reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
po pracy....umierajaca na bolace gardlo i zaczynajacy sie powoli katar :baffled:

moja córcia ma 21:szok: to chyba po tacie bo mój mąż ma 47:szok::szok::szok: tak saobie myślę gdzie w przyszłości moja córcia będzie kupowała szpilki jak będzie miała ze 42:szok::szok:
ja ostatnio kupiłam małej nike takie na wiosnę były przecenione i zapłaciłam 59zł:tak: planuje jeszcze zakup jakiś Bartków ale zobaczymy jak będzie cenowo to wyglądało:baffled: na lato pewnie jakieś sandałki by sie przydały:tak: i może trampeczki:tak: moja mam kupiła Natalce lakierki czarne ale coś mała nie za bardzo w nich potrafi chodzić:baffled:

roksi - załamałaś mnie bo moja ma teraz zimowe 22:szok: z tym, że jest troszkę luzu, na wiosnę planuję kupić Bartki ale potem już jakieś tańsze bo 170 zł to masakra:wściekła/y:

ale wasze dzieci maja duze stopy :szok::-D
moja corka ma mala stopke po mamie :-p

Chyba za duży? Zepsułaś mi dowcip :-D:-D:-D.

kuzwa, ale zepsulam :baffled::-D tak to jest jak na szybkiego z pracy sie pisze i w glowie ma sie cos innego :-D

ewa gratulacje pochwal sie co wygrałas jak przyjdzie paka:)
a my z tego sprayu do noska też jestesmy zadowolone
wróciłysmy właśnie ze spacerku, kurcze wiaterek troche zimny był, tylko mojego m nie dało sie wyciagnąć na spacerek jak był na przerwie, leniowi sie nie chciało, ale co tam....miałam porobić zdjęcia nowe ale zapomniałam :(

ta poduszka to całkiem fajnie wygląda, ciekawe jak się śpi na niej

agutek churuj się- przesyłamy ci zdrówka

ewo zapomnialam pogratulowac wygranej :-)
do mnie kilka dni temu przyszla moja karta z zywca-zdroj, musze wymyslec na co ja przeznaczyc :-)

mna telepie juz, pewnie mam stan podgoroaczkowy, a mlodej dalej z nosa sie leje...ech :eek:

ale się wyspacerowaliśmy:tak::-):tak:

ewo gratulujemy:laugh2:

poniedziałek zawsze jest dla mnie trudny:baffled:, jakoś nie mogę się zebrać do kupy:eek:
(ale brzuszki swoje zrobiłam;-))

ja jutro do pracusi,niestety bo jakos tak fajnie mi w domku z Wiktorią.....ale trudno
agutek to do łóżka i sie wygrzewaj bo sie całkiem rozłozysz

Najlepsze życzonka dla Boryska i Karolka!!!
U nas nocka w miarę, chociaż z usypianiem dalej nie jest kolorowo :no:
Nasze dziecko nie może się zatrzymać, coraz częściej wszyscy wspominają o ADHD i już sama nie wiem. W sumie ja jako dziecko byłam bardzo nerwowa i nadpobudliwa :-( tyle, że wtedy nikt nie wiedział co to adhd... Echh, Mały męczy się tylko strasznie.

My dołączamy sie oczywiście do życzeń :tak::happy:
Fredzik, z tym ADHD to moim zdaniem nie ma sie co martwić, po pierwsze chyba jeszcze za wcześnie na taką diagnozę, a po drugie owszem kiedyś nie mówiło sie tyle o ADHD ale dzisiaj przegięcie jest w drugą stronę. Jak dziecko jest bardzo ruchliwe czy newrowe to wszyscy chórem krzyczą: TO ADHD!!! :-D
moja Wika ma 19 a kupimy jej buciki w marcu jak juz bedzie cieplej i Bartki bo ta firma to sprawdzona, nie bede oszczedzac na butkach
ja małej kupiłam kozaczki rozm. 20 a buciki po domu 18 (i jeszcze ma troche luzu) :tak:
też nie zamierzam oszczędzać na butach ale żeby wydawać ponad 100 zł :szok: na buty, które za 2 miesiące będą za małe to przesada :no::eek:

Fredzik, moje dziecko też jest strasznie ruchliwe. Przed chwilą próbowałam go złapać i zajrzeć mu do pieluchy, bo mi się zdawało, że zrobił kupę. Co go dogoniłam, to on obrót i długa z powrotem. Biega zawsze pod wieczór jak nakręcony :-D. A poza tym jest nieznośny - nie daje się przewinąć, ubrać, rozebrać, umyć zębów. Nawet skarpetki mu założyć to jest sztuka. Co chwilę awantura, wije się, wykręca, ucieka.

Witam po pracy:tak:

roksi - załamałaś mnie bo moja ma teraz zimowe 22:szok: z tym, że jest troszkę luzu, na wiosnę planuję kupić Bartki ale potem już jakieś tańsze bo 170 zł to masakra:wściekła/y:
mam nadzieje że może za jakieś 120zł coś kupie:tak:

Ewo gratulujemy:-)

my też wygrałyśmy prenumeratę gazety:tak: tylko nie wiem gdzie:confused: co miesiąc znajduje w skrzynce pisemko:tak::-)

moja córcia to jakaś dzisiaj niegrzeczna była:angry:

reklama
i ja wieczorkiem zaglądam...

agutek - zdrówka dla Ciebie i Tolci:-)
małe stópki są zgrabne i cudnie wyglądają w szpilkach a nie to co takie sanie 42 na przykład (przepraszam, jeśli ktoś nosi ten rozmiar)

fredzik - dziękuję za wyczerpującą odpowiedź! GUFO mówisz...u nas jest kilka ccc to na pewno zajrzę jak mnie cena Bartków powali. Faktycznie po takiej cenie można wziąść jedne koło domu a drugie "na wyjścia":tak:

ewelina - trzymam kciuki za dalszą wytrwałość w brzuszkach:happy:
a co do organizacji to masz rację...zawsze mówiłam, że nie chodzę na fitness bo nie mam czasu a teraz mam dom, pracę, dziecko, chodzę na aerobik, spotykam się z ludźmi i na wszytsko jest czas:tak:

a gdzie wy to wszytsko wygrywacie kobietki??? w gazetach???

gaszę światło, pstryk:happy::happy::happy:

Do góry