blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Bogda, chodzik raczej nie służy do nauki chodzenia, tylko do tego żeby rodzice mieli spokój od dziecka .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
popieram EweCHODZIKOM MÓWIMY NIE!!! :-)
Sluchajcie, poradzcie bo nie wiem czy kupic czy nie:chodzik!
wiem,ze pediatrzy nie zalecaja, ale troche mi szkoda mojej misi jak froteruje podlogi i siedzi na zimnym albo ciagle na rekach!a tak moze szybciej sie nauczy chodzic?wiem tez, ze na chodzenie i tak przyjdzie pora!wiec sama juz nie wiem!
Potrzebuję wsparcia psychicznego ;-)
agutek - ty się nie nabijaj ze mnie, piszcie o porzdkach do woli, nie boli mnie jak tego nie widzę
za to nie wyślę Ci ciasteczek;-)
WItam się wieczorową porą
Od jutra do środy włacznie mam urlop:-).
Jednak za bardzo to się nie "wybyczę" bo w niedzielę roczek i wypadaloby posprzątać, zrobić zakupy itp... A Wy mnie jeszcze straszycie tłumami w sklepach.......
Miałam nadzieję, że pogoda będzie fajna to w niedzielę można będzie przed dom wyjść z dziećmi (z M będzie ich 6 sztuk) a tu się kurcze zima zrobiła...
Koniec narzekania
Kto jeszcze odprawia roczek w Święta poza mna i Ewą??? Potrzebuję wsparcia psychicznego ;-)