blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Witam się. U nas w nocy pobudka co godzinę . Idę spać ;-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u Nas przerwa 2 godzinna, od 24ej do 2ej. Cały czas płakała, żel na dziąsła nie pomógł, córcia usnęła dopiero jak dałam jej panadol. I od 8ej już pobudka. Ledwo żyję.Witam się. U nas w nocy pobudka co godzinę . Idę spać ;-).
Fredzik jeśli to prawda, że dzieci będa mniej jadły, to moja wcale nie będzie jeść. To co teraz je to dla mnie to są ilości głodowe.A u Nas przerwa 2 godzinna, od 24ej do 2ej. Cały czas płakała, żel na dziąsła nie pomógł, córcia usnęła dopiero jak dałam jej panadol. I od 8ej już pobudka. Ledwo żyję.
moja czasmi jak wychodzę to płacze ale tak chwilkę i zaraz przestajeU nas zaczynaja sie chyba problemy z moim wychodzeniem do pracy. Corcia dzisiaj wstala, ja ja wzielam na raczki i przekazalam babci, a ta zaczela sie od babci wyrywac do mnie, lapac mnie za twarz i ciagnac Na szczescie nie plakala I znowu w nocy sie czesto przebudzala
Fredzik rozumiem Cię doskonale też boli mnie głowaA mnie dzisiaj głowa napie....!!!! I nie mogę nią gwałtownie ruszać bo mi się shejk z mózgu robi U nas na wschodzie słonko a na zachodzi czarna chmura:-( Może uda się iść podreptać troszkę bo o 11 mamy gościa a Sz. pewnie pójdzie spać i będziemy mogły sobie pogadać spokojnie.
NO to see you ;-)
Witam się. U nas w nocy pobudka co godzinę . Idę spać ;-).
A wstaje sama z podłogi? Czy musi się czegoś złapać?mojemu dziecku spodobalo sie chodzenie...caly czas podnosi sie i idzie gdzies, upada, wstaje i znowu gdzies lezie ...ale to komicznie wyglada