reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

aj dziewczyny u mnie czas odchudzania zapadł się:-(, dziś wpiepszyłam ( jedzeniem tego sie nie da nazwać) mega pizze, ach. A jutro mykam na aerobik wodny, od poniedziałku znow wracam d zwykłego- chyba, że leń mnie znów dop[adnie:wściekła/y:
Odwiedziłam dziś ciucholand : kupłam dwie bluzki dziecięce i bluze- wydałam całe:-D:tak: 4,50

nie przejmuj sie :-p
ja obiecalam dzisiaj mezowi, ze jak wroci z pracy to podjade do Mc Donald's po jakies zarelko, bo bidulek kilka dni malo je przez tego wirusa i ma chec teraz na cos lepszego :sorry: a wiadomo jak juz pojade po cos dla niego to i sama cos wrzuce ;-)

kasia a ty jak sie czujesz?

reklama
nie przejmuj sie :-p
ja obiecalam dzisiaj mezowi, ze jak wroci z pracy to podjade do Mc Donald's po jakies zarelko, bo bidulek kilka dni malo je przez tego wirusa i ma chec teraz na cos lepszego :sorry: a wiadomo jak juz pojade po cos dla niego to i sama cos wrzuce ;-)

kasia a ty jak sie czujesz?

to żeby się znów nie rozchorował po jedzeniu z Mc Donald's:-Daaa! i jak ty gotujesz skoro to ma być coś lepszego?:-p;-)

I wszamalam zestaw i jest mi z tym dobrze :-p

to żeby się znów nie rozchorował po jedzeniu z Mc Donald's:-Daaa! i jak ty gotujesz skoro to ma być coś lepszego?:-p;-)

Ostatnio w ogole nie gotuje :-p
jadamy na stolowce :-D

Wkurzylam sie.
Pojechalam po zdjecia dla dziadkow i co? nie mam ich :wściekła/y:
Juz drugi raz probuje je wywolac i drugi raz komputer u fotografa nie potrafi odczytac pliku, a to najzwyklejszy jpg. No i jak sie tu nie wsciec? :angry:
Zostane bez prezentu :baffled:

soppana - to jest to!!!! my już na wiosnę ruszamy na rodzinne rowerowe wycieczki! jakie siedzisko kupisz? wiklinowe na kierownicę? plastykowe na bagażnik? ja bym chyba takie chciała - z szelkami

Wiklinowe nam się podobają, ale raczej wybierzemy taki fotelik na bagażnik, z racji tego ze Ignasia będzie wiózł M a ja jadąc z tyłu chciałabym mieć wszystko na oku;-) w Bydgoszczy jest taki leśny park gdzie mozna do woli jeździć, no ale najpierw tam sie trzeba dostać, my mamy na szczęscie blisko. Najlepiej było w kraku, kupiliśmy na pchlim targu rowery za 50 zł, potem 2 min nad wisłe potem na skałki... ech to były czasy;-):cool: mamy z Krakowa pozdrówcie smoka przy okazji:tak::-)

Witam
Ja mimo, że nie pracuję tez za weekendem tęsknię bo wtedy M jest w domciu a ja wyruszam na miasto :-):tak::tak:
Zamawiam dzisiaj też takie piękne słońce :-)

reklama
Do góry