blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Chyba za duży? Zepsułaś mi dowcip .20???
kochana najmniejszy rozmiar to 18 i ten jest za maly
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba za duży? Zepsułaś mi dowcip .20???
kochana najmniejszy rozmiar to 18 i ten jest za maly
Bartek ma outlet na stronie. Można kupić np. za 70-80 zł buciki z jakimiś lekkimi otarciami itp.roksi - załamałaś mnie bo moja ma teraz zimowe 22 z tym, że jest troszkę luzu, na wiosnę planuję kupić Bartki ale potem już jakieś tańsze bo 170 zł to masakra
Chyba za duży? Zepsułaś mi dowcip .
Po prostu jestem spostrzegawcza. Co z resztą wpływa też na wydajność .ty naprawdę musisz być wydajnym pracownikiem jak masz czas na takie głupoty;-)
Zaglądam dziś do mojej poczty i od razu humor mi sie poprawił Ach, piękny mamy dzień
Pisałyście, że wygrałyście spray do noska Nivea Baby. To ja chyba wygrałam ich kilka Wysłałam Wiktorii zdjęcie na konkurs Zabawy z Maluszkiem i WYGRAŁAM
Tylko jeszcze nie wiem co, napewno jakieś kosmetyki.
Czekam na kuriera