do góry