reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam się po aerobikowo :-D
Co do bucików to napisałam co wiedziałam a moim zdaniem naprawdę kupno butków dla naszych bąbli to trudna sprawa. A i teorii pośród lekarzy i rehabilitantów od metra (generalnie oszaleć można a każdy by chciał przecież dla dziecka jak najlepiej tyle, że ja ze sprzedażą miałam sporo wspólnego i wiem jedno: nie zawsze to co najdroższe i najbardziej rozreklamowane jest najlepsze:-()

Jeśli chodzi o adha to wiem, że teraz jest swego rodzaju "moda" i jest duża NADrozpoznawalność przez lekarzy. Mój mąż mówi tak jak wraca z pracy :" czy Szymek ma dzisiaj dehaela?" :laugh2:
W sumie pocieszyłyście mnie, że Wasze dzieci aniołkami nie są :-D Przynajmniej badania krwi u nas wreszcie wyszły dobrze i Sz. nie musi już brać żelaza i wit B6. Za to pani doktór powiedziała, żeby tera podawać mu albo multicebion albo vibovit bobas w kropelkach na wzmocnienie bo grypsko szaleje i inne wirole.
Agutek! Nie chorować mi proszę!!! Wracać do zdrówka na ten tychmiast:tak::tak::tak:

reklama
a co do organizacji to masz rację...zawsze mówiłam, że nie chodzę na fitness bo nie mam czasu a teraz mam dom, pracę, dziecko, chodzę na aerobik, spotykam się z ludźmi i na wszytsko jest czas:tak:

Dziecko mobilizuje! Przynajmniej mnie, kiedyś na połowę z tego co robię teraz nie miałabym siły ani ochoty a teraz .... Chyba jakaś nakręcona jestem :-)

Mam dla Was złą wiadomość!!! Żadna z Was nie będzie dziś pierwsza:-D:-D:-D:-D:-D
Ale jestem rannym ptaszkiem, co?:-D:-D

Dziękuję za gratulacje, jak już jeśli do mnie coś dotrze to dam znać.

małe stópki są zgrabne i cudnie wyglądają w szpilkach a nie to co takie sanie 42 na przykład (przepraszam, jeśli ktoś nosi ten rozmiar)

Wypraszam sobie:wściekła/y::wściekła/y::-D;-)Może nie 42, ale prawie, prawie.. 43:-D:-D:-D

Fredzik na jakiej podstawie podejrzewasz ADHD? Może to po prostu taki temperament:tak:

dzien dobry...chora:baffled:

wczoraj mialam 37,8 i sobie zapodalam coldrex maxgrip i bylo lepiej, ale nos mi sie zapychal, a dzisiaj rano obudzilam sie z 38,1 :eek:

witam sie z pracy oczywiscie :baffled:

moje dziecko marudzilo w nocy, bo tez jej nos sie zapychal, a meza dzis zaczyna bolec gardlo, czyli go tez bierze:dry:

Witam się i ja :tak:
U nas nocka tez przemarudzona. Wstawałam chyba z 6 razy ale tylko po to żeby córke po prostu położyć bo siedziała i zaczynała marudzić i oczywiście słyszałam jak leciał smoko na podłogę. Ostatnio tak robi żeby mnie zawołać. A jak ją położyłam to grzecznie zasypiała na jakiś czas.

Agutek tobie życzę zdrówka bo pewnie umęczysz się w tej pracy z takim samopoczuciem.

BUZIACZKI DLA AMELKI :tak:

Kurczę jakoś ostatnio nie mogę za wami nadążyć:baffled: staram się pojawiać raz dziennie ale to mało:szok: więc wybaczcie jak nie piszę, ale już ruszyła Kurkowa maszyna:-D M kazał mi zrobić kilka, pstryknął foto i rozesłał wici. No i się posypało:szok::eek: do piątku muszę zrobić 20 kur! A Ignaś chce CHODZIĆ:eek: za jedną rękę, spodobało mu się:-) w dodatku śpi tylko raz (11-13) a potem rozrabia, wczoraj rozsypał mi cukier, więc trzeba się zaopatrzyć w jakieś zamknięcia w kuchni i łazience...
Co do butów to mam zamiar kupić je dopiero jak się zrobi naprawdę ciepło, tak żeby dopasować ich wielkość do skarpety, bo na razie to ubieram rajtuzki i skarpetki a nie chcę żeby były dużo za duże, widziałam w takim sklepie BOTI , adidaski usztywniane na sznurówki i rzep za 79 zł i to chyba rozsądna cena, bo potem na lato trzeba znów sandałki a nie sądzę żeby te z wiosny były dobre jeszcze na jesień:baffled:
a to moje kurki:
Kurki wielkanocne na szydełku (311731157) - Aukcje internetowe Allegro
Kurczaczek wielkanocny na szydełku (311776826) - Aukcje internetowe Allegro

Dzień dobry :-).
Ja też niewyspana. Karolek spał niespokojnie, w końcu przed piątą się obudził na dobre. Chyba go brzuszek bolał, bo nie doczekał z kupą do nocnika. Po kupie jeszcze chwile pospał, ale my już nie :no:.

Agutek, ty chora w pracy? Współczuję :-(.

Soppana, fajne masz te kury :tak:. Musisz szybko je robić, że ci się opłaca tak tanio sprzedawać. Ja to bym musiała sprzedawać za 40 zł co najmniej ;-).

Witam:-)
moja znów jakaś taka marudna:baffled:
ja do pracy a zapowiada się ładny dzień:baffled: pewniej jutro jak mam wolne to będzie paskudnie:angry:

Agutku zdrowiej kochana:tak: mnie przez dwa tygodnie bolało gardło:szok: dzisiaj pierwszy dzień wstałam bez bólu:-)
Soppana to troszkę pracy Cię czeka;-)

Gorące buziolki dla Amelci!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry