reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

mojemu dziecku spodobalo sie chodzenie...caly czas podnosi sie i idzie gdzies, upada, wstaje i znowu gdzies lezie ...ale to komicznie wyglada :-D

reklama
poradźcie coś na bardzo suchą skórę u dzieci?
bambino, nivea baby, oliwki i kremy nie działają:baffled:

agutek - wg mnie to standardowo w lepszym standardzie:-D

witam po pracy:tak:

roksi - ale tanie te sandałki:szok:u nas Wójcik ma same ubrania - szkoda:baffled:
u nas bardzo rzadko pojawiają się butki a jak już są to bardzo szybko schodzą:baffled:

Agutku bardzo ladne te pokoiki i w ogóle ogródek:tak: szkoda że ja nie mogę sobie zarezerwować wcześniej:angry:

Madzikm chyba najlepsze będzie oillatum:tak: ewentualnie najpierw wypróbuj Jonsona lawendowy w filotetowym opakowaniu:tak: my używamy cały czas:tak:

poradźcie coś na bardzo suchą skórę u dzieci?
bambino, nivea baby, oliwki i kremy nie działają:baffled:

polecam zwykłą ciekłą parafinę (do kupienia w aptece za ok 2 zł butelka). u nas przy atopowym znakomicie się sprawdza a balsamy/ kremy typu oilatum balnemum czy emolium są na bazie parafiny w 80 - 90%.
Spróbuj, bardzo natłuszcza

polecam zwykłą ciekłą parafinę (do kupienia w aptece za ok 2 zł butelka). u nas przy atopowym znakomicie się sprawdza a balsamy/ kremy typu oilatum balnemum czy emolium są na bazie parafiny w 80 - 90%.
Spróbuj, bardzo natłuszcza
ja muszę zakupic taką parafinę bo strasznie mi się skóra na nogach wysusza:wściekła/y:

Madziakim my uzywamy jonsona kwiatowa :tak: (taka pomaranczowa :tak:) jestem zadowolona :blink:

Roksi ja tez mam straszny problem z wysuszajacymi sie nogami :baffled: i tez moze sprobuje z ta parafina jak pojade do Pl :tak:

reklama
dzien doberek :-)

Agutku bardzo ladne te pokoiki i w ogóle ogródek:tak: szkoda że ja nie mogę sobie zarezerwować wcześniej:angry:

Szczerze...to ja tez nie wiem kiedy bede miala urlop, a raczej czy dostane go w planowanym przeze mnie terminie ;-) Ale jesli czekalabym do czerwca zeby miec pewnosc to w zyciu nie znalazlabym juz takiej kwatery :sorry2: Takze podjelismy z mezem ryzyko :-pJak sie powie, ze ma sie juz zaplacona rezerwacje to chyba mi nie zabronia isc na urlop, tymbardziej, ze to sezon letni, czyli u nas martwy sezon, bo polowy zalogi nie ma :-)

Tylko facet mi jeszcze nie odpisal :dry:
No i zeby jeszcze pogoda byla jakas w sierpniu :baffled: Oby przynajmniej nie padalo :sorry2:

U nas zaczynaja sie chyba problemy z moim wychodzeniem do pracy. Corcia dzisiaj wstala, ja ja wzielam na raczki i przekazalam babci, a ta zaczela sie od babci wyrywac do mnie, lapac mnie za twarz i ciagnac :sorry2:Na szczescie nie plakala :sorry2: I znowu w nocy sie czesto przebudzala :baffled:

Do góry