kaskada
Marcowa mama 2007
W każdym bądź razie nie okazuje .
Mój też.
Jak wychodzę to klaszcze a jak wracam to robi papa))
Już nie wiem co myśleć)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W każdym bądź razie nie okazuje .
a moja wika właśnie po bananie ma niezłe sranie, dzisiaj już 3 razya smród w całej chaciedzisiaj w ogóle bez kopy. Zjadła ze mną banana i chyba przez to.
ale sie zrymowalo ;-)a moja wika właśnie po bananie ma niezłe sranie, dzisiaj już 3 razya smród w całej chacie
a teraz juz padła nareszcie więc mogę was poczytać
ale sie zrymowalo ;-)
Malaga a długo już nie karmisz??
Pół rokuWłaśnie, bo ja miałam resztki pokarmu przez ładnych kilka miesięcy
Fredzik u Nas z ząbkami to samo. Spuchnięte dziąsła na dole i na górze, a zębów nie widać. Wiktoria całe dnie marudzi, chce sie przytulać, całować. Gryzie mnie, widać swędzą ją dziąsła. Gdzie się podziało moje radosne dziecko?Oj Kobitki, kobitki....
Normalnie nie można w spokoju kolacji zjeść i czytać BB bo jakoś nieswojo z tym sraniem
U nas kolejna beznadziejna noc za nami. Ciekawa jaka ta będzie?
Zęby atakują moje dziecko na maksa, łzy jak bóbr i wrzask na pół osiedla i ogólnie wszystko źle A jeszcze nawet się nie wyżynają, dopiero dziąsła są napuchnięte :-(
Też tak czasem mam.Ide wczesnie spac, a jak sie juz poloze to wtedy nie moge zasnac
He he, trochę mu sie pomieszałoJak wychodzę to klaszcze a jak wracam to robi papa))
A Twojemu?malaga marsz do łóżka :-) Czy mężowi nie przeszkadza, że jeszcze siedzisz przed kompem?