reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Moja mi dzisiaj zrobiła w dzień masakre. Nie dała się uśpić aż do 15 a normalnie około 12 już śpi. :-(Pierwszy raz stanęła na nogach w łóżeczku i płakała dotąd aż do niej przyszłam. I tak chodziłam co jakiś czas. W końcu zasnęła na 1,5 godzinki i znowu obudziła się z płaczem. Wychodzi jej górna jedynka ale nie wiem czy to był powód takiego buntu.

Dzięki za rade bluebery spróbuje ograniczyć soki -chociaż nie wiem czy da się ograniczyć -bo jak mu nie dam soku to potrafi niezły raban zrobić.Wogóle zazdroszczewam ze wasze dzieci śpią w łózeczku-bo mojemu nigdy to sie nie zdażyło....HA Ha ha

Dzień dobry :tak:
Widzę, że wszyscy jeszcze śpią :tak: My już na nogach. 7.30 pobudka :-)
Przeczytałam wiadomości, że niezłe wichury nad Polską przeszły.I dzisiaj znowu wiaterek szaleje. Pewnie znowu posiedzimy w domku.
Miłej niedzieli dla wszystkich.:tak:

dzien dobry :-)

u nas piekna nocka w koncu...bez jedzenia :-D

Mam nadzieje, ze u nas nie bedzie tak wialo jak wczoraj, bo mam w planach spacerek poobiedni :sorry2:

Dzień dobry :-). Ja wstałam dzisiaj dopiero po 9-tej :tak:. A wczoraj byliśmy z mężem na piwku, wypiłam 2 :-D.

Agusieńko, mój przez pierwsze 7 miesięcy wcale nie spał w łóżeczku. Ale pewnego dnia spadł z łóżka i od tego czasu w dzień śpi tylko w łóżeczku, wieczorem też tam zasypia, a w nocy jak się obudzi, to biorę go do siebie. Ale to dlatego, że pracuję całymi dniami i tęsknię za nim :blink:.

Widzę, że mój suwaczek działa co drugi dzień :confused:.

witam:-)
wczoraj z koleżanka wybrałyśmy się na disco:tak: i trafiłyśmy na występy Rafała Tito i Idy z You Can Dance :-D
wróciłam o 2 a moja córcia jak na złość wstała przed 6:baffled: teraz śpi jak zabita drugą godzinę:wściekła/y:

Dzień dobry Wszystkim
My jak zwykle miałysmy spokojną nockę a rano córcia wszamała 240ml mleka i już wiem od czego był ten spadek zainteresowania mlekiem- od zeba MAMY GÓRNĄ JEDYNKĘ (pierwszy kiełek na górze:-)) później podrzuciłam dzidziusia do taty a sama rozkoszowałam się kąpielą i zrobiłam sobie maseczkę i tak się rozluźniłam że zasnęłam, więc jestem wypoczęta i idę robić obiadek mojemy maluszkowi:-):-)

[quote=kasia580;1955524 już wiem od czego był ten spadek zainteresowania mlekiem- od zeba MAMY GÓRNĄ JEDYNKĘ (pierwszy kiełek na górze:-))

gratulacje;-):-D

Nasz coś podłapała kaszelek:wściekła/y:, mhh żeby tylko nie osadziło się na oskrzelach:szok:.
Ja wczoraj siedzialam do 01.00 i szukałam fotelika dla małej, troszkę poszperalam na BB, tr5oszkę w sklepach i wybraliśmy firmę Maxi Cosi, a dylematów miałam co nie miara, mam nadzieję, że będziemy zadowoleni.
Życzę miłego popołunia, Ja juz uciekam, ponieważ Amelia się obudziła. Niespokojnie spi więc chyba czas na kolejnego ząbka

reklama
Karol się dzisiaj integrował z naszą kotką - przytulał się do niej buzią, kładł się koło niej na podłodze, dotykał paluszkiem jej łapki. Kicia była cała w nerwach, ale dzielnie to zniosła :-). Śmiechu było co niemiara :-D. Zdjęć niestety nie zrobiłam.

Pogoda jest dzisiaj u nas paskudna i nici ze spaceru.

Do góry