reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:-)
moja córcia nie spala od 23 do 2:30:crazy: strasznie płakała ząbki dawały ostro czadu:-(
a od 8 jakiś facet dobijał mi sie do drzwi bo chce zrbic jakiś pomiar czy się w mieszkaniu gaz nie ulatnia:angry: dobijał się do drzwi jak szalony:angry:
a moja córcia na dal śpi:-(

blueberry:-D

witam was strasznie zaspana... mojemu dziecku coś się pokręciło. zasypia już o 19 a potem punkt 2.57 budzi się i lazi po łóżku, trochę płacze trochę się bawi (moimi włosami!) i zasypia znów ok 4 a o 5 budzi się głodny, wypija flachę i śpi góra do 6.30:szok:
a ja ostatnio też mam problemy z zasypianiem, tylko że w przeciwienstwie do Agutka mam dużó energii:baffled: Ja Ignaś śpi a m siedzi na kompie to ja wtedy zmywam, prasuje albo piorę ( w rękach!!!):szok: Za to w dzień mi się nic nie chce, chyba się wybiore do lekarza zrobić sobie morfologie i może jakieś witaminy będe brać.

Witajcie :-)

My wstaliśmy dziś po 5 :szok: Ale to standarcik u nas.. :baffled:

malaga marsz do łóżka :-) Czy mężowi nie przeszkadza, że jeszcze siedzisz przed kompem?
Szczerze powiedziawszy - NIE :-) Już śpi :-p:-D On nie z tych, co to zaganiają żonę do łóżka, żeby ją trochę poprzytulać ;-):rofl2:

To samo chcialam napisac :-D

Witam sie :-) Jeszcze dzis i jutro i weekend. Jutro idziemy na urodziny do kolezanki - trzydzieste. Macie pomysl na prezent?
:-D:-D:-D blueberry, Agutek mojego m nie było, więc no problem. A nawet jak jest to ja raczej jestem z "tych" co malagi m :-D:-D:-D

Dzień dobry :tak:

Blueberry dobre :-):-D Lubię zaczynać dzień z uśmiechem :tak:

Roksi nie wesoło macie z tymi ząbkami :-(Czy ty masz w domu piecyk gazowy ? Bo u mnie też co jakiś czas sprawdzają czy się coś nie ulatnia. A ja tego piecyka nie cierpię :no:

A u nas dzisiaj nocka przespana od 19.30 do 6.00 :szok:
No i już po pobraniu krwi jesteśmy (kontrolne na żelazo i morfologia). Trochę krzyku było bo panie mocno rączkę cisnęły bo nic nie chciało lecieć. Niestety u mnie pobieranie krwi wygląda podobnie. Podobno za mało piję a moje dziecko podobnie. Jak wypija przez cały dzień (oprócz mleka) 120 ml to już jest sukces.
Jak wracaliśmy do domu to jakieś 3 m :angry: przed blokiem zasnął i teraz nie może się wyciszyć i zamiast spać łazi po łóżeczku :crazy: No nic może padnie za chwilę.

A ja dzisiaj wieczorem idę do okulisty i już nie jestem zadowolona bo za chwilę pozbędę się sporej kaski. Niestety u mnie szkła kosztują majątek bo z oprawkami nie szaleję a już na pewno nie teraz kiedy Szymek w ogóle ich nie szanuje :wściekła/y::no:

Witam się dopiero teraz, bo nie mogłam wejść na stronę BB:-D

u nas noce tez z przerwami, na herbatkę, chyba przynosi mu ulgę na zbolałe dziąsełka:tak:, jedzonko troszkę się poprawiło, bynajmniej wiem, że nie jest pusto w brzusiu:baffled:,

mam tonę prasowania i patrzę już na nią od 2 dni:no: , Soppana, jak to robisz, że masz tyle powera:szok: wieczorem

reklama
Do góry