reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:-)
ja mam wolne:happy: pogoda u nas niby ładna świeci słońce ale jest tylko +4 stopnie:confused2:
biorę się za sprzątanko przed świąteczne:tak:
moja córcia obudziła się o 2 i nie chciała spać:crazy: leżała z nami w sypialni padła gdzieś w okolicach 4 i spała do 7:tak:

Agutku czuje że to ząbki dają Wam popalić:tak:

reklama
ja w tym roku stwierdzilam, ze daje sobie spokoj z przygotowaniami swiatecznymi i porzadkami...nie chce mi sie, wiec wrzucam na luz, szczegolnie biorac pod uwage fakt, ze dopiero co imprezy mielismy...
kupie tylko wiecej chleba, wedliny i nabialu, zeby w dni swiateczne jedzenia nam nie zabraklo :-D

w ogole to powiem wam, ze ciagle myslalam, ze swieta dopiero za tydzien...sie dzisiaj zdziwilam jak mnie oswiecono :szok: :-p

ja też specjalnie nie przywiązuje uwagi do świąt wielkanocnych:no: wolę te bożonarodzeniowe:tak: ale ja mam manie sprzątania:sorry: także każda okazja dobra do sprzątania:sorry:

A ja sprzątać nie znoszę, zwłaszcza takich dużych przeświątecznych porządków nie lubię więc rozwiązaliśmy problem i wzięliśmy panią do sprzątania..
Wszystko zrobione a ja się oddam milszym rozrywkom. ( jak wyzdrowieje;)

ja tez nienawidze sprzatac...a do tego nienawidze balaganu i tu powstaje problem, bo nie ma kto posprzatac a ja sie na syf delikatnie mowiac wkurzam :rolleyes:

Roksi, to jak sie rozpedzisz to moze do mnie wpadniesz posprzatac to tu to tam????

Moj maz mi wszystkie okna pomyl w sobote!!:rofl2:mi zostawil tylko jedno w sypialni bo jak myl to my tam siedzialysmy!powiedzial,ze chyba sie zdecyduje umyc jedno w kuchni!klamca zaklamany!:-D
a poza tymi knami to moze jeszcze kurze zetre i podloge zrobie gruntownie!nie wiem czemu ale mam jakas schize do podlog-jak czuje pod kapciami taki szelest to mnie wzdryga!fobia jakas czy co?szkoda, ze nie wymyslil jeszcze nikt takiego odkurzaczyka co by sie go nastawialo na noc a on by sobie wszystkie zakamarki odkurzal!oczywiscie cichutko sobie drepczac!takie moje marzenie!a moze juz cos takiego jest?hmmm....

ale fajowe slonko swieci u nas, moj Tato uspal wlasnie mala na balkonie!chwila na kawusie po obiadkowa!

Bogda ja też mam schizy podłogowe:sorry: odkurzam i myje co drugi dzień a czasami codziennie:sorry: z tym odkurzaczem dobry pomysł:laugh2:

reklama
roksi gdzies ty sie uchowala czyscioszku? :-D podziwiam, nie wyobrazam sobie tak co chwile sprzatac...ja wychodze z zalozenia, ze mi szkoda zycia na ciagle sprzatanie ;-) :-D

u nas wlasnie zrobilo sie ponuro i snieg zaczal sypac :baffled:

Do góry