reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

To wtedy będziesz tak zalatana jak nasza kasia, która od momentu otworzenia własnego biznesu ciągle narzeka na brak czasu :eek:
A jaki biznes chciałabyś rozkręcić?

reklama
To wtedy będziesz tak zalatana jak nasza kasia, która od momentu otworzenia własnego biznesu ciągle narzeka na brak czasu :eek:
A jaki biznes chciałabyś rozkręcić?
Myślę o sprzedawaniu jakichś pierdół dla dzieci. Chyba na początek przez internet, bo na sklep nie mam kasy.

Poza tym to zajmuje mniej czasu i mogłabym pracować dalej w firmie.

A masz jakies wejscie zeby jakies produkty taniej zalatwic, zeby oplacalo sie?

Taka tematyka tez by mi najbardziej pasila, w ogole super by bylo miec sklep z wozkami, ciuszkam dla dzieci, moj klimat :tak: Ale co z tego jak wejsc nie mam i skad bym to zalatwila wszystko?

Witam juz niemal weekendowo.

Całuski dla Wojtusia!!!

Agutek to dobrze, że Tola już jest zdrowa i Wy też :).
Blueberry jak masz zapał i możliwości to czemu nie spróbować. Doświadczenie i znajomość potrzeb modych Mam i ich dzieci masz :-). Ja póki co to muszę opchnąć na allegro nosidełko a jeszcze nigdy niczego nie sprzedawałam...:zawstydzona/y::dry:

W sobotę wybieramy się na ślub koleżanki a potem na "odbiór" nowo wybudowanego domu innej koleżanki ... ech fajnie miec swój dom. Młody pojeżdzi sobie w nowym foteliku dalej niż od nas do Babci :-D. Swoją droga to zupełnie "inna jakość" - teraz to może sobie oglądać widoki za oknem a nie tylko oparcie fotela :tak:

witam po przerwie, wpadłam tylko na chwilke zaraz ide sie brac za prasowanie bo mi sie zaległości narobiło :baffled:
miałam w tym tygodniu katastrofe w kuchni., chyba sobie "kupiłam" w biedronce mole spożywcze i cała kuchnia do sprzątania. Gniazdo już wywaliłam (było w kaszy jęczmiennej) myślałam że zwymiotuje:baffled::-(
mam nadzieje że to ***** nie wróci:wściekła/y:
Buziaczki dla Wojtusia

miałam w tym tygodniu katastrofe w kuchni., chyba sobie "kupiłam" w biedronce mole spożywcze i cała kuchnia do sprzątania. Gniazdo już wywaliłam (było w kaszy jęczmiennej) myślałam że zwymiotuje:baffled::-(
mam nadzieje że to ***** nie wróci:wściekła/y:
Ja z tym g... walczę od jakiegoś czasu i muszę kupić raid na to - podobno jest specjalny i bezpieczny. U mnie były w pestkach dyni :wściekła/y:

reklama
Te filtry Anna to podróbka Brity i podobno bardzo ciężko filtry dostać a to one są najważniejsze (aby je na czas wymieniać).

Filtry anna można dostać w każdym dobrym sklepie (carrefour,real,leclerc) po pierwsze mają pozytywne opinie różnych instytucji a po drugie są dużo tańsze od wkladów brity

Do góry