reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Sluchajcie, poradzcie bo nie wiem czy kupic czy nie:chodzik!
wiem,ze pediatrzy nie zalecaja, ale troche mi szkoda mojej misi jak froteruje podlogi i siedzi na zimnym albo ciagle na rekach!a tak moze szybciej sie nauczy chodzic?wiem tez, ze na chodzenie i tak przyjdzie pora!wiec sama juz nie wiem!

jesli chodzi o moje zdanie to nie :no:
dziecko od chodzika chodzic sie nie nauczy, a wrecz bedzie uczylo sie zlego utrzymywanie postawy, itp.
poza tym Hania lada moment ruszy i bez sensu teraz robic taki wydatek...
tak jak napisala blueberry chodzik to wygoda dla rodzicow ;-)

roksi nie strasz mnie tymi tlumami w sklepach, bo ja zakupy zostawiam sobie na sobote :sorry:

ewo opowiadaj jak tam w pracy, czym sie zajmujesz, itp?

ja czekam na you can dance :-)

agutek - ty się nie nabijaj ze mnie:-p, piszcie o porzdkach do woli, nie boli mnie jak tego nie widzę:-p
za to nie wyślę Ci ciasteczek:crazy:;-)

bogda- podzielam zdanie koleżanek co do chodzików

Ja też jestem przeciwna chodzikom ale moja już powoli robi pierwsze kroczki więc mam nadzieję, że niedługo zacznie chodzić sama. :tak: pierwsze 8 kroczków ma już zaliczone :tak:

Co do porządków przedświątecznych to ja jestem w tyle. Okna umyje jak będzie ciepło :baffled: :tak:a reszte sprzątam na bierząco bo mnie bałagan wkurza i zawsze staram się trochę ogarnąć.
madzikm ciasteczek też zazdroszczę :tak: bo jestem straszny łasuch ale w tym roku liczę na wypieki rodzinki :tak:

WItam się wieczorową porą

Od jutra do środy włacznie mam urlop:-).
Jednak za bardzo to się nie "wybyczę" bo w niedzielę roczek i wypadaloby posprzątać, zrobić zakupy itp...:wściekła/y: A Wy mnie jeszcze straszycie tłumami w sklepach.......:eek:

Miałam nadzieję, że pogoda będzie fajna to w niedzielę można będzie przed dom wyjść z dziećmi (z M będzie ich 6 sztuk) a tu się kurcze zima zrobiła...:angry:

Koniec narzekania :-D

Kto jeszcze odprawia roczek w Święta poza mna i Ewą??? Potrzebuję wsparcia psychicznego ;-)

Potrzebuję wsparcia psychicznego ;-)

Wysyłam wsparcie :-D:-D:-D ale my już roczek mamy za sobą.

A co do sprzątania to sprzątam na bieżąco, okna myłam jakie dwa tyg temu bo był pierwszy słoneczny dzień a ja wtedy mam powera :tak: i chce mi się jak za oknem słonko grzeje. A jeśli chodzi o porządki tzw. "świąteczne" to ich nie trawię :baffled: więc nie sprzątam z okazji świąt ...

dzien doberek :-)
mrozno, bialo...a od jutra niby wiosna co? :-p
w nocy dzisiaj mloda miala pare pobudek :crazy: ale rano po mleku przynajmniej zasnela, a od dawna juz od 6 zawsze urzedowala :sorry:

agutek - ty się nie nabijaj ze mnie:-p, piszcie o porzdkach do woli, nie boli mnie jak tego nie widzę:-p
za to nie wyślę Ci ciasteczek:crazy:;-)

nie to nie :-p:-p:-p:-p:-p

WItam się wieczorową porą

Od jutra do środy włacznie mam urlop:-).
Jednak za bardzo to się nie "wybyczę" bo w niedzielę roczek i wypadaloby posprzątać, zrobić zakupy itp...:wściekła/y: A Wy mnie jeszcze straszycie tłumami w sklepach.......:eek:

Miałam nadzieję, że pogoda będzie fajna to w niedzielę można będzie przed dom wyjść z dziećmi (z M będzie ich 6 sztuk) a tu się kurcze zima zrobiła...:angry:

Koniec narzekania :-D

Kto jeszcze odprawia roczek w Święta poza mna i Ewą??? Potrzebuję wsparcia psychicznego ;-)

powodzenia w przygotowaniach, aczkolwiek tak zupelnie, zupelnie szczerze.....to ci wspolczuje ;-):laugh2:

milego dnia!

reklama
:-Dmy też sie witamy w ten zimowy i snieżny dzień....normalnie nas zasypało:-D
moja Wika tez nie urzęduje w chodziku, tylko ją wkładam jak ide na fajeczkę a ona wedruje za mną i stoi przy balkonie...ja mam chociaz pewnosc że nic sobie nie zrobi;-)a tak to zasuwa po domu na czterech lub za reke przy mnie:-):-):-)

kurcze, jutro juz do pracki:-:)-(jakoś dobrze mi w tym domku a szczególnie w taka pogode nie chce mi sie jechac do zimnego sklepu,brrrrr

Do góry