reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hejka!

już rezerwacje:szok:ja odpuszczam narazie bo nie wiem jak z czasem (oboje pracujemy w szkole:-D), ale mąż ma mnóstwo robory koło domu:confused:
agutek - zatem pochwal się miejscem:-)

roksi - ale tanie te sandałki:szok:u nas Wójcik ma same ubrania - szkoda:baffled:

reklama
czemu mi adres nie wszedł.....
agutek pochwal się miescem wakacji....
roksi butki superowe, może wreszcie ja sie zmotywuje do pójścia na zakupy dla Wiktorii

jesli facet mi potwierdzi rezerwacje to pojedziemy tutaj (w Łebie)

sylwia5_05.jpg

sylwia5_11.jpg

sylwia5_15.jpg

sylwia5_27.jpg

byla ktoras z was w Łebie?moze jakies relacje jak tam jest?

tak, ja byłam w Łebie, w błogich czasach narzeczeństwa:-D

myślę, że Wam się spodoba bo: to jest miasteczko i dużo się tam dzieje, co chwilę koncert, rozłożone trampoliny itp., ruchome wydmy - ogromna atrakcja (z wózkiem sobie nie wyobrażam:-D), w ogóle czuć tam takie życie, głośno, dużo ludzi.
Mieliśmy bardzo blisko do morza, ładna, piaszczysta plaża, jakiś mini lasek, byliśmy bardzo zadowoleni!

na zdjęciach bardzo efektownie to wygląda! a to domek czy pokoje? jaka cena? w niecie znalazłaś?

tak myślę właśnie, że jednym z podstawowych kryteriów powinien być taki trawnik, zabawki, miejsce do biegania:-D

no niestety pokoj nie domek
cena za pokoj 2-osobowy to 150zl na poczatku sierpnia, czyli w sezonie (mloda z nami bedzie spac lub w lozeczku turystycznym), pokoj ma balkon i znalazlam w necie :tak:cena nie powala niestety, ale facet przynajmniej odpisal :-(

no niestety pokoj nie domek
cena za pokoj 2-osobowy to 150zl na poczatku sierpnia, czyli w sezonie (mloda z nami bedzie spac lub w lozeczku turystycznym), pokoj ma balkon i znalazlam w necie :tak:

czyli 75 od osoby za dobę, bez wyżywienia rzecz jasna?
no takie są ceny niestety:baffled:

my w razie czego musimy skombinować łóżeczko turyst. , mam nadzieję pożyczyć:-p

reklama
no wlasnie nie wiem czy to duzo czy standardowo? oczywiscie bez wyzywienia ;-)
w osrodku z wyzywieniem 120zl od lebka bylo :dry:

Do góry