reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
moja córcia weszła mi dzisiaj do zmywarki:szok: ja wyciągałam naczynia a malutka bawiła się koszykiem pustym i jeździła do przodu i tyłu:tak: odwróciłam się na chwilkę a córcia w weszła na drzwi od zmywaki i pchała się do środka:szok::-D

dzisiaj do pracy:baffled: ale ja zaczynam weekend od 20 dzisiaj:tak::-)

reklama
witam się dopiero po południu:tak:, bo wyrwałam sie do fryzjera:-D:-D:-D, tak sie cieszę, bo troche mi przeszkadzało to, co miałam na głowie:baffled:,
Piotrus został z tatusiem:tak: i po cichu namówiłam go, żeby dał tatusiowi trochę w kość:-p, a maluch cały zadowolony:-) i nawet nie zauwazył, kiedy wróciłam:-:)dry:, chyba rzeczywiście mamusia mu się trochę opatrzyła i chętnie ode mnie odpoczął:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a teraz dałam mu obiadek i poszedł spać:tak:

wszystkiego naj Wojtusiowi :-)

wstaw zdjecie Ewelina ;-):tak: tez mam zamiar wybrac sie w pl do fryca i skrocic wloski dosc radykalnie :tak:

a wogole to witam :-D

Roksi niezle pomysly maja te dzieciaczki :-D moja ostatnio chciala wejsc do pralki ,a raz weszla m do kominka :sorry2: ale na szczescie go nie uzywamy :blink:;-)

a my dziś idziemy wypróbować nowy wózek, czekam az mała wstanie, obiadek i fruuu na mistao.
ps: na zamkniety dodalam swoja fotkę;-), jak by ktos chicał w końcu zobaczyc jak wyglądam... :-D:-D

Buziaki dla Wojtusia

tez mam zamiar wybrac sie w pl do fryca i skrocic wloski dosc radykalnie :tak:

Ja obcięłam włosy we wrzesniu, na krótko, i od tamtej pory jak trochę odrosną to znów biegnę do fryzjera. Zawsze miałam długie włosy, potem półdługie, a teraz :szok: Chyba zacznę zapuszczać.

ps: na zamkniety dodalam swoja fotkę;-), jak by ktos chicał w końcu zobaczyc jak wyglądam... :-D:-D

Już widziałam:-) Ładna z Ciebie kobitka:tak:

Witajcie :-)

Przede wszystkim buziaczki dla Wojtusia :-)

bernadettko widziałam cię - miło cię "poznać" ;-)
Ciekawe jak bogda się bawi na wakacjach i jak znosi rozłąkę jej Hanulka:happy2:
debiutantko hop hop :-pco u was?
malaga gdzie się podziewasz :confused:rzadko do nas zaglądasz ostatnio:sorry2:
blueberry a ty gdzie uciekłaś?
kasia580 jak twoja szyja? lepiej?

Muszę się pochwalić (choć troszkę się boję by nie zapeszyć), że moje dziecko chyba wróciło do zdrowia. Dzisiaj już są ładne zbite kupki i tylko dwie - czyli norma :tak:

Ponadto odzyskała apetyt i to nawet ze zdwojoną siłą, bo właśnie wypiła mi 160ml mleka, a koło 13 był obiad. Normalnie jadła dopiero koło 16.00 i to deserek. Jak wczoraj przygotowałam jej po południu (też po 15-tej) tylko 120ml bo byłam przekonana, że nie zje dużo, to zrobiła mi awanturę jak się skończyło :szok:

Oczywiście nie narzekam tylko bardzo się cieszę i chciałabym, żeby już tak zostało - czyli żeby była zdrowa, robiła ładne kupki bezproblemowo i apetyt jej dopisywał :happy:

reklama
Do góry