reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

no dziewczynki ja dopiero wstałam:-D
wczoraj znajomi robili przyjątko takie małe dla znajomych poślubne, bo nie stać ich było na zrobienie wesela i oddaliśmy Wiktorię do moich rodziców i poszliśmy na imprezkę a że gościom sie znudziło o 2 w nocy siedzenie za stołem to pojechaliśmy na dyskoteke i jak ja sie tam wybawiłam:szok::-D:-Dbrakowało mi tego strasznie takiego wyrwania się, a że to jest dyskoteka naszej kumpeli to stwierdziliśmy że raz w miesiącu stawiamy sie u niej na parkiecie obowiązkowo. Dzisiaj tylko lekki kacyk mnie meczy i zdarte od przekszykiwania głośnej muzyki gardło,a dziecko jeszcze mam u rodziców więc na razie odpoczywam.

reklama
Witajcie :-)

U nas córcia dalej rzęzi, ale na szczęście pogorszenia nie ma :sorry:
Wczoraj mieliśmy w domku imprezkę - rodzice jedni i drudzy byli na obiadku, bo wyprawialiśmy imieniny mężowi - i mała absolutnie spać iść nie chciała. Była potem tak wymęczona, że zasnęła nam na noc już krótko po 18-tej. A tu przestawienie czasu. Obudziła się więc cała zadowolona i wyspana już o 5 rano (nowego czasu) i walczyłam z nią, żeby jeszcze troszkę pospała. W końcu zmogła się na trochę, ale tylko na trochę :baffled: Teraz wszystkie pory jedzenia się mieszają...ech trzeba jakoś porządek zaprowadzić. Tylko czy ona wytrzyma do wieczora :sorry:

Jutro znowu do roboty, ale pociesza mnie fakt, że czwartek i piątek wolny :-p

A od przyszłego tygodnia zapisałam się na pilates. Uwaga, będę ćwiczyć :szok::-p Wreszcie!:laugh2: Mam tylko nadzieję, że będę miała wystarczająco dużo zapału, by szybko nie zrezygnować, a do tego zajęcia są na 20.00 do 21.30, więc liczę na to, że tam nie zasnę :sorry::laugh2: No ale czas się wziąć za siebie...najwyższy czas :sorry:

Miłej niedzieli baby ;-):-p

Dzien Dobry Marcowkom:-)
my juz w domku i powowli przestawiamy sie na stary tryb zycia:-:)tak:Olivka przez pierwsze kilka dni po powrocie plakala przy kapieli i przed zasnieciem, nie wiem, czy z powodu zmiany otoczenia, czy tesknoty za babcia;-)
chyba nie ma szans, zebym nadrobila zaleglosci, wiec moze znajdzie sie ktos tak mily i opowie mi w skrocie, co dzialo sie u Marcowych Mam i Dzieci przez ostatnie dwa miesiace?:zawstydzona/y:
Olivcia skonczyla wczoraj 7 miesiecy:-)raczkuje juz i staje w lozeczku:-p
na poczatku wrzesnia bylysmy u polskiego pediatry i powiedziala, ze dziecko jest bardzo silne i...ze zaraz beda dolne jedynki
zebow do dzisiaj nie ma:rofl2:
mam nadzieje, ze uda mi sie jakos wdrozyc z powrotem i pisac na biezaco, chociaz na poczatku grudnia znowu jedziemy do Polski na miesiac:-)

Spóźnione życzenia dla wszystkich siedmio i ośmio miesięcznych dzieciaczków.

Tigger wszystkiego naj dla córci. Cieszymy się, że już wróciłaś do Nas;-)

Witajcie,

Tigger fajnie Was widzieć na BB, oczywiście BUZIACZKI ogromne dla Olivii:-),

Kasiu fajnie sie bawiłaś, dziewczyny bierzmy z niej przykład i w tany:-D

A u nas Piotruś nasłuchał się o tym, że spimy godzinę dłużej i postanowił chyba zrobić psikusa rodzicom, bo spaliśmy ze dwie godziny krócej, obudził się o 4-tej i nie chciał juz zasnąć:crazy::szok::baffled:.

Miłego wieczorku, do jutra:happy:

hej dziewczęta. dawno się nie udzielałam ale nadążyć za tym pędzidełkiem to ciężka sprawa.
ale wczoraj dostalismy chodzik od cioci więc narazie próbujemy sie odpychac, no i korzystamy z opcji huśtania :-) ale mi siorka niespodziewanke zrobila a jutro mialam zamawiac na Allegro taki sam :-) tak więc mamy nową zabawkę

:-DPIOTRUŚ BUZIACZKI NA 7 M-C OD WIKTORYNKI:-D:-D
OLIVKA TOBIE PRZESYŁAMY SPÓŹNIONE BUZIORKI:-D:-D
Tigerr witaj spowrotem i często zaglądaj.

No dziewczynki zmykam do pracy instalować necik bo wczoraj odebrałam neostradkę:-D

Dzień dobry ....niewyspana jestem. Moje dziecko nie uwzględniło zmiany czasu :sorry2: Ale, ale...tylko 3 dni w pracy i znowu laba :-)

kasiu ślemy pozdrowionka dla Wikusi z okazji 7 miesięcy i dla was życzonka dużo miłości z okazji 1 rocznicy ślubu :-)

reklama
Piotrusiu, Olivcio, Wikusiu PRZESYŁAM BUZIACZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasiu dużo miłości i szczęścia!!!!!!

moja córcia obudziłam się o 5:szok: i wcale nie myslała spac dłużej:crazy: a wczoraj kapalismy ją o 18 bo zasypiała:szok:
małą męczą zęby mam nadzieje że już wyjdą:-( bo już drugi raz mi się sniło że się przebiły:happy:

Do góry